Avio karte

  • Odrasli (25+ god)
  • Omladinci (12 24 god.)
  • Deca (2 11 god.)
  • Beba (0 23 meseca)
  • Plaćanje: preko računa Banke/pošte, gotovina Resavska 11 Bgd, do 6 rata čekovima, Visa ili Master kreditnom karticom
  • Za firme: nakon plaćanja dostavićemo Vam fakturu u SEF.

Air Serbia avio karta za Cirih 

Avio karta iz Beograda za Cirih od 81 eur - jedan pravac
Avio karta iz Beograda za Cirih od 155eur   - povratna avio karta
U pitanju su trenutno najjeftinije avio karte iz Beograd za Cirih. U cenu su uključene sve aerodromske takse, ručni prtljag do 8 kg. U svakom momentu možete dokupiti bagažni kofer 1 komad do 23 kg.


                                               

AIR SERBIA PROMOCIJA KARATA ZA CIRIH

Rezervaciju Air Serbia avio karte Beograd Cirih Beograd možete napraviti online direktno na sajtu ili pozivajući naš call centar 011/32-23-111. Sve što Vas zanima u vezi avio karte Beograd Cirih Beograd možete pogledati i Letovi za Cirih. U pitanju je direktan let za Cirih. Možete leteti Air Srbijom i Swiss airlines avio kompanijama. Let Beograd Cirih traje 1:55 minuta.

Kupovinu karte je istoga dana kada je uradjena rezervacija. Ukoliko sami pravite rezervaciju Air Serbia avio karte za Cirih na poslednjem koraku se odlučite kako želite da platite svoje avio karte za Cirih. Ukoliko je u pitanju rezervacija vikendom,možete napraviti online rezervaciju i platite je kreditnom karticom odmah.

Povoljne avio karte iz Beograda za Cirih

Da biste dobili dobru cenu avio karte za Cirih potrebno je da pratite promocije na našem sajtu. Takodje, sve promocije avio karte za Cirih možete pratiti na našem Instragramu i Facebooku. Obično što se ranije kupi avionska karta za let za Cirih to je karta jeftinija.

Cirih avio karte

Iz Beograda za Cirih možete leteti avio kompanijom Air Serbia i Swiss. Kada pretražite Cirih avio karte online dobićete najnižu cenu avionske karte koja postoji do Ciriha.Cena koju dobijete je sa svim taksama.Kupovina Cirih avio karte je istoga dana kada je uradjena rezervacija. Što ranije izvršite kupovinu to bi cena Cirih avio karte trebalo da bude jeftinija. 

Važna pitanja za avio karte za Cirih

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Cirih?

Iz Beograda za Cirih možete leteti avio kompanijom Air Serbia i Swiss

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Cirih?

Avio karte za Cirih je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Cirih?

Avio karte za Cirih možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Cirih?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.