AVIO KARTA BEOGRAD HURGADA

Ukoliko želite avionom da putujete na relaciji Beograda Hurgada , pogledajte ponudu avio karata na našem sajtu pretražujući letove svih avio kompanija. Direktan let iz Beograda do Hurgade redovnom linijom trenutno postoji avio kompanijom Air Cairo.

Aerodrom na koji se sleće sleće je medjunarodni aerodrom Hurgada koji se nalazi oko 5km od centra grada. Avionske karte i za polaske iz Hurgade  možete online uraditi na našem sajtu u samo 2 koraka.Cenu avionske karte od Beograda do Hurgade prema datumima koji Vama odgovaraju, proverite na pretraživaču svih avio kompanija na našem sajtu. Cena koju dobijete je najjeftinija cena za avio kartu do Hurgade sa svim aerodromskih taksama. Kupovina karte je istoga dana kada je uradjena rezervacija.

Trajanje leta Beograd Hurgade

Iz Beograda do Hurgade možete leteti na direktnom letu avio kompanijom Air Cairo. Let traje 3:30h.

Red letenja Beograd Hurgada

Beograd 06:30  Hurgada 09:50h utorak, sreda, petak i nedelja

Beograd 08:00  Hurgada 11:20h subota

Red letenja Hurgada Beograd

Hurgada 02:05 Beograd 05:30 utorak, sreda, petak i nedelja

Hurgada 03:30 Beograd 07:00 subota

Red letenja je podložan promenama.

Avionske karte za letove do Hurgade možete kupiti na našem sajtu.

Kako da kupim avio kartu Beograd Hurgada online?

Da biste dobili najjeftiniju cenu Air Cairo avionske karte za  Beograd Hurgada Beograd avion potrebno je da napravite online rezervaciju na našem sajtu. Ukucajte datume putovanja i destinaciji i sustem će Vam ponuditi sve opcije koje postoje za etove iz Beograda za Hurgadu. Cena koju dobijete je online cena avio karte za Hurgadu sa svim taksama. Kupovina letova Beograd Hurgada je istoga dana kada je uradjena rezervacija.

Letovi Beograd Hurgada

Ukoliko želite povoljne cene avio karte do Hurgade, savetujemo Vam da karte kupite ranije a ne pred sam let. Da biste našli jeftinu cenu povratne avio karte do Hurgade, obeležite odgovarajuća polja u pretraživaču. Da biste dobili jeftinu avio kartu iz Beograda do Hurgade možete pratiti na našem sajtu promocije. Takodje možete pratiti i naše stranice Instagrama i Facebooka

Važna pitanja avionska karta Beograd Hurgada

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Hurgadu?

Iz Beograda za Hurgadu možete leteti avio kompanijom Air Cairo.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Hurgadu?

Avio karte za Hurgadu je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Hurgada?

Avio karte za Hurgadu možete kupiti online na sajtu, u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Hurgadu?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.