Direktan let Beograd Frankfurt Han Wizz Air

Pozovite nas na 011/32-23-111

Low cost avio kompanija Wizz Air, konačno, na radost mnogih naših putnika počinje od decembra 2021. godine po redu letenja da obavlja direktan let Beograd Frankfurt Han Wizz Air. Time će se ostvariti želja mnogih naših putnika koji nas godinama zovu i pitaju za let na liniji Beograd-Frankfurt-Beograd. Za početak je planirano da se direktan let Beograd Frankfurt Han Wizz Air vrši tri puta nedeljno, utorkom, četvrtkom i subotom. Time ćete brzo, lako i jednostavno, koristeći letove iz Beograda za Frankfurt i nazad imati prilike da posetite jedan od najbogatijih gradova Evrope i industrijsko čvorište Nemačke koji može da Vam ponudi i odmor i zabavu i dobre uslove za posao.  Cene avionskih karata Beograd Frankfurt Beograd zavise od blizine putovanja, sezonalnosti i popunjenosti aviona. Povratnu avio kartu za avion Beograd Frankfurt Beograd možete kupiti po ceni OD 85 EUR, dok je cena avionske karte Beograd Frankfurt u jednom pravcu OD 55 EUR, pa naviše. Za sve dodatne informacije u vezi avionskih karata za direktan let Beograd Frankfurt Han Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Važna pitanja za jeftine avio karte za Frankfurt

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Frankfurt?

Iz Beograda za Frankfurt možete leteti avio kompanijama Air Serbia, Wizz Air i Lufthansa.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Frankfurt?

Avio karte za Frankfurt je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Frankfurt?

Avio karte za Frankfurt možete kupiti online na našem sajtu,u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Frankfurt?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 10 rata čekovima.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Frankfurt (Nemačku)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd-Frankfurt-Beograd svojim cenjenim kupcima preporučujemo da za sebe i saputnike kupe putno zdravstveno osiguranje koje će Vam praktično zameniti zdravstvenu knjižicu u Nemačkoj. Kod nas se možete osigurati preko Sava, Milenijum i Generali putnog zdravstvenog osiguranja.

Kada kupiti avionsku kartu Beograd Frankfurt?

Ne postoji univerzalno rešenje kada kupiti najjeftiniju avio kartu Beograd Frankfurt Beograd. Najbolje je avionsku kartu za avion iz Beograd za Frankfurt kupiti na vreme-mesec, dva pre planiranog putovanja. U svakom slučaju, na Vama je da isplanirate termine Vašeg putovanja, a sve ostalo u vezi avionske karte prepustite nama.