Avio karta Niš Rim Air Serbia

Kompanija Air Serbia počinje direktno da saobraća na liniji Niš-Rim-Niš od 02. avgusta 2019. godine! Avio karta Niš Rim Air Serbia avio kompanijom se već sada može kupiti, što Vam i preporučujemo ukoliko ste već planirali putovanje u večni grad. Cena povratne avio karta Niš Rim Air Serbia sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi OD 84 EURA! Požurite sa kupovinom zato što se najjeftinije avionske karte Niš-Rim-Niš najbrže prodaju! Za sve informacije koje su Vam potrebne u vezi avio karta Niš Rim Air Serbia za putovanje u večiti grad i nazad možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam brz, povoljan i srećan put u Rim.


Red letenja na liniji Niš Rim Niš

Po sadašnjem rasporedu za red letenja na liniji avio karta Niš Rim Air Serbia koji je podložan promenama, letovi na liniji Niš-Rim-Niš će se obavljati od 02.08.2019. godine utorkom i petkom u oba pravca.

Slična pitanja i odgovori

Red letenja Niš Rim
Avion Niš Rim jeftino
Direktan let Niš Rim Air Serbia

Plaćanje avio karata

Iz Srbije:

  • Gotovinom u našoj poslovnici Resavska 11, 011/32-23-111, 062/288-110
  • Uplatnicom u Banci ili Pošti
  • Preko tekućeg računa firme
  • Na 5 rata čekovima gradjana
  • Visa, MasterCard ili American expres kreditnim karticama direktno na sajtu

Iz inostranstva:

  • Visa ili MasterCard kreditnim karticama direktno na sajtu - nije potrebna registracija
  •  Uplatom u Banci

Detaljnije o načinima plaćanja možete pročitati na stranici: Plaćanje avio karte

Napomena: Kada uradite online rezervacija avio karte istoga trenutka dobićete na email potvrdu uspešno uradjene rezervacije sa instrukcijama za uplatu (osim ako je plaćanje kreditnim karticama). Nakon toga na email dobićete krajnji rok uplate Vaše avio karte. Rok uplate internet avio karata je istoga dana ili maksimalno 24h od uradjene rezervacije. Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama.