Direktan let Niš Karlsrue Baden Baden Air Serbia


Pozovite nas na 011/32-23-111


Od 03.avgusta 2019. godine počinje da saobraća direktan let Niš Karlsrue Baden Baden Air Serbia avio kompanijom! Letovi na liniji Niš-Karlsrue Baden Baden-Niš će se po sadašnjem redu letenja koji je podložan promenama obavljati sredom i subotom u oba pravca. Cena povratne avionske karte za direktan let Niš Karlsrue Baden Baden Air Serbia sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi OD 66 EUR. Da biste povratnu avionsku kartu za direktan let Niš Karlsrue Baden Baden Air Serbia kupili po gore pomenutoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene avionskih karata podložne promenama. Za sve informacije u vezi avionskih karata Niš-Karlsrue Baden Baden-Niš možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Nadamo se da će nove linije iz Niša ka Evropi uticati uz povoljnu cenu na kvalitet i brzinu transporta ka željenim destinacijama. Želimo Vam srećan put!


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Nemačku (Karlsrue Baden Baden)

Za svako puovanje, pa i za putovanje na liniji direktan let Niš Karlsrue Baden Baden Air Serbia svojim cenjenim putnicima preporučujemo da za sebe i saputnike kupe putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti NA OVOM LINKU.

Rezervacija i kupovina avionskih karata Niš-Karlsrue Baden Baden-Niš

Avio karte možete rezervisati:

1.Online na našem sajtu ukucavajući datume putovanja i destinaciju

2. Pozivajući naš call centar 

011/32-23-111

 062/288-110

3. Slanjem emaila na office@jeftineaviokarte.rs

Ukoliko prvi put kupujete avio kartu online, a potrebna Vam je mala pomoć, pogledajte stranicu:

Kako da rezervišem avio kartu?

Na našem sajtu možete uraditi pretragu i rezervaciju i hotelskog smeštaja. Preporučujemo Vam da kupite putno zdravstveno osiguranje. Više možete pročitati na stranici Putno osuguranje.

Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama. Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Sve promocije u vezi letova možete pratiti na našim  Facebook i Twitter stranama.