Kupujete Ryanair avio karte Niš Malta? 

Direktan let Niš Malta Rajaner 

Rezervišite Rayanair avio kartu online na srpskom jeziku u samo 2 klika. 
Platite Visa ili Master karticom odmah prilikom rezervisanja avio karte Niš Malta.
Na našem sajtu ukucajte datume putovanja odlaska i povratka
kao i destinaciju odakle letite i grad dokle letite. Ukoliko je to 
Ryanair kompanija ona leti iz Niša za Maltu aerodrom LUQA INTERNATIONAL,
i u polje dokle idete možete staviti trocifreni kod MLA.

Red letenja Niš Malta/Red letenja Malta Niš:
Rayan leti iz Niša za Maltu samo 2 puta nedeljno i to ponedeljkom i
četvrtkom.


Ukoliko želite da Ryanair avio kartu platite preko računa pozovite: 011/32-23-111
Razdaljina Niš Malta: 1099 km
Vreme leta: 1h 50 minuta
Aerodrom: Malta Luqa International - MLA
Avio kompanija: Ryanair 

  • Ručni prtljag Ryanair avio kompanije: Uz cenu osnovne karte možete nositi 1 mali prtljag koji se smešta ispod sedišta maksimalnih dimenzija 40cmx20x25cm. Uz kupovinu avio karte možete doplatiti još jedan ručni prtljag do 10kg dimenzija 55cm x 40cm x 20cm  ili bagažne kofere.Ručnim prtljagom smatra se isto ženska tašna, torba sa laptopom, dečiji ranac ili kesa sa kupovinom iz duty free prodavnice. Zbog bezbednosnih razloga nije dozvoljeno unošenje tečnosti u drugačijem pakovanju nego što je to odredjeno. Svako pakovanje mora imati 100 ml maksimalnog obima, biti prozirno, a sve flašice moraju biti smeštene u jednu prozirnu kesu od 1 l. To označava da svaki putnik u avionsku kabinu može uneti maksimalno 1 litar tečnosti – šampona, gela za tuširanje i slično. Ovi propisi ne važe za unošenje hrane za bebe i lekova. Mleko i druge tečnosti namenjene deci treba prijaviti odvojno za vreme bezbednosne kontrole. Lekovi i hrana za bebe moraju biti isključivo u količini neophodnoj za vreme putovanja.


Direktan let Niš Malta Ryanair

POZOVITE NAS NA 011/32-23-111
 
 
Kompanija Ryanair od 08. novembra 2019. godine uvodi novi, direktan let Niš Malta Ryanair! Time je konačno ispunjena želja naših brojnih putnika iz južne i centralne Srbije za uspostavljanjem direktne linije na relaciji Niš-Malta-Niš. Sada lako i jeftino možete uz direktan let Niš Malta Ryanair avio kompanijom da posetite jedno od najlepših, a po mnogima i najlepše ostrvo u Evropi-Maltu. Avionska karta u jednom pravcu na relaciji direktan let Niš Malta Ryanair se veće sada može kupiti po ceni od 35 Eur sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom, a od 50 eur za povratni let! Letovi na liniji Niš-MaltaNiš će se, po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama obavljati ponedeljkom i četvrtkom u oba pravca. Kupite svoju avionsku kartu na vreme, a za sve dodatne informacije u vezi teme direktan let Niš Malta Ryanair možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!
 

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje na Maltu

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na Maltu iz Niša bilo bi dobro i pametno da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti Na stranici putno osiguranje za Maltu.
 

Rezervacija i kupovina avionskih karata za Maltu.

Važna pitanja za plaćanje EasyJet i Ryanair avio karata

Kako platiti EasyJet i Ryanair avio karte?

EasyJet i Ryanair avio karte možete platiti preko interneta, računa, gotovinski i na rate.

Kako platiti EasyJet i Ryanair avio karte preko interneta?

Platite kreditnom karticom direktno na sajtu www.jeftineaviokarte.rs

Gde mogu direktno da kupim jeftine EasyJet i Ryanair avio karte?

Jeftine EasyJet i Ryanair avio karte direktno možete kupiti kod nas u Beogradu u Resavskoj 11. Možete nas pozvati na brojeve telefona +381113223111 ili +38162288110

Da li EasyJet i Ryanair avio karte mogu platiti na rate?

EasyJet i Ryanair avio karte možete platiti na 5 rata čekovima građana.Saznajte prvi o promocijama i akcijama na Facebooku, Instagramu i Twitteru

Avio karta Niš Malta

Koje avio kompanije lete iz Niša za Maltu?

Iz Niša za Maltu možete leteti avio kompanijom Ryanair.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Maltu?

Avio karte zaMaltu je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Niš Malta?

Avio karte za Maltu možete kupiti online na sajtu, u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Maltu?

Možete platiti kreditnom karticom na sajtu, u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.