Wizzair avionske karte Beograd London Luton

 
pozovite nas na 011/32-23-111                                                 Više na Wizz Air avio karte                                   

Trenutna najjeftinija cena u jednom pravcu avio karte iz Beograda za London kreće se od 28 eur sa taksama. U pitanju je avio kompanija Wizzair. U ovu cenu je uključen samo ručni prtljag.  Da biste dobili ovu najjefiniju cenu Wizzair avio karte za London potrebno je da kupite karte nekoliko meseci unapred. Broj mesta po ovoj ceni je ograničen.

 

Plaćanje Wizzair avio karte iz Beograda za London Luton:

 

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. Service taksa za izdavanje wizzair avio karte u gotovini je 2.000 dinara po putniku.

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom. Service taksa za izdavanje Wizzair avio karte preko računa je 2.000 dinara po putniku.

3. PREKO INTERNETA - direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

Čekiranje: Ukoliko kupujete kartu u gotovini ili preko računa besplatno ćemo Vas čekirati.

Wizzair avio karte iz Beograda za London Luton aerodrom potrebno je da se kupe po nekoliko meseci unapred kako biste dobili najniže cene. U cenu je uključen mali ručni prtljag dimenzija 40x30x20cm do 10kg koji mora stati u kalup ispod vašeg sedišta. Možete dokupiti i dodatni prtljag.

Stranica je informativnog karaktera i ne sadrži cene već samo informacije na koji način možete uplatiti Wizzair avio karte.

 

Kako kupiti Wizz Air avio kartu Beograd London?

 

Važna pitanje za avio karte za London

Koje avio kompanije lete iz Beograda za London?

Iz Beograda za London možete leteti avio kompanijom Air Serbia i Wizz Air.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za London?

Avio karte za London je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd London?

Avio karte za London možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za London?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 10 rata čekovima.