Rezervišite online ili pozovite 011/32 23 111

                 INDIVIDUALNI CENOVNIK PROGRAM PUTOVANJA HANIOTI GRČKA 11 DANA/10 NOĆI SOPSTVENI PREVOZ

HOTELI NA 6 RATA ČEKOVIMA


U Haniotiu izdvajamo dva hotela - na upit Vam možemo poslati još hotela.

Sousouras Hotel 3* - Hanioti leto 2017 - SLIKE HOTELA

Cena od 605 Eur - za 10 noćenja u dvokrevetnoj sobi, polupansion

Cena od 1071 Eur - za 10 noćenja  (2 odrasle osobe + 2 deteta), polupansion

Troškovi rezervacije: 1.500,00 dinara 

Napomena: Cena na upit, može se razlikovati u zavisnosti od sezonalnosti. Za konkretnu ponudu za Vaše datume pozovite nas na 011/32-23-111 ili pošaljite email: office@jeftineaviokarte.rs

Položaj: direktno na predivnoj plažiod peska i šljunka, a istovremeno je udaljen samo 150mod centra mesta sa puno barova, restorana i radnji.Nalazi se usred lepo uređenog vrta sa mediteranskom vegetacijom. Stanica linijskog autobusa na oko 500m. 

Hotel: omiljen, porodični hotel prijatne atmosfere. Sastoji se od glavne zgrade i četiri dvospratna objekta.

Restoran sa kaminom i terasom, bar,sala za TV i stolovima za društvene igre, Wi-Fi (doplata), bazen (20x13m) sa ležaljkama i suncobranima,bar na bazenu i snack-bar, bar na plaži (u zavisnosti od sezone), na plaži ležaljke i suncobrani (uz doplatu),parking (oko 5 EUR dnevno).

Sobe: 80, prostrane i udobne, oko 24 m², tuš/WC, fen, radio, telefon,TV, frižider, Wi-Fi (uz doplatu), klima hlađenje/grejanje, u zavisnosti od sezone, oko EUR 6 po danu), name-šteni balkon ili terasa (DU7/DU).

• DUA: soba s popustom, ista opremljenost kao DU, manja raspoloživost.• FU: Porodične sobe, oko 24 m²,za 2 odraslih i 2 dece, opremljene kao DU sa malim predsobljem sa dva kauča.

Najam sefa na recepciji.

Ishrana: polupansion sa proširenim kontinentalnim doručkom, švedski sto za večeru

Zabava: uračunato:živa muzika 1 x nedeljno (juli/avgust).

Deca: uračunato: dečiji deo u bazenu,igralište na plaži.

Renaissance Hanioti Resort & Spa 4* Hanioti leto 2017 - SLIKE HOTELA

Cena od 1440 Eur - za 10 noćenja u dvokrevetnoj sobi, polupansion

Cena od 1850 Eur - za 10 noćenja  (2 odrasle osobe + 2 deteta), polupansion

Troškovi rezervacije: 1.500,00 dinara 

Napomena: Cena na upit, može se razlikovati u zavisnosti od sezonalnostu. Za konkretnu ponudu za Vaše datume pozovite nas na 011/32-23-111 ili pošaljite email: office@jeftineaviokarte.rs

Lokacija: Mali boutique hotel koji se nalazi oko 300 m od gradskog trga u mestu Hanioti. Sastoji se od osam manjih zgrada, smeštenih oko bazena.

Plaža: Hotel je udaljen 100 m od plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj: Recepcija, restoran, Spa centar sa saunom, hamamom i đakuzijem, bazen, dečiji bazen, bar kod bazena, dečija igraonica, WI FI internet u javnim delovima hotela, parking.

Sobe: Sve smeštajne jedinice sadrže kupatilo, fen za kosu, klima uređaj,  SAT TV, sef, čajna kuhinja sa frižiderom. 

Superior sobe površine oko 40 m², neke sadrže odvojenu dnevnou i spavaću sobu (sa  francuskim ili dva standardna ležaja i sofa ležajem), a neke se sastoje od  kombinovano dnevno spavaće sobe sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležajem, namenjene za smeštaj 2-3 osobe.

