Avio karte

  • Odrasli (25+ god)
  • Omladinci (12 24 god.)
  • Deca (2 11 god.)
  • Beba (0 23 meseca)
  • Plaćanje: preko računa Banke/pošte, gotovina Resavska 11 Bgd, do 6 rata čekovima, Visa ili Master kreditnom karticom
  • Za firme: nakon plaćanja dostavićemo Vam fakturu u SEF.

Beograd Dizeldorf red letenja

Kompanija Air Serbia Vam nudi mogućnost da gotovo svakodnevno možete otputovati u Dizeldorf avio linijom Beograd Dizeldorf red letenja. Po ceni od 78 eura za jedan pravac avionsku kartu posetite uz avio kartu Beograd Dizeldorf red letenja Dizeldorf, jedan od 10 najvećih gradova Nemačke. Posetite Stari grad ( Alstadt) i osetite karakterističnu lepotu noćnog provoda u mestu sa preko trista kafana, barova i noćnih klubova. Za sve informacije u vezi kupovine avionske karte Beograd Dizeldorf red letenja možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111.
 
Period prodaje: do daljnjeg
Period putovanja: tokom cele godine
U cenu su ukljušene sve takse. Broj mesta je ograničen. Relacija: Beograd - destinacija - Beograd. Ne važi u vreme praznika.. Kupovina je istoga dana kada je uradjena rezervacija. U cenu je uključen samo ručni prtljag - moguće je doplatiti bagažni prtljag
 

 

Red letenja na liniji Beograd Dizeldorf:

-Svakog ponedeljka, srede i petka sa polaskom iz Beograda na liniji Beograd Dizeldorf red letenja u 06:35h i dolaskom u Dizeldorf u 08:45h. Let traje 2h10min.
 
-Svakog utorka, četvrtka i subote sa polaskom iz Beograda na liniji Beograd Dizeldorf red letenja u 17:55h i dolaskom u Dizeldorf u 20:05h. Let traje 2h10min.
 

Red letenja na liniji Dizeldorf Beograd:

-Svakog ponedeljka, srede i petka sa polaskom iz Dizeldorfa na liniji Beograd Dizeldorf red letenja u 09:30h i dolaskom u Beogead u 11:35h. Let traje 2h5min.
 
-Svakog utorka, četvrtka i subote sa polaskom iz Dizeldorfa na liniji Beograd Dizeldorf red letenja u 20:50h i sletanjem u Beograd u 22:55h.. Let traje 2h5min.
 

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Nemačku:

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd Dizeldorf, bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti KLIKOM OVDE.
 

Važna pitanja za avio karte Beograd Dizeldorf

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Dizeldorf?

Iz Beograda za Dizeldorf možete leteti avio kompanijom Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Dizeldorf?

Avio karte za Dizeldorf je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Dizeldorf?

Avio karte za Dizeldorf možete kupiti online na našem sajtu,u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Dizeldorf?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama direktno na sajtu ili do 5 rata čekovima.