Lajkujte nas i osvojite vredne nagrade ...


Rezervacija avio karte

POVRATNA   JEDAN PRAVAC   MULTIDESTINACIJE
Klasa
Polazište *
Datum polaska *
Odredište *
Datum povratka
Pretraga letova ( + / - 3 dana)
Polazište
Datum polaska
Odredište
Polazište
Datum polaska
Odredište
Odrasli

Deca
02-11
Bebe
do 2
Verifikacioni kod *
Ovaj verifikacioni broj unesite u polje

Korisnički servis

Call centar:

Mob. tel:

Email:

Radno vreme
Pon. - Petak:
Subota:
Nedelja:

Kontakt

Zašto rezervisati na JeftineAvioKarte.rs

» Najniže cene avio karata i hotela
» 457 Avio kompanija na jednom mestu
» Laka i brza pretraga letova
» Nije potrebna registracija
» 90% putnika nam se vraća
» 365 dana online podrške     
» Veliki izbor hotelskog smeštaja

Kako da promenim ili vratim avio kartu?

Pri svakoj kupovini avionske karte online putnik je duzan da pročita i prihvati  uslove avio prevozioca koji važe za odredjenu tarifu koju je rezervisao. Ukoliko putnik ne označi da je pročitao i da prihvata uslove promene i refundacije avio karte avio kompanije za svoju tarifu neće moći da uradi rezervaciju online.

Prilikom usmene ili rezervacije avio karata putem emaila agent portala www.JeftineAvioKarte.rs je dužan da naručiocu karata pošalje na email ili fax rezervaciju avio karata sa svim neophodnim uslovima: termin do kada je potrebno uplatiti avio kartu, koliki je minimum boravka na željenoj destinaciji avio karte, kolika je maximalna važnost avio karte, uslovi za vraćanje odnosno refundaciju avio karte, uslovi za promenu avio karte.

Ukoliko putnik nije u mogućnosti da primi potvrdjenu rezervaciju avio karata na email ili fax, prilikom preuzimanja istih duzan je da potpiše prijem uslova avio kompanije.Ukoliko je avionska karta kupljena i plaćena lično u našoj poslovnici putnik je dužan da pri refundaciji avio karte u našoj poslovnici, dostavi svoju avio kartu pri refundaciji ili promeni iste.

Reklamacije kupovine avionske karte i povraćaj sredstava vrše se po uslovima tarife koju sadrži kupljena karta i refundaciji koju odobri aviokompanija. Putnik je pre same kupovine avionske karte upoznat sa uslovima tarife.

Ukoliko želite da promenite avio kartu ili refundirate kupljenu avio kartu molim Vas pošaljite nam zahtev za promenu avio karte sa konkretnim informacijama šta želite da uradimo.U najkraćem roku dobićete odgovor od našeg agenta.

Pošaljite zahtev za promenu ili refundaciju avio karte ovde

Zaštita Vaše privatnosti

Naši klijenti uživaju potpunu zaštitu privatnosti. Pročitajte više o tome ...

Provera avio karte

Proverite status Vaše avio karte za nekoliko trenutaka putem našeg servisa.

Rezerviši avio kartu omiljene avio kompanije.

Tunis AirAegean BelaviaAdria AirwaysAir FranceLufthansa avio karteAustrian AirlinesEmiratiTurkish AirlinesAeroflotBritish AirwaysFly NikiFly Dubai