Avio karte

  • Odrasli (25+ god)
  • Omladinci (12 24 god.)
  • Deca (2 11 god.)
  • Beba (0 23 meseca)
  • Plaćanje: preko računa Banke/pošte, gotovina Resavska 11 Bgd, do 6 rata čekovima, Visa ili Master kreditnom karticom
  • Za firme: nakon plaćanja dostavićemo Vam fakturu u SEF.

REZERVACIJA LETOVA NIŠ MEMMINGEN U PAR KORAKA:


Korak 1.

Unesite gradove odakle dokle putujete. Takodje možete uneti i troslojne kodove gradova INI za Niš i FMM za Memmingen.

Korak 2.

Unesite  datum putovanja odlaska i povratka vodeći računa o redu letenja (ispod smo vam napisali kojim danima leti Niš Memingen avion). Unesite broj putnika i idite na pretraži.

Korak 3.

Unesite podatke putnika (onako kako stoje u pasošu), unesite broj visa ili master kreditne kartice i kupite svoje avio karte za Niš Memingen Niš avion.

Nakon kupovine na email će Vam stići avio karte.


Avio karta Niš Memmingen/Minhen


Low cost avio kompanija Wizz Air Vam nudi avio karte na relaciji  Wizz Air avio karta Niš Memingen  po ceni od 38 eur sa svim plaćenim taksama u jednom pravcu! Wizz Air i www.JeftineAvioKarte.rs Vas vode u Memingen po ekskluzivnoj ceni od samo 38 eur u jednom pravcu! Iskoristite ovu priliku i Wizz Air avio karta Niš Memingen  će Vam omogućiti fantastičan provod koji sebi možete organizovati u Memingenu, Minhenu i celoj Bavarskoj i Nemačkoj. Vašu Wizz Air avio karta Niš Memingen možete kupiti i pozivom na broj telefona 011/32-23-111 ili dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu, Resavska 11.  


Trajanje leta Niš Memingen/Minhen


Iz Niša do Memingena  možete leteti Wizzair avio kompanija. Trajanje leta je 2h.

Red letenja Niš Memmingen/Minhen Niš avion 


Niš Memingen Niš polasci

Red letenja Niš Memingen/Minhen Wizzair avion: ponedeljak i petak (u decembru možete leteti i sredom 21, 28 dec i 4 januara)

Red letenja Memingen/Minhen Niš Wizzar avion: ponedeljak i petak (u decembru možete leteti i sredom 21, 28 dec i 4 januara)


BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE NAŠE KUPCE! 

Niš Memingen Wizzair

Ukoliko želite avionom da putujete na relaciji Niš Memingen/Minhen možete pogledajte ponudu avio karata na našem sajtu pretražujući letove Wizzair avio kompanije. 

Direktan let iz Niša do Memingena/Minhena postoje samo low cost avio kompanijom Wizzair.

Aerodrom na koji se sleće u Memingen je medjunarodni aerodrom po nazivom ALLGAEU koji se nalazi oko 120 km zapadno od Minhena.

Avionske karte i za polaske iz Memingena  možete online uraditi na našem sajtu u samo 2 koraka. 

Niš Memmingen/Minhen avionom


Kupite svoju Wizzair avio kartu za Niš Memingen avion na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po najnižim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Uslovi Wizzair avio karte Niš Memingen:

Period prodaje: do daljnjeg

Relacija: Wizz Air avio karta Niš Memingen 

Dozvoljena težina prtljaga na letovima Niš Memingen Niš: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane u kalup ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.

Refundacija avio karte Niš Memingen: refundacija nije dozvoljena

Rezervacija Wizzair avio karte Niš Memingen: Rezervacija ne postoji već se karte odmah kupuju.

Avionske karte za letove iz Niša do Memingena možete kupiti na našem sajtu.

Kako da kupim avio karte Niš Memingen online?

Da biste dobili najjeftiniju cenu avionske karte za Niš Memingen Niš avion potrebno je da napravite online rezervaciju na našem sajtu. Ukucajte datume putovanja i destinaciju i sistem će Vam ponuditi sve opcije koje postoje za letove iz Niša za Memingen.Cena koju dobijete je online cena avio karte za Memingen sa svim taksama. Kupovina letova Niš Memingen Niš je odmah kada je uradjena rezervacija.

Jeftine avio karte Niš Memingen

Cene avio karte za Wizzair letove  iz Niša do Memingena i iz Memingena do Niša možete veoma lako pretražiti na našem sajtu. Ukoliko želite povoljne cene avio karte Niš Memingen, savetujemo Vam da karte kupite ranije a ne pred sam let. Da biste našli jeftinu cenu povratne avio karte Niš Memingen, obeležite odgovarajuća polja u pretraživaču. Da biste dobili jeftinu avio kartu iz Niša do Memingena možete pratiti na našem sajtu promocije. Takodje možete pratiti i naše stranice Instagrama i Facebooka. 

Wizz Air avio karte

Rezervacija Wizzair avio karte:
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,karte se odmah kupuju.
 
Prtljag na Wizzair avio kompaniji:
Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
 

Plaćanje Wizzair avio karte:
1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 13:30h subotom. Nedelja je neradan dan. 
2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.
3. PREKO INTERNETA - plaćanje Visa ili Master platnom karticom direktno na našem sajtu.
4. ČEKOVIMA GRADJANA - na 6 rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:
X Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.
Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Važna pitanja za Wizz Air avio karte

Kako kupiti jeftinu avio kartu za Wizzair?

Pratite promocije na našem sajtu,što ranije kupite avio kartu to bi karta trebalo da bude jeftinija.

Da li moram da se online čekiram za Wizzair avio karte?

Ukoliko Wizzair avio kartu kupite preko nas mi ćemo Vas besplatno čekirati.

Gde mogu da kupim Wizzair avio karte?

Avio karte možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011 32-23-111.

Kako da platim Wizzair avio kartu?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke ili pošte, Vašom platnom karticom na našem sajtu ili na 6 rata čekovima.