Porodične suite površine oko 45m² neke sadrže odvojenu dnevnou i spavaću sobu (sa  francuskim ili dva standardna ležaja i sofa ležajem), a neke se sastoje od  kombinovano dnevno spavaće sobe sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležajem, namenjene za smeštaj 2-4 osobe.UPUSTVO ZA KUPOVINU:

Cene su na upit. Broj mesta po ovim cenama je ograničen.Upite slati na office@jeftineaviokarte.rs sa sledećim podacima: Imena i prezimena putnika, broj telefona, datumi putovanja, izabrani hotel. Ukoliko Vam ponuda odgovara da bismo poslati upit hotelu potrebno je da uplatite za rezervaciju 40%  od cene hotelskog smeštaja (plaćanje je u dinarima, po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan plaćanja). Potvrda rezervacije hotela/apartmana čeka se maksimalno do 48h od izvršene uplate avansa. Ukoliko rezervacija bude prihvaćena od strane hotela, depozit se uračunava u cenu usluge. Ukoliko se rezervacija ne potvdi u ugovorenom roku, depozit se u celosti vraća putniku. Ako putnik ne prihvati ponuđenu ili potvrđenu rezervaciju, a koja je u celosti u skladu sa zahtevima putnika, iznos depozita zadržavamo u celosti.

PROGRAM PUTOVANJA (sopstveni prevoz)

1. dan: ulazak u hotel posle 14:00h.

2. dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja

poslednji dan  boravka: napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa


CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE

smeštaj u odabranom hotelu po  odgovarajućoj usluzi navedenoj u vaučeru

-  Troškove organizacije

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

- Putno zdravstveno osiguranje (potreban je pasoš). Cena zavisi od broja dana boravka u Grčkoj. Detalje možete pogledati na stranici: Putno osiguranje

- Izleti i individualni troškovi

- Prevoz do odredišta

PLAĆANJE:

* Uplata u gotovini - 40% prilikom rezervacije, 20 dana pre puta ostatak novac

* PREKO RAČUNA -  po poslatoj profakturi

* NA 6 RATA ČEKOVIMA GRAĐANA

Cene su izražene u Evrima.  Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima  i plaća prema kursu na dan uplate.  U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

Važne napomene:

* Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji.
* Putnici u smeštajne kapacitete ulaze posle 14:00h prvog dana boravka (po lokalnom vremenu), a iste napuštaju do 09:00h poslednjeg dana boravka (po lokalnom vremenu).
* Putnici se moraju pridržavati istaknutog kućnog reda  u hotelu.
* Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim sto je organizator u obavezi da  ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste  ili više kategorije.
*O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled ) gostima odlučuje hotelijer po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
*“Late arrival,, ( kasni dolazak ): hoteli cuvaju rezervacije za sobe do 18.00h na dan dolaska. Ukoliko dolazite  nakon ovog vremena, trebate nas obavestiti o tom kasnom dolasku najkasnije 48 h pre početka boravka .U protivnom, hoteli imaju pravo izdati sobu(e) drugim gostima te nece uvažiti zahteve za naknadu troskova.
*Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.
*Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
* Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama, kada hotel može biti zatvoren zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel za isti datum boravka.
*Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u na sajtu www.jeftineaviokarte.rs
*Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajih objekata.
*VDV d.o.o. zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
*Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja  nije potreban, aranžmani su individualni, putnici sami biraju vreme i dužinu boravka .
* U slučaju da putnici uplaćuju zdravstveno osiguranje u agenciji dužni su da dostave podatke iz pasoša najkasnije 4 radna dana pre polaska na putovanje, u suprotnom agencija ne odgovara za neizdavanje polise.
* Na putovanje mogu da idu putnici koji poseduju novi (crveni) biometrijski pasoš. O uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze. 
* Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU.
* Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.
*Putnici sami snose odgovornost za  lična putna dokumenta i njihovu validnost .
*Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja  pri prelasku granice.
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje  prema uslovima i tarifama Generali osiguranja/Milenijum osiguranje. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije. Više o putnom osiguranju možete pročitati na sledećoj stranici: Uslovi za putno osiguranje.


Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, VAŽNE NAPOMENE I  OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije VDV D.O.O. , licenca OTP ОТП 612/2010 od 20.08.2010.

Zaštita Vaše privatnosti

Naši klijenti uživaju potpunu zaštitu privatnosti. Informišite se više o tome ...

Newsletter

Provera avio karte

Proverite status Vaše avio karte za nekoliko trenutaka putem našeg servisa.