Avionom iz Beograda- 1 korak, 3 države Wizz Air

 
Pozovite nas na brojeve 011/32-23-111 i 062288110
 
Da li znate da avionom iz Beograda jednim letom možete da posetite 3 državeAvionom iz Beograda- 1 korak, 3 države Wizz Air - ne nije magija, u pitanju je let Beograd-Bazel/Miluz/Frajburg. Let na liniji Beograd-Bazel/Miluz/Frajburg se vrši do tromeđe tri zemlje (Švajcarske, Francuske i Nemačke). Formalno se sleće na teritoriju Francuske, ali se odatle odlučujete na koju ćete stranu. U Frajburg (Nemačku), Bazel (Švajcarsku) ili Miluz (Francusku)-odluka je na Vama. Avionom iz Beograda- 1 korak, 3 države Wizz Air-om dakle sami birate u koju ćete zemlju centralne Evrope otići. Mnogi turisti odaberu jednu destinaciju kao glavnu za boravak, a onda u nekoliko narednih dana obiđu sva tri prelepa pogranična grada. Odaberite najbolju moguću kombinaciju za Vas, a za sve što Vas zanima u vezi teme Avionom iz Beograda- 1 korak, 3 države Wizz Air-om pozovite nas na broj telefona 011/32-23-111. Cena POVRATNE avionske karte na relaciji Beograd-Bazel/Miluz/Frajburg-Beograd sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi OD 47 EUR, dok se avionska karta Beograd-Bazel/Miluz/Frajburg u jednom pravcu može kupiti po ceni VEĆ OD 25 EUR. Priznaćete da je to više nego pristojna cena za ovu destinaciju. Želimo Vam srećan put!
 

Kako kupiti avio kartu iz Beograda do 3 države u jednom koraku

 

Važna pitanja za avio karte za Bazel/Miluz/Frajburg

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Bazel/Miluz/Frajburg?

Iz Beograda za Bazel/Miluz/Frajburg možete leteti avio kompanijama Wizz Air i EasyJet.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Bazel/Miluz/Frajburg?

Avio karte za Bazel/Miluz/Frajburg je najbolje da kupite što ranije preko sajta www.jeftineaviokarte.rs.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Bazel/Miluz/Frajburg?

Avio karte za Bazel/Miluz/Frajburg možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Bazel/Miluz/Frajburg?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.

 

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Evropu

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd-Bazel/Miluz/Frajburg-Beograd svojim cenjenim putnicima preporučujemo da za sebe i saputnike obezbede putno zdravstveno osiguranje. Kodnas se možete osigurati preko Generali, Sava i Milenijum osiguranja. Uslove vašeg putnog zdravstvenog osiguranja pogledajte NA OVOM LINKU.