Rezervišite online ili pozovite 011/32 23 111

  INDIVIDUALNI CENOVNIK PROGRAM PUTOVANJA PARALIA GRČKA 11 DANA/10 NOĆI SOPSTVENI PREVOZ

HOTELI NA 6 RATA ČEKOVIMA


MEDITERRANEAN RESORT 4* / PARALIASLIKE HOTELA

Cena od 582 Eur - za 10 noćenja u dvokrevetnoj sobi, polupansion

Troškovi rezervacije: 1.500,00 dinara 

Napomena: Cena na upit, može se razlikovati u zavisnosti od sezonalnosti (cena je za juni mesec) Za konkretnu ponudu za Vaše datume pozovite nas na 011/32-23-111 ili pošaljite email: office@jeftineaviokarte.rs

LOKACIJA: Nekoliko minuta hoda od centra poznate Paralije Katerinis i samo 80 m od plaže.


SADRŽAJ:  kafe bar, snek bar, restoran, recepcija, sauna, fitnes soba, bilijar, stoni tenis, zatvoreni bazen, otvoreni bazen, sala za sastanke, wireless internet u opštim delovima hotela, lift, prostorija za prtljag, klima, usluge pranja veša uz doplatu, doktor na poziv uz doplatu, rent-a car, prodavnice i suvenirnice blizu hotela, organizovanje ekskurzija, parking u blizini hotela, sauna, đakuzi, hamam...

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

SOBE: Hotel ima 68 luksuznih soba, pažljivo uređenih da pruže jedinstvenu atmosferu tokom boravka. Sve sobe su sa TV-om, mini barom, telefonom, klima uređajem, privatnom terasom, fenom za kosu, kupatilom. 
Jednokrevetna soba: Oko 18 m2, obično standardna soba namenjena za 1 osobu.
Standardna soba: Oko 18–20 m2, komforna. Namenjena za 2-3 osobe, francuski ili dva kreveta sa pomoćnim ležajem.

MEDITERRANEAN PRINCESS 4* / PARALIA  SLIKE HOTELA

Cena od 755 Eur - za 10 noćenja u dvokrevetnoj sobi, polupansion

Troškovi rezervacije: 1.500,00 dinara 

Napomena: Cena na upit, može se razlikovati u zavisnosti od sezonalnosti(cena je za juni mesec) . Za konkretnu ponudu za Vaše datume pozovite nas na 011/32-23-111 ili pošaljite email: office@jeftineaviokarte.rs

LOKACIJA: Hotel Mediterranean Princess je izgradjen 2008. godine. Ovaj hotel sa 4 zvezdice je otvoren cele godine. Nalazi se na 120 m od plaže i 400 m od centra Paralije.

SADRŽAJ:  recepcija, lobi, soba za prtljag, a la carte restoran, bar u lobiju, mini market, internet ugao, wi-fi u opštim delovima hotela i sobama, teretana, masaža i sauna, hamam, đakuzi, sala za konferencije, sastanke, poslovne potrebe, otvorni bazen, bar kraj bazena, dečiji bazen, dečije igralište, parking, usluge pranja veša, prodavnice blizu hotela.

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

SOBE: 75 hotelskih soba su opremljene LCD TV sa satelitskim kanalima, telefonskom linijom, klima uređajem, brzim internetom, mini barom, fenom za kosu, sefom, privatnom terasom... 
Jednokrevetna soba:Oko 18 m2, obično standardna soba, predviđena za 1 osobu.
Standardna soba:Oko 18 m2, lepo opremljena, dizajnirana za 2-3 osobe, francuski ležaj ili 2 odvojena i sofa.
Superior soba:Oko 20-25 m2, predviđena za 2-4 osobe, francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta i sofa, sa pogledom na more.

MEDITERRANEAN VILLAGE 5* / PARALIA  SLIKE HOTELA

Cena od 1200 Eur - za 10 noćenja u dvokrevetnoj sobi, polupansion

Cena od 1820 Eur - za 10 noćenja  (2 odrasle osobe + 2 deteta), polupansion

Troškovi rezervacije: 1.500,00 dinara 

Napomena: Cena na upit, može se razlikovati u zavisnosti od sezonalnosti(cena je za juni mesec) . Za konkretnu ponudu za Vaše datume pozovite nas na 011/32-23-111 ili pošaljite email: office@jeftineaviokarte.rs

LOKACIJA: Nalazi se na samoj plaži, oko 700 m od Paralije. 

SADRŽAJ: parking, wifi, lobi sa recepcijom, bar, TV ugao, glavni restoran, bar kraj bazena, nekoliko a-la-carte restorana, grčka taverna, riblji restoran, prodavnice, butici, bar na plaži, noćni klub, minimarket sa novinama iz celog sveta, veliki bazen sa dva odvojena bazena za decu, ležaljke i suncobrani, teretana, iznajmljivanje peškira sa depozitom, novootvoreni spa centar, termalni bazen - đakuzi, sauna, hamam, masaža, tretmani lica i tela, sportovi na vodi kao što su surfovanje, skijanje na vodi, banana, iznajmljivanje bicikala, dečije igralište.

