• Rezervacija Croatia airlines avio karte: online na našem sajtu ili putem telefona: 011/32-23-111. Ukoliko Croatia airlines avio kartu platite Visa ili Master karticom direktno na sajtu, nakon kupovine na email dobićete avio kartu i račun. Ukoliko izaberete plaćanje preko računa Banke,pošte ili u gotovini, nakon rezervacije na email će Vam stići potvrda rezervacije, instrukcije za plaćanje i rok za kupovinu Croatia airlines avio karte.
  • Rok za kupovinu Croatia airlines avio karte: istoga dana ili maksimalno 24h od uradjene rezervacije ukoliko tarifa koju ste rezervisali to dozvoli. 
  • Plaćanje Croatia airlines: u gotovini u poslovnici koja se nalazi u ulici Resavska 11 Beograd, preko računa, kreditnim karticama direktno na sajtu prilikom rezervacije Croatia airlines avio karte, na 10 rata čekovima. 
  • Cene koje dobijete online rezervacijom su ukupne cene sa svim aerodromskim taksama.

Croatia airlines ručni prtljag

Ekonomska klasa: dozvoljeno je da nosite 1 komad prtljaga maksimalne težine do 8 kg maksimalne dimenzije 55x40x20 cm ili 115 cm u totalu zbira visine, širine i dužine.

Biznis klasa: dozvoljeno je da nosite 2 komada prtljaga zbir dimenzija maksimalno 115 cm (55x40x20 cm) ili 57x54x15cm (npr. vreća za odela)

Putnicima je dozvoljeno, uz ručni prtljag, da ponesu i lap top ili neki manji ranac,ženska/muška personalna torba. Taj manji predmet ne sme da prelazi dimenzije od 40x30x10 cm i težine do 5 kg.

Za prtljag koji prelazi dozvoljenu dimenziju ili kilažu putnici će biti u obavezi da plate naknadu predvidjenu za predati prtljag na aerodromu i da ga predaju.

Croatia airlines bagažni prtljag

Kod pravljenja Croatia online rezervacije obratite pažnju da li je avio karta koju ste izabrali samo sa ručnim prtljagom ili je uključen ručni prtljag i bagažni prtljag 1 kofer od 23 kg. Ukoliko je uključen samo ručni prtljag na sledećem koraku možete doplatiti 1 kofer do 23 kg. 

Croatia airlines online check-in

Croatia online čekiranje možete izvršiti 36h pre putovanja.

Online čekiranje možete uraditi na stranici: Croatian online check in 

Putovanje dece Croatia avio kompanijom

Bebe: deca od 0 - 2 godine nemaju svoje sedište i sede u krilu odrasle osobe. Pratnja bebe mora biti osoba starija od 18 godina ili preko 16 godina ako su iz iste porodice. Ako beba napuni 2 godine tokom putovanja, sedište/tarifa za dete mora biti dokupljeno na povratnom letu. Jedna odrasla osoba može putovati s najviše dve bebe, od kojih jedna mora biti stara najmanje šest meseci. U tom slučaju jedna beba sedi u krilu odrasle osobe, a druga na posebnom putničkom sedištu, tj. u sigurnosnom sedištu za automobil.

Deca: deca od 2 - 12 godina. Deca koja nisu napunila 5 godina moraju uvek biti u pratnji odrasle osobe. Pratnja mora biti osoba starija od 18 godina ili preko 16 godina ako su iz iste porodice. Deca od 5 do 12 godina moraju uvek biti praćena od strane osobe preko 12 godina. Za dete koje puni 12 godina tokom putovanja treba biti primenjena tarifa za odraslu osobu za celokupno putovanje.

Deca koja putuju sama:

  • Nepraćena deca su deca od 5 do 12 godina, koja putuju sama i o kojima prevoznik vodi posebnu brigu.Roditelji mogu zatražiti pratnju i za decu stariju od 12 godina. Naknada za nepraćeno dete se obavezno naplaćuje prilikom izdavanja Croatia avio karte. 

Croatia za nepraćenu decu (5-12 godina) naplaćuje uslugu pratnje u iznosu od oko 40 EUR po pravcu po segmentu.


Croatia prevoz životinja

Croatia od kućnih ljubimaca prevozi pse i mačke koji moraju biti od minimum 12 nedelja starosti. U putničkoj kabini istovremeno se mogu prevoziti samo dve životinje, i to dva psa ili dve mačke. Prevoz psa i mačke na istom letu nije dopušten. 

S obzirom da transporter treba biti smešten ispod sedišta ispred putnika, kombinovana težina životinje i transportera ne sme da prelazi 8 kg, a veličina ne sme da prelazi 115 cm (zbir dužina + širina + visina). Dno torbe mora biti vodootporno. 

Cena za prevoz životinja u kabini na Croatia avio kompaniji unitar Evrope: 50 eura po pravcu, za medjunarodni saobraćaj vam Evrope oko 70 eura po pravcu.


Gde leti avio kompanija Croatian airlines?

Croatian airlines leti na mnogo destinacija.Možete pretražiti sve destinacije u rezervacionom sistemu JeftineAvioKarte.rs

Kada mogu kupiti jeftine Croatian airlines avio karte?

Croatian airlines avio karte je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim Croatian airlines avio karte?

Croatian airlines avio karte možete kupiti online na našem sajtu,u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111.

Kako da platim Croatian airlines avio karte?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa Banke pošte, kreditnim karticama direktno na sajtu ili do 6 rata čekovima.