• Rezervacija Aeroflot avio karte: online na našem sajtu ili putem telefona: 011/32-23-111. Ukoliko Aeroflot avio kartu platite Visa ili Master karticom direktno na sajtu, nakon kupovine na email dobićete avio kartu i račun. Ukoliko izaberete plaćanje preko računa Banke,pošte ili u gotovini, nakon rezervacije na email će Vam stići potvrda rezervacije, instrukcije za plaćanje i rok za kupovinu Aeroflot avio karte.
  • Rok za kupovinu Aeroflot avio karte: istoga dana ili maksimalno 24h od uradjene rezervacije ukoliko tarifa koju ste rezervisali to dozvoli. 
  • Plaćanje Aeroflot avio karte: u gotovini u poslovnici koja se nalazi u ulici Resavska 11 Beograd, preko računa, kreditnim karticama direktno na sajtu prilikom rezervacije Aeroflot avio karte, na 10 rata čekovima. 
  • Cene koje dobijete online rezervacijom su ukupne cene sa svim aerodromskim taksama.

 

 

Aeroflot avio kompanija

 

 

Aeroflot ručni prtljag

Ekonomska klasa: dozvoljeno je da nosite 1 komad prtljaga maksimalne težine do 10 kg maksimalnih dimenzija 115 cm (dužina + visina + širina)

Biznis klasa: 1 ručni prtljag do 15 kg maksimalnih dimenzija 115 cm (dužina + visina + širina).

Dimenzije jednog mesta ručnog prtljaga za sve kategorije usluga ne smeju biti veće od: dužine 55 cm, širine 40 cm, visine 20 cm.
Iznad utvrđene norme nošenja ručnog prtljaga i bez dodatne naplate dozvoljeno je nositi sledeće stvari (za jednog putnika) kao prtljag:
• ranac, težine ne veće od 5 kg i dimenzija (zbir tri dimenzije ne prelazi 80cm), ili damska tašna ili aktovka sa predmetima, koji su zatvoreni u rancu ili tašni, ili aktovki;
• buket cveća;
• gornja odjeća(jakna,mantil ili kaput);
• hrana za decu do 2 godine starosti potrebna tokom leta;
• odelo u portfelju;
• kolevka za nošenje bebe (držeći sistem (uređaj) za decu do 2 godine starosti, koja se može skupiti težine ne veće od 7 kg i dimenzija do 42x50x20cm) koja može bezbedno da se stavi na policu iznad putnika u kabini aviona ili ispod putničkog sedišta ispred putnika. Kao pomoćni uređaj, a u slučaju plaćenog sedišta za dete, moguće je nositi sertifikovano za upotrebu u vazdušnom saobraćaju prenosno dečije sedište, težine do 7 kg i opremljeno sigurnosnim pojasevima;
• lekovi, specijalni dijetalni preparati u količini potrebnoj za vreme leta;
• štake, štapovi za hodanje, šetalice, valjci, preklopna invalidska kolica koje koristi putnik sa invaliditetom i koji se mogu bezbedno smestiti u kabinu aviona. Preklopiva kolica se prenose u kabinu vazduhoplova ukoliko postoji mesto za njihovo sigurno postavljanje, u suprotnom se predaje u bagažnik bez dodatne naplate;
• roba kupljena u bescarinskim prodavnicama na aerodromu, upakovana u jednu zapečaćenu plastičnu kesu, ukupnih dimenzija do 115 cm.

Važno
Mogućnost nošenja ručnog prtljaga i stvari, koje se nose preko utvrđene norme bez dodatne naknade,
nije predviđena za decu mlađu do 2 godine bez sopstvenog sedista.
Prilikom registracije i / ili ukrcavanja na let, putnik je dužan da, na zahtev prevoznika, preda ručni prtljag na merenje, kao i ranac, dečiju kolevku ili kolica za prevoz deteta.
Ručni prtljag, koji premašuje dozvoljenu prevoznikom besplatnu normu prevoza ručnog prtljaga, putnik predaje u bagažnik u skladu sa pravilima zaključenog ugovora o vazdušnom prevozu putnika.

Za prtljag koji prelazi dozvoljenu dimenziju ili kilažu putnici će biti u obavezi da plate naknadu predvidjenu za predati prtljag na aerodromu i da ga predaju.

