• Rezervacija Austrian airlines avio karte: online na našem sajtu ili putem telefona: 011/32-23-111. Ukoliko Austrian airlines avio kartu platite Visa ili Master karticom direktno na sajtu, nakon kupovine na email dobićete avio kartu i račun. Ukoliko izaberete plaćanje preko računa Banke,pošte ili u gotovini, nakon rezervacije na email će Vam stići potvrda rezervacije, instrukcije za plaćanje i rok za kupovinu Austrian airlines avio karte.
  • Rok za kupovinu Austrian airlines avio karte: istoga dana ili maksimalno 24h od uradjene rezervacije ukoliko tarifa koju ste rezervisali to dozvoli. 
  • Plaćanje Austrian airlines: u gotovini u poslovnici koja se nalazi u ulici Resavska 11 Beograd, preko računa, kreditnim karticama direktno na sajtu prilikom rezervacije Austrian airlines avio karte, na 10 rata čekovima. 
  • Cene koje dobijete online rezervacijom su ukupne cene sa svim aerodromskim taksama.

Austrian airlines ručni prtljag

Ekonomska klasa: dozvoljeno je da nosite 1 komad prtljaga maksimalne težine do 8 kg maksimalne domenzije 55 x 40 x 23 cm.

Putnicima je dozvoljeno, uz ručni prtljag, da ponesu i lap top ili neki manji ranac,ženska/muška personalna torba. Taj manji predmet ne sme da prelazi dimenzije od 40 x 30 x 10 cm.

Za prtljag koji prelazi dozvoljenu dimenziju ili kilažu putnici će biti u obavezi da plate naknadu predvidjenu za predati prtljag na aerodromu i da ga predaju.

Austrian airlines bagažni prtljag

Kod pravljenja Austrian airline online rezervacije obratite pažnju da li je avio karta koju ste izabrali samo sa ručnim prtljagom ili je uključen ručni prtljag i bagažni prtljag 1 kofer od 23 kg. Ukoliko je uključen samo ručni prtljag na sledećem koraku možete doplatiti 1 kofer do 23 kg. 

Austrian airlines online check-in

Alitalia online čekiranje možete izvršiti 47h pre putovanja.

Online čekiranje možete uraditi na stranici: Austrian online check in 

Putovanje dece Austrian airlines avio kompanijom

Bebe: deca od 0 - 2 godine nemaju svoje sedište i sede u krilu odrasle osobe. Pratnja bebe mora biti osoba starija od 18 godina ili preko 16 godina ako su iz iste porodice. Ako beba napuni 2 godine tokom putovanja, sedište/tarifa za dete mora biti dokupljeno na povratnom letu.

Deca: deca od 2 - 12 godina. Deca koja nisu napunila 5 godina moraju uvek biti u pratnji odrasle osobe. Pratnja mora biti osoba starija od 18 godina ili preko 16 godina ako su iz iste porodice. Deca od 5 do 12 godina moraju uvek biti praćena od strane osobe preko 12 godina. Za dete koje puni 12 godina tokom putovanja treba biti primenjena tarifa za odraslu osobu za celokupno putovanje.

Deca koja putuju sama:

Na zahtev roditelja, usluga za nepraćeno dete se takođe može ostvariti za decu dole navedenih godina:

  • svu decu od 5 - 11 godina koja putuju sama 

  • omladince između 12 i 18 godina čiji roditelji zahtevaju pratnju

Naplata usluge za nepraćeno dete:

Evropa: 60 eura po pravcu

Interkontinentalni letovi: 100 eura po pravcu

Austria prevoz životinja

Austrian od kućnih ljubimaca prevozi pse i mačke koji moraju biti od minimum 12 nedelja starosti. Možete nositi do dve mačke ili dva psa iz istog legla, koje su smeštene u odgovarajući transporter (maks. do 8 kg). 

Ljubimci koji putuju za Ujedinjeno Kraljevstvo ili Hong Kong mogu biti prevoženi samo na cargo letovima.

Životinje koje se prevoze u kabini moraju biti u tranporteru ili odgovarajućoj torbi. Taj transporter/torba mora biti:

  • napravljen od mekanog materijala

  • otporan na ugrize i curenje

  • napravljen da suzbija neprijatne mirise

  • ima adekvatnu ventilaciju

  • dovoljno velika da ljubimac u njoj stoji u prirodnom položaju

S obzirom da transporter treba biti smešten ispod sedišta ispred putnika, kombinovana težina životinje i transportera ne sme da prelazi 8 kg, a veličina ne sme da prelazi 118 cm (zbir dužina + širina + visina)

Cena za prevoz životinja u kabini na Austria avio kompaniji: 

Evropski letovi: oko 60 eura po pravcu

Ka/iz ostatka sveta: oko 100 eura po pravcu

 

Gde leti avio kompanija Austrian airlines?

Austrian airlines leti na mnogo destinacija.Možete pretražiti sve destinacije u rezervacionom sistemu JeftineAvioKarte.rs

Kada mogu kupiti jeftine Austrian airlines avio karte?

Austrian airlines avio karte je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim Austrian airlines avio karte?

Austrian airlines avio karte možete kupiti online na našem sajtu,u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111.

Kako da platim Austrian airlines avio karte?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa Banke pošte, kreditnim karticama direktno na sajtu ili do 6 rata čekovima.