Direktan let Niš Malta Ryanair

POZOVITE NAS NA 011/32-23-111
 
 
Kompanija Ryanair od 08. novembra 2019. godine uvodi novi, direktan let Niš Malta Ryanair! Time je konačno ispunjena želja naših brojnih putnika iz južne i centralne Srbije za uspostavljanjem direktne linije na relaciji Niš-Malta-Niš. Sada lako i jeftino možete uz direktan let Niš Malta Ryanair avio kompanijom da posetite jedno od najlepših, a po mnogima i najlepše ostrvo u Evropi-Maltu. Avionska karta u jednom pravcu na relaciji direktan let Niš Malta Ryanair se veće sada može kupiti po ceni OD 38 EUR sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom! Letovi na liniji Niš-MaltaNiš će se, po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama obavljati ponedeljkom i petkom u oba pravca. Kupite svoju avionsku kartu na vreme, a za sve dodatne informacije u vezi teme direktan let Niš Malta Ryanair možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!
 
 

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje na Maltu

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na Maltu iz Niša bilo bi dobro i pametno da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti NA OVOM LINKU.
 

Rezervacija i kupovina avionskih karata za Maltu 

 

Avio karte možete rezervisati:

1.Online na našem sajtu ukucavajući datume putovanja i destinaciju

2. Pozivajući naš call centar 

011/32-23-111

 062/288-110

3. Slanjem emaila na office@jeftineaviokarte.rs

Ukoliko prvi put kupujete avio kartu online, a potrebna Vam je mala pomoć, pogledajte stranicu:

Kako da rezervišem avio kartu?

Na našem sajtu možete uraditi pretragu i rezervaciju i hotelskog smeštaja. Preporučujemo Vam da kupite putno zdravstveno osiguranje. Više možete pročitati na stranici Putno osuguranje.

Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama. Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Sve promocije u vezi letova možete pratiti na našim  Facebook i Twitter stranama.