Rezervišite online ili pozovite 011/32 23 111

INDIVIDUALNI CENOVNIK za putovanje u Dubai

Individualni polasci po  Vašem izboru. Mogućnost izbora  hotela u Dubaiu van redovnog cenovnika.

                                         DUBAI 5 Dana/4 noći /AVION

POLASCI UTORKOM, ČETVRTKOM I SUBOTOM

Cena avio karte za Dubai od 285€ sa svim taksama avio kompanijom Fly Dubai - direktan let


Red letenja Beograd Dubai:
Utorak, četvrtak i subota iz Beograda u 12:45h sletanje u Dubai u 20:55h.

Red letenja Dubai Beograd:
Utorak, četvrtak i subota iz Dubaia u 09:00h sletanje u Beograd u 12:00h.


Cena avio karte je sa uključenim taksama


Prtljag: u bagažu do 20 kg, ručni prtljag: 1 komad do 7 kg. 


Cene su po osobi/po noći u Eur u 1/2 sobi za navedeni period
HOTEL/KATEGORIJA /LOKACIJATIP SOBEUSLUGAPERIOD BORAVKACENA
Queens 2*
Deira
1/2 standardBB01.06 - 31.08.2016.od 24
Landmark Plaza Baniyas 3* Deira
www.landmarkhotels.net
1/2 standardBB01.06 - 31.08.2016.od 46
CityMax 3*
Bur Dubai
www.citymaxhotels.com
1/2 standardBB01.06 - 31.08.2016.od 50
Bluebay Black Stone 4*
Deira
www.bluebayresorts.com
1/2 standardBB01.06 - 31.08.2016.od 40
Auris Plaza 5*
Al Barsha
www.auris-hotels.com
1/2 standardBB01.06 - 31.08.2016.od 57

Legenda: 1/2 soba - dvokrevetna soba. BB - noćenje sa doručkom. U hotelima se doručak služi kao samoposluživanje. U hotelima su navedene osnovne kategorije soba, ukoliko ponudjena soba ne može da se potvrdi agencija zadržava pravo doplate na višu kategoriju sobe.Hoteli zadržavaju pravo promene režima usluge ishrane i pića u vreme Ramazana. Na istu agencija ne može da utiče.

PROGRAM PUTOVANJA

1. Dan Beograd Dubai
Dolazak na aerodrom Nikola Tesla 3h pred let. Poletanje aviona iz Beograd letoom FZ 742 u 12:45, sletanje u Dubai u 20:55 po lokalnom vremenu. Transfer do hotela, smeštaj i noćenje.

2 -4 Dan Dubai
Doručak. Slobodno vreme za odmor na moru, individualno razgledanje i shopping.

5 Dan Dubai Beograd
Napuštanje hotela. Transfer od aerodroma do hotela. Poletanje aviona za Beograd na liniji FZ 741 iz Dubaia u 09:00, sa sletanjem u Dubai u 12:00h. Kraj usluge.

OPIS DESTINACIJE

Ujedinjeni  Arapski  Emirati nastali  su  1971.  godine  kada  se  ujedinilo  sedam nezavisnih  emirata. Nalaze se na jugoistočnom špicu Arabijskog poluostrva. Čine ih emirati Abu Dabi (Abu Dhabi), Dubai, Šarža (Shar jah), Adžman (Ajman), Um Al Kvain (Um Al Quwain), Ras Al Kaima (Ras Al Khaimah) i Fudžeira (Fujeirah) sa istoimenim glavnim gradovima. Ukupna površina je 83.600 km² sa oko 8,5 miliona stanovnika od čega je manje od dva miliona državljana UAE, a ostali su strani radnici. Najveći i najbogatiji emirat je Abu Dabi koji zauzima 87% ukupne površine, za njim  sledi  Dubai sa kojim su Šarža i Adžman sada već spojeni u jednu gradsku celinu. Najtopliji meseci su juli i avgust sa prosečnim dnevnim temperaturama preko 40⁰C, a tada je i povećana vlažnost vazduha. Sezona kupanja traje od kraja marta do polovine decembra. Dubai je turistički najinteresantniji sa najvećim brojem turista.

Deira oblast je poslovno trgovački deo grada u kome se nalazi  „Deira stari suk“. U jednom delu suka prodaje se pirinač, u drugom tekstil, a u trećem je odeća. Najzanimljiviji je deo u kome se prodaju začini, koji će vas zavesti svojim mirisima i predivnim bojama. Tu je i čuveni „zlatni suk“, po kome je Dubai poznat i kao „grad zlata“. U nekoliko ulica koje čine ovaj deo suka smeštene su desetine zlatarskih radnji. Naravno, i tu je moguće i poželjno cenkanje, a moguće je i menjati „staro za novo“ zlato.

