• Rezervacija Qatar avio karte: online na našem sajtu ili putem telefona: 011/32-23-111. Ukoliko Qatar avio kartu platite Visa ili Master karticom direktno na sajtu, nakon kupovine na email dobićete avio kartu i račun. Ukoliko izaberete plaćanje preko računa Banke, pošte ili u gotovini, nakon rezervacije na email će Vam stići potvrda rezervacije, instrukcije za plaćanje i rok za kupovinu Qatar avio karte.
 • Rok za kupovinu Qatar avio karte: istoga dana ili maksimalno 24h od uradjene rezervacije ukoliko tarifa koju ste rezervisali to dozvoli. 
 • Plaćanje Qatar avio karte: u gotovini u poslovnici koja se nalazi u ulici Resavska 11 Beograd, preko računa, kreditnim karticama direktno na sajtu prilikom rezervacije Qatar avio karte, na 10 rata čekovima. 
 • Cene koje dobijete online rezervacijom su ukupne cene sa svim aerodromskim taksama.

Qatar ručni prtljag

Ekonomska klasa: dozvoljeno je da nosite 1 komad ručnog prtljaga maksimalne težine do 7kg dimenzija 50x37x25cm. Laptop i njegova torba se moraju uklopiti u gore navedena ograničenja za ručni prtljag.

Pored ručne torbe, sa sobom možete poneti lične predmete kao što su ženska torba ili manja akt tašna; kaput, ogrtač ili ćebe; jedan kišobran; jedan par štaka ili štap; jedna manja kamera ili dvogled; nosiljku za bebu; robu iz bescarinskih prodavnica kupljenu na dan leta.

Biznis klasa: dozvoljeno je da nosite do 12kg prtljaga dimenzija 50x37x25cm.

Sigurnosna provera za lične elektronske uredjaje:

Na letovima za Veliku Britaniju ili SAD koji polaze ili tranzitiraju preko Medjunarodnog aerodroma Hamad (Doha) putnici se moraju pridržavati sledećih pravila:

Letovi ka Velikoj Britaniji:

 • tokom provere na kapiji za ukrcavanje, osoblje zaduženo za sigurnost vam može zatražiti da uključite sve elektronske uredjeje koji su veći od mobilnog telefona

 • iz tog razloga morate osigurati da vaši uredjaji imaju dovoljno energije da budu uključeni, kako bi demonstrirali svoju funkcionalnost; mesta za punjenje na aerodromu mogu biti ograničena i možda će vam biti neophodan adapter

 • uredjaji bez energije će biti stavljeni na sigurnu lokaciju u avionu i biće vam vraćeni na finalnoj destinaciji

 • ako su više od 6 ličnih elektronskih uredjaja već predati, ostale će te morati da stavite u ručni prtljag i predati ga za prevoz u prtljažnom prostoru

 • ako vaše lične elektronske uredjaje, stavljene u ručni prtljag, ne želite da predate za prevoz u prtljažnom prostoru, oni će biti smešteni u kancelariju za "izgubljeno i nađeno"; nakon čega će te morati da napišete zahtev na sajtu avio kompanije i onda ih preuzmete u povratku.

Letovi ka SAD

 • svi lični elektronski uredjaji koji se nose u kabinu su podložni sigurnosnoj proveri

 • iz tog razloga morate osigurati da vaši uredjaji imaju dovoljno energije da budu uključeni, kako bi demonstrirali svoju funkcionalnost; mesta za punjenje na aerodromu mogu biti ograničena i možda će vam biti neophodan adapter

 • razmislite u smeštanju svih elektronskih uredjaja koje nećete koristiti tokom leta u predati prtljag

Qatar bagažni prtljag

Kod Qatar Airwaysa količina dozvoljenog prtljaga zavisi od klase u kojoj putujete:

 • Na ekonomskoj klasi na Qatar airlines avio kompaniji  dozvoljeno je da nosite prtljag maksimalne težine do 23 kg.

 • Na biznis klasi na Qatar airwaysa dozvoljeno je da nosite prtljag maksimalne težine do 30 kg.

Detaljne informacije o prtljagu možete pogledati na stranici:Qatar Airways prtljag

Qatar online check-in

Qatar online čekiranje možete izvršiti 48h pre putovanja do 90 minuta pre poletanja.

Online čekiranje možete uraditi na stranici: Qatar online check in

Gde leti avio kompanija Qatar Airways?

Qatar Airways leti na mnogo destinacija.Možete pretražiti sve destinacije u rezervacionom sistemu JeftineAvioKarte.rs

Kada mogu kupiti jeftine Qatar Airways avio karte?

Qatar Airways avio karte je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim Qatar Airways avio karte?

Qatar Airways avio karte možete kupiti online na našem sajtu,u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111.

Kako da platim Qatar Airways avio karte?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa Banke pošte, kreditnim karticama direktno na sajtu ili do 6 rata čekovima.