• Rezervacija Etihad avio karte: online na našem sajtu ili putem telefona: 011/32-23-111. Ukoliko Etihad avio kartu platite Visa ili Master karticom direktno na sajtu, nakon kupovine na email dobićete avio kartu i račun. Ukoliko izaberete plaćanje preko računa Banke,pošte ili u gotovini, nakon rezervacije na email će Vam stići potvrda rezervacije, instrukcije za plaćanje i rok za kupovinu Etihad avio karte.
  • Rok za kupovinu Etihad avio karte: istoga dana ili maksimalno 24h od uradjene rezervacije ukoliko tarifa koju ste rezervisali to dozvoli. 
  • Plaćanje Etihad avio karte: u gotovini u poslovnici koja se nalazi u ulici Resavska 11 Beograd, preko računa, kreditnim karticama direktno na sajtu prilikom rezervacije Etihad airlines avio karte, na 10 rata čekovima. 
  • Cene koje dobijete online rezervacijom su ukupne cene sa svim aerodromskim taksama.


Etihad airlines ručni prtljag

Ekonomska klasa: dozvoljeno je da nosite 1 komad prtljaga maksimalne težine do 7 kg maksimalne dimenzija 50x40x21cm.

Biznis klasa: dozvoljeno je da nosite 2 komada prtljaga zbir dimenzija maksimalno 115 cm 55x40x20 cm.

Putnicima je dozvoljeno, uz ručni prtljag, da ponesu i lap top ili neki manji ranac,ženska/muška personalna torba. 

Za prtljag koji prelazi dozvoljenu dimenziju ili kilažu putnici će biti u obavezi da plate naknadu predvidjenu za predati prtljag na aerodromu i da ga predaju.

Etihad airlines bagažni prtljag

Kod pravljenja Etihad online rezervacije obratite pažnju da li je avio karta koju ste izabrali samo sa ručnim prtljagom ili je uključen ručni prtljag i bagažni prtljag 1 kofer od 23 kg. Ukoliko je uključen samo ručni prtljag na sledećem koraku možete doplatiti 1 kofer do 23 kg. 

Etihad airlines online check-in

Etihad online čekiranje možete izvršiti 30h pre putovanja. Online čekiranje možete uraditi na stranici: Etihad online check in

Sedište i glavna baza kompanije Etihad Airways je u Abu Dabiju. Etihad raspolaže flotom od 67 aviona i leti do 87 destinacija na Bliskom istoku, u Evropi, Americi, Africi, Aziji i Australiji. U 2013. godini Etihad je prevezao preko 8,3 miliona putnika.
Putnicima u Srbiji Etihad je veoma važan jer omogućava veoma povoljne i dobre konekcije prema Bliskom istoku, Austriliji (Sidnej, Melburn i Brizbejn) i prema Indijskom potkontinentu gde ima letove do preko 20 gradova.
Etihad je aviokompanija poznata u svetu po izuzetnom kvalitetu putničkog servisa.
Ekonomska klasa Etihada je takodje prepoznatljiva po svojim visokim standardima koji nudi putnicima. Putnicima se tokom leta nudi izbor izmedju tri obroka, preko 500 sati najraznovrsnijih zabavnih programa tokom leta kao i veća sedišta sa više prostora za noge i većim uglom obaranja.


Gde leti avio kompanija Etihad airlines?

Etihad airlines leti na mnogo destinacija.Možete pretražiti sve destinacije u rezervacionom sistemu JeftineAvioKarte.rs

Kada mogu kupiti jeftine Etihad airlines avio karte?

Etihad airlines avio karte je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim Etihad airlines avio karte?

Etihad airlines avio karte možete kupiti online na našem sajtu,u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111.

Kako da platim Etihad airlines avio karte?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa Banke pošte, kreditnim karticama direktno na sajtu ili do 6 rata čekovima.