Direktan let Niš Fridrihshafen Air Serbia

Uskoro, od 01. avgusta 2019. godine uvodi se direktan let Niš Fridrihshafen Air Serbia avio kompanijom. Letovi na liniji Niš-Fridrihshafen-Niš će se obavljati po sadašnjem redu letenja koji je podložan promenama dva puta nedeljno u oba pravca. Direktan let Niš Fridrihshafen Air Serbia je planiran četvrtkom i nedeljom u oba pravca. Cena povratne avionske karte za direktan let Niš Fridrihshafen Air Serbia sa svim taksama po putniku i samo ručnim prtljagom iznosi OD 71 EUR! Da biste povratnu avionsku kartu Niš-Fridrihshafen-Niš kupili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene avionskih karata podložne promenama. Za sve dodatne informacije u vezi teme direktan let Niš Fridrihshafen Air Serbia možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Nemačku

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji direktan let Niš Fridrihshafen Air Serbia preporučujemo Vam da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti OVDE.

Rezervacija i kupovina avionskih karata Niš-Fridrihshafen-Niš

Avio karte možete rezervisati:

1.Online na našem sajtu ukucavajući datume putovanja i destinaciju

2. Pozivajući naš call centar 

011/32-23-111

 062/288-110

3. Slanjem emaila na office@jeftineaviokarte.rs

Ukoliko prvi put kupujete avio kartu online, a potrebna Vam je mala pomoć, pogledajte stranicu:

Kako da rezervišem avio kartu?

Na našem sajtu možete uraditi pretragu i rezervaciju i hotelskog smeštaja. Preporučujemo Vam da kupite putno zdravstveno osiguranje. Više možete pročitati na stranici Putno osuguranje.

Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama. Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Sve promocije u vezi letova možete pratiti na našim  Facebook i Twitter stranama.

Važna pitanja za avio karte za Fridrihshafen

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Fridrihshafen?

Iz Beograda za Fridrihshafen možete leteti avio kompanijom Wizz Air.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Fridrihshafen?

Avio karte za Fridrihshafen je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Fridrihshafen?

Avio karte za Fridrihshafen možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Fridrihshafen?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.