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

SOBE: Hotel ima 176 luksuznih soba, koje se nalaze u 18 dvospratnih zgrada. Sve sobe su opremljene kupatilom, fenom za kosu, klima uredjajem, telefonom, LCD TV sa satelitskim kanalima, mini barom uz doplatu, sefom, i terasom.
Jednokrevetna soba:Oko 26 m2, sa pogledom na baštu, veoma udoban i nameštaj sa stilom, obično strandardna soba namenjena za jednu osobu.
Standard soba pogled bašta:Oko 26 m2, sa umirujućim pogledom na hotelsku baštu, opremljena sa stilom i veoma udobna. Namenjena za 2-3 osobe (francuski ili dva kreveta sa sofom).
Standard soba bočni pogled more:Oko 26 m2, sa bočnim pogledom na more, moderan nameštaj sa stilom i udobnošću, namenjena za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta sa sofom).
Standard soba direktan pogled more:Oko 26 m2, sa fantastičnim pogledom na more, moderan nameštaj sa stilom i udobnošću, namenjene za 2-3 osobe (francuski ležaj sa sofom).
Superior soba:Oko 30 m2, veća nego standard soba, luksuzno uređena, namenjena za 2-4 osobe (francuski ili dva kreveta sa dve sofe).
Suite:Oko 45-52 m2, prostrane i moderne, kompletno opremljene sa kvalitetnijim nameštajem. Sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka, kupatila sa kadom i tušem, velike verande sa pristupom bašti. Predviđene za 1-4 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i dve sofe)

Cene su na upit. Broj mesta po ovim cenama je ograničen.Upite slati na office@jeftineaviokarte.rs sa sledećim podacima: Imena i prezimena putnika, broj telefona, datumi putovanja, izabrani hotel. Ukoliko Vam ponuda odgovara da bismo poslati upit hotelu potrebno je da uplatite za rezervaciju 40%  od cene hotelskog smeštaja (plaćanje je u dinarima, po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan plaćanja). Potvrda rezervacije hotela/apartmana čeka se maksimalno do 48h od izvršene uplate avansa. Ukoliko rezervacija bude prihvaćena od strane hotela, depozit se uračunava u cenu usluge. Ukoliko se rezervacija ne potvdi u ugovorenom roku, depozit se u celosti vraća putniku. Ako putnik ne prihvati ponuđenu ili potvrđenu rezervaciju, a koja je u celosti u skladu sa zahtevima putnika, iznos depozita zadržavamo u celosti.

PROGRAM PUTOVANJA (sopstveni prevoz)

1. dan: ulazak u hotel posle 14:00h.

2. dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja

poslednji dan  boravka: napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa


CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE

smeštaj u odabranom hotelu po  odgovarajućoj usluzi navedenoj u vaučeru

-  Troškove organizacije

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

- Putno zdravstveno osiguranje (potreban je pasoš). Cena zavisi od broja dana boravka u Grčkoj. Detalje možete pogledati na stranici: Putno osiguranje

- Izleti i individualni troškovi

- Prevoz do odredišta

PLAĆANJE:

* Uplata u gotovini - 40% prilikom rezervacije, 20 dana pre puta ostatak novac

* PREKO RAČUNA -  po poslatoj profakturi

* NA 6 RATA ČEKOVIMA GRAĐANA

Cene su izražene u Evrima.  Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima  i plaća prema kursu na dan uplate.  U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

Važne napomene:

* Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji.
* Putnici u smeštajne kapacitete ulaze posle 14:00h prvog dana boravka (po lokalnom vremenu), a iste napuštaju do 09:00h poslednjeg dana boravka (po lokalnom vremenu).
* Putnici se moraju pridržavati istaknutog kućnog reda  u hotelu.
* Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim sto je organizator u obavezi da  ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste  ili više kategorije.
*O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled ) gostima odlučuje hotelijer po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
*“Late arrival,, ( kasni dolazak ): hoteli cuvaju rezervacije za sobe do 18.00h na dan dolaska. Ukoliko dolazite  nakon ovog vremena, trebate nas obavestiti o tom kasnom dolasku najkasnije 48 h pre početka boravka .U protivnom, hoteli imaju pravo izdati sobu(e) drugim gostima te nece uvažiti zahteve za naknadu troskova.
*Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.
*Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
* Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama, kada hotel može biti zatvoren zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel za isti datum boravka.
*Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u na sajtu www.jeftineaviokarte.rs
*Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajih objekata.
*VDV d.o.o. zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
*Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja  nije potreban, aranžmani su individualni, putnici sami biraju vreme i dužinu boravka .
* U slučaju da putnici uplaćuju zdravstveno osiguranje u agenciji dužni su da dostave podatke iz pasoša najkasnije 4 radna dana pre polaska na putovanje, u suprotnom agencija ne odgovara za neizdavanje polise.
* Na putovanje mogu da idu putnici koji poseduju novi (crveni) biometrijski pasoš. O uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze. 
* Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU.
* Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.
*Putnici sami snose odgovornost za  lična putna dokumenta i njihovu validnost .
*Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja  pri prelasku granice.
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje  prema uslovima i tarifama Generali osiguranja/Milenijum osiguranje. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije. Više o putnom osiguranju možete pročitati na sledećoj stranici: Uslovi za putno osiguranje.


Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, VAŽNE NAPOMENE I  OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije VDV D.O.O. , licenca OTP ОТП 612/2010 od 20.08.2010.

Zaštita Vaše privatnosti

Naši klijenti uživaju potpunu zaštitu privatnosti. Informišite se više o tome ...

Newsletter

Provera avio karte

Proverite status Vaše avio karte za nekoliko trenutaka putem našeg servisa.