Aeroflot airlines bagažni prtljag

Kod pravljenja Aeroflot online rezervacije obratite pažnju da li je avio karta koju ste izabrali samo sa ručnim prtljagom ili je uključen i bagažni prtljag. Ukoliko je uključen samo ručni prtljag na sledećem koraku možete doplatiti 1 kofer do 23 kg. Aeroflot na nekim destinacijama dozvoljava da nosite do 2 kofera svaki do 23kg. 

Aeroflot online check-in

Aeroflot online čekiranje možete izvršiti 24h pre putovanja do 45 minuta pre poletanja na stranici: Aeroflot online check in 

Putovanje dece Aeroflot avio kompanijom

Bebe: deca od 0 - 2 godine nemaju svoje sedište i sede u krilu odrasle osobe. Bebama nije dozvoljeno putovanje tokom prvih 7 dana nakon rođenja 

Deca: deca od 2 - 12 godina moraju putovati sa roditeljem ili starateljem na istom letu i u istoj kabini/klasi. Deca od 5 do 12 godina moraju biti praćena od strane odrasle osobe sa minimum 18 godina. Dete mora putovati sa roditeljem ili starateljem na istom letu i u istoj kabini/klasi, osim ako nije naručena usluga za nepraćeno dete. 

Deca koja putuju sama:

Usluga za nepraćenu decu omogućava putnicima između 5 - 12 godina da putuju bez pratnje roditelja/staratelja. Nepraćeno dete se treba najaviti agentu prilikom pravljenja rezervacije. Nepraćena deca se prva ukrcavaju na avion i tom prilikom su praćena od strane zemaljskog osoblja. Zemaljsko osoblje takođe prati dete na dolaznom aerodromu, i predaje je ga osobama koje ga čekaju. Na zahtev roditelja usluga za nepraćenu decu može se pružiti deci do 16 godina - starost deteta se odredjuje po datumu započinjanja putovanja.

Za nepraćeno dete je potrebno platiti punu primenljivu tarifu, bez popusta za decu. 

 

Naplate za uslugu pratnje za nepraćeno dete Aeroflot:oko 60 eura po pravcu.

Prevoz muzičkih instrumenata kao ručni prtljag na Aeroflotu

Kao jedno mesto ručnog prtljaga u skladu sa uspostavljenom normom za nošenje ručnog prtljaga u kabini vazduhoplova, na zahtev putnika, može se preneti jedan muzički instrument sa dimenzijama u zbiru tri merenja ne veće od 135 cm.
Dozvoljeno je transportovanje jedne gitare,čije dimenzije sa ukupno tri merenja ne prelaze 135 cm, predhodno usaglašeno i odobreno u koordinaciji sa kontakt centrom, prodajnom kancelarijom “Aeroflot”-a ili njegovog zvaničnog zastupnika, najkasnije 36 sati pre planiranog poletanja. Broj gitara za prevoz u kabini aviona je ograničen.
U slučaju transporta muzičkog instrumenta kao ručnog prtljaga, prevoz drugog ručnog prtljaga (osim stvari koje se prenose preko utvrđene norme prevoza ručnog prtljaga bez dodatne naplate) nije dozvoljeno.
Putnik je obavezan da se brine o sigurnosti ručnog prtljaga i stvari koje prevozi preko utvrđene norme za prevoz ručnog prtljaga bez dodatne naplate u kabini aviona.
Pravila za nošenje ručnog prtljaga i stvari važe za prevoz na letovima “Aeroflot”-a, izuzev letova code-sharing partnera, gde se primenjuju pravila avio kompanije prevoznika.

Važna pitanja Aeroflot avio kompanija

Gde leti avio kompanija Aeroflot?

Aeroflot leti na mnogo destinacija.Možete pretražiti sve destinacije u rezervacionom sistemu JeftineAvioKarte.rs

Kada mogu kupiti jeftine Aeroflot avio karte?

Aeroflot avio karte je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim Aeroflot avio karte?

Aeroflot avio karte možete kupiti online na našem sajtu,u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111.

Kako da platim Aeroflot avio karte?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama direktno na sajtu ili do 5 rata čekovima.