Avio karte

  • Odrasli (25+ god)
  • Omladinci (12 24 god.)
  • Deca (2 11 god.)
  • Beba (0 23 meseca)
  • Plaćanje: preko računa Banke/pošte, gotovina Resavska 11 Bgd, do 6 rata čekovima, Visa ili Master kreditnom karticom
  • Za firme: nakon plaćanja dostavićemo Vam fakturu u SEF.

 Beograd Berlin avion Air Serbia

Kompanija Air Serbia Vam nudi letove na relaciji Beograd Berlin avion Air Serbia po ceni od 98 Eur sa svim plaćenim taksama za povratnu avionsku kartu po putniku. Po ovoj povoljnoj ceni za avionsku kartu  Beograd Berlin avion Air Serbia posetite glavni grad Nemačke i jedan od najznačajnijih privrednih i kulturnih gradova ove prelepe zemlje. Za sve dodatne informacije u vezi leta Beograd Berlin avion Air Serbia možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Takođe, sve promocije u vezi leta Beograd Berlin avion Air Serbia možete pratiti na našem sajtu www.JeftineAvioKarte.rs i na našim  Facebook i Twitter stranama.
 

 

Slična pitanja i odgovori:

Avio karta Beograd Berlin
Beograd Berlin avion
Ryanair Niš Berlin cena
cena karte Niš Berlin
najjeftinije avio karte Niš Berlin
 

Red letenja na liniji Beograd Berlin

Kompanija Air Serbia saobraća svakoga dana na relaciji Beograd Berlin avion Air Serbia i to u sledećim terminima:
 
-Ponedeljkom,četvrtkom, petkom i subotom sa polaskom iz Beograda u 07:10h i dolaskom u Berlin u 09:00h. Trajanje leta Beograd Berlin avion Air Serbia iznosi 1h50min.
-Sredom i nedeljom sa polaskom iz Beograda u 18:05h i sletanjem u Berlin u 19:55h. Trajanje leta Beograd Berlin avion Air Serbia iznosi 1h50min.
-Utorkom i nedeljom sa polaskom iz Beograda u 18:05h i sletanjem u Berlin u 19:55h. Trajanje leta Beograd Berlin avion Air Serbia iznosi 1h50min.
 
 
-Ponedeljkom,četvrtkom, petkom i subotom sa polaskom iz Berlina u 09:45h i sletanjem u Beograd u 11:25h. Trajanje leta Beograd Berlin avion Air Serbia iznosi 1h40min.
-Utorkom i nedeljom sa polaskom iz Berlina u 20:40h i sletanjem u Beograd u 22:20h. Trajanje leta Beograd Berlin avion Air Serbia iznosi 1h40min.
-Sredom i nedeljom sa polaskom iz Berlina u 20:40h i sletanjem u Beograd u 22:20h. Trajanje leta Beograd Berlin avion Air Serbia iznosi 1h40min.
 
RED LETENJA JE PODLOŽAN PROMENAMA!!!!

Rezervacija i kupovina avionskih karata

Važna pitanja za avio karte za Berlin

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Berlin?

Iz Beograda za Berlin možete leteti avio kompanijom Air Serbia i Wizz Air.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Berlin?

Avio karte za Berlin je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Berlin?

Avio karte za Berlin možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Berlin?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.