Od Dubai Mall-a se ulica nastavlja petnaestak kilometara do šoping centa Mall of Emirates od koga sa leve strane počinje novi deo grada Al Barsha koji je poslednji počeo da se gradi, tu je i industrijska zona. Ulica zatim nastavlja do luksuznog rezidencija lnog dela Jumeirah i fantastične Dubai Marine sa brojnim
hotelima, rezidencijalnim i poslovnim zgradama, ekskluzivnim restoranima i barovima gde su cene najviše u gradu. Dubai Marina je poznata kao „šetalište bogatih“ gde se svako veče odvija promenada luksuznih automobila i gde se na jednom mestu  može videti najveći broj Lamborginija i Ferarija na svetiu.

OPISI HOTELA

QUEENS 2*
Lokacija: Hotel se nalazi u Deiri. Idealan je za goste koji prvi put posećuju Dubai.
Sobe: Sobe su opremljene klimom i privatnim kupatilima.
Sadržaj hotela: restoran, otvoreni i zatvoreni bazen
LANDMARK PLAZA BANIYAS 3*  Deira  www.landmarkhotels.net
Lokacija: Hotel se nalazi u Deiri.i pruža pogled na trg Al Nasser.Hotel Landmark Plaza udaljen je 10 minuta hoda od trgovačkog centra Deira City Centre. Zaljev Khor Dubai nalazi se na manje od 1 km.
Sobe: Na raspolaganju su klimatizirane sobe s TV-om sa satelitskim programima i 2 restorana u okviru objekta.
Sadržaj hotela: restoran i menjačnica
CityMax 3*  Bur Dubai  www.citymaxhotels.com
Lokacija: Moderan hotel smešten u Al Barši. Udaljen je 0.5 metara od tržnog centra Mall of Emirates.
Sobe: Hotel ima 376 sobe (jednokrevetne, dvokrevetne). Sve sobe imaju besplatan bežični internet.
Sadržaj hotela: Hotel ima restoran, bar,  24h sobnu uslugu, bazen na krovu.
Bluebay Black Stone 4*  Deira  www.bluebayresorts.com
Lokacija: Hotel Bluebay Black Stone smešten je u poslovnoj četvrti Dubaija, na 5 minuta hoda od stanice metroa Riga. Do Aerodroma Dubai i Međunarodnog kongresnog centra u Dubaiju može se stići za 10 minuta vožnje.
Sobe: Sve sobe su opremljene flat-screen TV-om, klima-uređajem i mini-barom. Kupatila u sobama sadrže tuš, kadu i fen za kosu. Dodatne pogodnosti obuhvataju satelitsku televiziju
Sadržaj hotela: restoran, otvoren bazen,fitnes centar, solarijum spa i wellnes centar.
Auris Plaza 5* Al Barsha  www.auris-hotels.com
Lokacija: Ovaj hotel se nalazi u samom srcu četvrti Al Barša, na samo 5 minuta hoda od tržnog centra Mall of Emirates.
Soba: Prostrane, klimatizovane sobe i apartmani tipa "suite" hotela Auris Plaza sadrže prostor za sedenje sa flat-screen TV-om, vrhunsku posteljinu i jastuke i kupatilo opremljeno bade-mantilima i fenom za kosu.Sadržaj hotela: U restoranu Didon se služe internacionalna i arapska jela, kako na bazi švedskog stola, tako i sa menija. U ponudi su otvoreni bazen i fitnes centar. Besplatan bežični internet možete koristiti u svim sobama i u zajedničkim prostorijama. Beplatan parking je u ponudi, takođe.

