• Rezervacija Lot avio karte: online na našem sajtu ili putem telefona: 011/32-23-111. Ukoliko Lot avio kartu platite Visa ili Master karticom direktno na sajtu, nakon kupovine na email dobićete avio kartu i račun. Ukoliko izaberete plaćanje preko računa Banke,pošte ili u gotovini, nakon rezervacije na email će Vam stići potvrda rezervacije, instrukcije za plaćanje i rok za kupovinu Lot avio karte.

  • Rok za kupovinu Lot avio karte: istoga dana ili maksimalno 24h od uradjene rezervacije ukoliko tarifa koju ste rezervisali to dozvoli. 

  • Plaćanje Lot avio karte: u gotovini u poslovnici koja se nalazi u ulici Resavska 11 Beograd, preko računa, kreditnim karticama direktno na sajtu prilikom rezervacije Lot avio karte, na 10 rata čekovima. 

  • Cene koje dobijete online rezervacijom su ukupne cene sa svim aerodromskim taksama.

LOT AVIO KOMPANIJA

Sa Lot-om putujte za Evropu, Ameriku i Kanadu. U masku sa Vaše desne strane ukucajte datume putovanja i destinaciju i sistem će Vam pronaći najbolje cene sa svim taxama. Kupovina Lot avio karata po internet tarifama je za plaćanje istoga dana ili 24h nakom rezervacije.

LOT AVIO KOMPANIJA

Lot ručni prtljag

Kod Lota ručni prtljag zavisi od klase u kojoj putujete.

Ekonomska klasa: na ekonomskoj klasi na Lotu obično se prodaju avio karte samo sa 1 ručnim prtljagom maksimalne težine do  6 kg maksimalnih dimenzija 115 cm (55cm x 40cm x 23cm)

Biznis klasa2 komada do 9 kg svaki

Lot dozvoljeni prtljag  u avionu

Kod Lota količina dozvoljenog prtljaga zavisi od klase u kojoj putujete:

Ekonomska klasa: na ekonomskoj klasi na Lotu dozvoljeno je da nosite 1 komad prtljaga maksimalne težine do 23 kg maksimalnih dimenzija 158 cm (dužina + visina + širina). U većini avio karata se karte prodaju samo sa ručnim prtljagom, bagažni prtljag se naplaćuje. Proveriti prilikom pravljenja rezervacije ili kod naših agenata. Prilikom pravljenja rezervacije obratite pažnju da li ste izabrati tarifu sa bagažnim prtljagom.

Biznis klasa: na biznis klasi na Lotu dozvoljeno je da nosite 1 komad prtljaga maksimalne težine do 32 kg maksimalnih dimenzija 158 cm (dužina + visina + širina)

Lot Online check in

Kod Lota možete se čekirati online minimum 24h pre puta. Da biste se čekirali na Lotu online kliknite na link Web Check In Lot

Gde leti avio kompanija Lot airlines?

Lot airlines leti na mnogo destinacija.Možete pretražiti sve destinacije u rezervacionom sistemu JeftineAvioKarte.rs

Kada mogu kupiti jeftine Lot airlines avio karte?

Lot airlines avio karte je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim Lot airlines avio karte?

Lot airlines avio karte možete kupiti online na našem sajtu,u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111.

Kako da platim Lot airlines avio karte?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa Banke pošte, kreditnim karticama direktno na sajtu ili do 6 rata čekovima.