Avio karte

  • Odrasli (25+ god)
  • Omladinci (12 24 god.)
  • Deca (2 11 god.)
  • Beba (0 23 meseca)
  • Plaćanje: preko računa Banke/pošte, gotovina Resavska 11 Bgd, do 6 rata čekovima, Visa ili Master kreditnom karticom
  • Za firme: nakon plaćanja dostavićemo Vam fakturu u SEF.

Direktan let Beograd Keln Air Serbia

TRENUTNO NE LETI

Kompanija Air Serbia počinje direktno da saobraća na liniji Beograd Keln Beograd! Imaćemo mogućnost uz direktan let Beograd Keln Air Serbia da lako i jednostavno, na radost mnogih naših putnika, posetimo ovaj prelepi nemački grad u pokrajini Severna Rajna Vestfalija, na obali Rajne. Ranije su neke druge avio kompanije letele avionom iz Beograda za Keln i nazad. Iskreno se nadamo da će let iz Beograda do Kelna kompanijom Air Serbia potrajati dugo vremena. Posetite čuvenu Kelnsku katedralu koja je zaštitni znak grada. Još jedna od znamenitosti Kelna je svakako i Kuća 4711- dom kolonjske vode koja i nosi naziv po ovom gradu. Tu su i Muzej čokolade, kao i mnoge druge znamenitosti ovog fascinantnog grada. Cene avio karata za direktan let Beograd Keln Air Serbia se kreću OD 10121 RSD u jednom pravcu samo sa ručnim prtljagom ili OD 13055 RSD ukoliko je uključen i prtljag do 23kg. Ukoliko se odlučite za povratnu avionsku kartu Beograd Keln Beograd cene se kreću OD 15686 RSD samo sa ručnim prtljagom i OD 20381 RSD ukoliko imate uključen i kofer do 23kg. Avionske karte iz Beograda do Kelna i nazad možete kupiti već sada. Priznaćete da su cene sasvim normalne i prihvatljive za ovu atraktivnu destinaciju. Kupovinu avio karata iz Beograda do Kelna i nazad možete kupiti  preko sajta www.jeftineaviokarte.rs dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu ili plaćanjem u banci kada Vam pre toga pošaljemo profakturu. Za sve dodatne informacije u vezi avio karata za direktan let Beograd Keln Air Serbia možete nas kontaktirati na brojeve telefona 011/32-23-111 ili 062288110.

Međunarodni aerodrom u Kelnu

Međunarodni aerodrom u Nemačkoj, takođe poznat kao Aerodrom Konrad Adenauer. Nalazi se na 17 km od Kelna i 22 km od Bona. Ovo je šesti po veličini aerodrom u Nemačkoj i jedan od retkih koji posluje 24 časa dnevno. Oko 40 avio-kompanija leti sa ovog aerodroma. U 2012. godini usluge aerodroma koristilo je preko 9.3 miliona putnika i iz godine u godinu broj putnika se neprekidno povećavao. Porast putnika zabeležen je na početku 21. veka kada su sa aerodroma Keln/Bon CGN niskobudžetne avio-kompanije krenule da lete. Vremenska zona u kojoj se nalazi aerodrom Cologne Bonn Airport je Europe/Berlin a vremenska razlika u odnosu na Srbiju je 0, lokalno vreme je 11:06:46. Od Beograda je udaljen 1213.74km , od Niša je udaljen oko 1407.63km. Keln je grad Katedrale I Karnevala po kojima je i poznat, grad koji zadovoljava turiste svih doba I klasa, očarava i najzahtevnije.

Red letenja na liniji Beograd Keln

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd Keln Beograd će se odvijati tri puta nedeljno ( utorkom, četvrtkom i subotom) u oba pravca. Sasvim dovoljan broj letova i termina za posetu ovom sjajnom gradu. Najjeftinije avionske karte iz Beograda za Keln i nazad ćete kupiti ukoliko kupovinu izvršite mesec-dva pre željenog putovanja. Isplairajte dobro termine svoga putovanja i uživajte!

Važna pitanja za avio karte za Keln

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Keln?

Iz Beograda za Keln možete leteti avio kompanijom Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Keln?

Avio karte za Keln je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Keln?

Avio karte za Keln možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Keln?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama, preko sajta www.jeftineaviokarte.rs ili do 5 rata čekovima.