Avio karte

  • Odrasli (25+ god)
  • Omladinci (12 24 god.)
  • Deca (2 11 god.)
  • Beba (0 23 meseca)
  • Plaćanje: preko računa Banke/pošte, gotovina Resavska 11 Bgd, do 6 rata čekovima, Visa ili Master kreditnom karticom
  • Za firme: nakon plaćanja dostavićemo Vam fakturu u SEF.

Avio karta Beograd Brisel Wizz Air

TRENUTNO NE FUNKCIONIŠE!!!

Pozovite nas na 011/32-23-111
 
 
Obaveštavamo svoje cenjene putnike i korisnike naših usluga da low cost avio kompanija Wizz Air počinje DIREKTNO da saobraća na liniji Beograd-Brisel-Beograd uskoro. godine. Avio karta Beograd Brisel Wizz Air se može kupiti već sada po izuzetno povoljnim i atraktivnim cenama. Avio karta Beograd Brisel Wizz Air u jednom pravcu samo sa ručnim prtljagom i svim taksama iznosi OD 32 EUR, dok se POVRATNA avio karta Beograd-Brisel-Beograd sa svim taksama i uključenim samo ručnim prtljagom mže kupiti po ceni OD 65 EUR. Priznaćete da je ovo izuzetno povoljna cena za let do prestonice Belgije i EU- Brisela. Da biste avio kartu Beograd-Brisel-Beograd kupili po ovim cenama najbolje bi bilo da kupovinu vršite mesec-dva pre putovanja, zato što se najčešće cene avionskih karata povećavaju kako se približava putovanje. Za sve dodatne informacije u vezi teme Avio karta Beograd Brisel Wizz Air možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam Sreća put!
 
 

Red letenja na liniji Beograd Brisel Beograd i putno zdravstveno osiguranje

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd-Brisel-Beograd bilo bi pametno da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Uslove putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati NA OVOM LINKU.
 
Što se reda letenja na liniji Beograd-Brisel Charleroi-Beograd tiče, letovi će se odvijati sredom i nedeljom u sledećim terminima (naravno, red letenja je uvek podložan promenama):
 
- Iz Beograda za Brisel Charleroi sa polaskom u 06:25h i sletanjem u 09:05h.
 
- Iz Brisela Charleroi za Beograd sa polaskom u 09:50h i sletanjem u 12:10h.
 

Važna pitanja za let Beograd Brisel WizzAir

Važna pitanja za avio karte za Brisel

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Brisel?

Iz Beograda za Brisel možete leteti avio kompanijom Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Brisel?

Avio karte za Brisel je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Brisel?

Avio karte za Brisel možete kupiti online na sajtu, u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Brisel?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.