VAŽNE NAPOMENE

Cene aranžmana bazirane su na najjeftinijim cenama avio karata avio kompanije Fly Dubai i nije vezan za minimum grupe. Ukoliko po ovoj ceni nema mesta na letovima, ukupna cena se uvećava za razliku do sledeće raspoložive tarife. Cene aranžmana kod većine hotela su bazirane na promotivnim cenama koje su ograničene ili brojem mesta ili periodom rezervacije  i hoteli mogu da ih povuku ili promene u bilo kom trenutku. Sve rezervacije kompletno plaćene pre eventualne promene ostaju važeće po navedenim cenama. Čekiranje za let počinje tri sata pre poletanja i zatvara se 1h pred poletanja. Putnici koji ne stignu u Beogradu da se čekiraju na vreme, tretiraće se kao putnici koji su otkazali svoj aranžan na dan putovanja. Ukoliko putnici zakasne na transfer u Dubaiju i tako zakasne na čekiranje, snosiće
troškove kupovine nove avio karte i dodatnog boravka u Dubaiu do sledećeg leta. Zbog ranog transfera u povratku, putnici nemaju vremena za doručak, te ukoliko žele, dan pre putovanja, potrebno je da na recepciji najave da im se pripremi lanč paket.Putnici ne mogu da traže umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti “lanč paketom” Duži boravak je moguć u hotelu na upit. Jednokrevetne i dvokrevetne sobe na upit. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, da li su u pitanju bračni kreveti ili razdvojeni kreveti jer to
isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta. Postoji mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu, cena se radi na upit sa hotelom. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom  klasičan krevet. Cene su date za standardni tip sobe. Sve doplate odnosno rezervacije bilo koje druge kategorije sobe vrši se isključivo na upit. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu. Strogo je zabranjeno iznošenje i unošenjae hrane i pića u i iz hotelskih objekata. Red letenja Fly Dubaia, kao i cene hotelskog smeštaja su podložne promeni. Potvrda rezervacije hotela čeka se maksimalno do 48h od izvršene uplate avansa. Avans iznosi 50 Eura po upitu (plaćanje je u dinarima, po prodajni kurs za efektivu Unicredit Banke na dan plaćanja).  Ukoliko rezervacija bude prihvaćena od strane Putnika, depozit se uračunava u cenu usluge. Ukoliko rezervaciju Organizator ne potvdi u ugovorenom roku, depozit se u celosti vraća Putniku. Ako Putnik ne prihvati ponuđenu ili potvrđen u rezervaciju, a koja je u celosti u skladu sa zahtevima putnika, iznos depozita zadržava Organizator u celosti. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti

CENA ARANDŽMANA UKLJUČUJE

- Avio prevoz Beograd Dubai Beograd na direktnom letu Fly Dubai avio kompanije sa svim aerodromskim taksama

- Smeštaj u izabranom hotelu

- Organizaciju puta

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

- Turističku taksu (plaća se na recepciji hotela): hoteli 5* 20 AED po sobi dnevno, 4* 15 AED po sobi dnevno, 2/3* 10 AED po sobi dnevno.

- Troškove vize i viziranja 95€-bespovratno (skeniran pasoš koji važi minimum 6 meseci  nakon završetka putovanja, skenirana fotografija u boji do 39kg, skenirani pasoš u boji, popunjen obrazac aplikacije ( ovde preuzmite obrazac), potvrdu o zaposlenju (na memorandumu firme sa pečatom firme i potpisom ovlašćenog lica). Skenirana dokumenta je potrebno poslati na email vize@jeftineaviokarte.rs

- Putno zdravstveno osiguranje (potrebna nam je kopija pasosa). Cena zavisi od broja dana boravka u Dubaiu. Npr. 5 dana - 691 dinara, 6 dana - 776 dinara, 8 dana  - 971 dinara, 15 dana - 1.628.00 dinara. Cenu su za osobe starosti od 18 - 70 godina.

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Evrima.  Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima  i plaća prema kursu na dan uplate.  U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

UPLATA U GOTOVINI

PREKO RAČUNA -uplata na račun VDV d.o.o. Resavska 11, Beograd po poslatoj profakturi

OSIGURANJE:

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje  prema uslovima i tarifama Generali osiguranja. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije. Više o putnom osiguranju možete pročitati na sledećoj stranici: Uslovi za putno osiguranje Generali Osiguranje.

HOTELSKI SMEŠTAJ:

U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.Viza za državljane RS je potrebna i agencija posreduje u dobijanju iste. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju ne dobijanja vize ili u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju UAE. U slučaju da putnik ne dobije vizu primenjuju se Opšti uslovi putovanja.
NAPOMENA - U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole  se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.
Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju izmedju vas  i nadležnih organa.

DOPLATE:

Cenu za doplatu 1/1 sobe možete dobiti na upit

 Cenu za decu možete dobiti na upit

 Deca do 2 godine imaju besplatan smeštaj u zajedničkom ležaju, NEMAJU mesto u avionu  imaju ishranu u hotelu..Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.

Objavljene cene važe za gradjane Srbije, a za putnike koji poseduju pasoše drugih država, ove cene ne mogu biti garantovane.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, VAŽNE NAPOMENE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

Cenovnik broj 1 od 20.11.2015.

Organizator putovanja je Turistička agencija VDV d.o.o. OTP licenca br. 612/2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Zaštita Vaše privatnosti

Naši klijenti uživaju potpunu zaštitu privatnosti. Informišite se više o tome ...

Newsletter

Provera avio karte

Proverite status Vaše avio karte za nekoliko trenutaka putem našeg servisa.