Niš Berlin avion

Low cost avio kompanija Ryanair vrši letove na liniji Niš Berlin avion. Letovi na liniji Niš Berlin avion se mogu nabaviti po veoma povoljnim cenama ukoliko karte nabavite na vreme (mesec do dva pre planiranog putovanja), a ne dan dva pred putovanje, kada cene mogu biti dosta nepovoljne. Ukoliko Vam je potrebna još neka informacija u vezi leta Niš Berlin avion možete nas pozvati telefonom na broj 011/32-23-111. Takođe, sve promocije u vezi leta Niš Berlin avion možete pratiti na našim Facebook i Twitter stranama. Želimo Vam prijatan i siguran let na liniji Niš Berlin avion
 
 

 

Putno zdravstveno osiguranje uz putovanje u Nemačku

Uz svako putovanje, pa tako i uz putovanje na liniji Niš Berlin avion bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti NA OVOM LINKU.
 

Slična pitanja i odgovori u vezi leta Niš Berlin

Beograd Berlin avion low cost

Berlin avionom iz Niša

 Niš Berlin Ryanair
 
Ryanair Niš Berlin cena
 
Beograd Berlin avion JAT
 

Rezervacija i kupovina avionskih karata

Plaćanje avio karata

Iz Srbije:

  • Gotovinom u našoj poslovnici Resavska 11, 011/32-23-111, 062/288-110
  • Uplatnicom u Banci ili Pošti
  • Preko tekućeg računa firme
  • Na 10 rata čekovima gradjana
  • Visa, MasterCard ili American expres kreditnim karticama direktno na sajtu

Iz inostranstva:

  • Visa ili MasterCard kreditnim karticama direktno na sajtu - nije potrebna registracija
  •  Uplatom u Banci

Detaljnije o načinima plaćanja možete pročitati na stranici: Plaćanje avio karte

Napomena: Kada uradite online rezervacija avio karte istoga trenutka dobićete na email potvrdu uspešno uradjene rezervacije sa instrukcijama za uplatu (osim ako je plaćanje kreditnim karticama). Nakon toga na email dobićete krajnji rok uplate Vaše avio karte. Rok uplate internet avio karata je istoga dana ili maksimalno 24h od uradjene rezervacije. Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama.