Rezervišite online ili pozovite 011/32 23 111

Air Serbia rezervacija avio karte

Povratna   Pravac   Multidestinacije
Poletanje iz *
Polazak *
Sletanje u *
Povratak
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Odrasli
Deca
Bebe
Klasa
Verifikacioni kod *

Korisnički servis

Call centar
+381 11 32 23 111
+381 11 63 03 377
Mob. tel:
+381 62 288 110
Email:
office@jeftineaviokarte.rs

Radno vreme
Pon. - Petak: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 14:00
Nedelja: Neradni dan

Avio kompanija Air Serbia rezervacija avio karte

AIR SERBIA  KONTAKT ZA AVIO KARTE 011/32-23-111 Resavska 11,Beograd Rezerviši let

Rezervišite Er Srbija avio karte online ili nas pozovite za rezervaciju na 011/32-23-111
Air Serbia internet avio karte možete platiti: u gotovini, preko računa, preko pošte,kreditnim karticama ili na 6 rata čekovima - Napravite online rezervaciju za Air Serbia avio kartu i uštedite novac!!!

Gde leti Air Serbia - avio karte

U tabeli ćete videti gde sve možete leteti avio kompanijom Air Serbia iz Beograda. Da biste dobili najjeftinije Air Serbia avio karte potrebno je da:
 1. u rezervacionoj masci ukucajte destinaciju i datume putovanja
 2. izaberete let koji Vam odgovara i samo u 2 koraka napravite rezervaciju
 3. Platite odmah kreditnom karticom ili samo napravite rezervaciju koju u toku dana možete platiti u gotovini, preko računa banke ili pošte ili do 6 rata čekovima gradjana i sve to po internet ceni
Air Serbia avionske karte Air Serbia avio karte Air Serbia avionske karte
Tivat Podgorica Beč
Atina Cirih Bukurešt
Skoplje Sarajevo Ljubljana
Solun Rim Štuttgart
Sofija Tirana Malta samo u sezoni
Milano Štokholm Bejrut
Amsterdam Dizeldorf London
Larnaka Hamburg Moskva
Kopenhagen Berlin Pariz
Prag Frankfurt Tel Aviv
Abu Dhabi Njujork Kiev
KrasnodarSplitPula


W3.CSS

Air Serbia više informacija

Na svim letovima Air Serbia avio kompanije možete nositi jedan komad ručnog prtljaga koji ne podleže naplati, uz dodatni komad ličnog prtljaga, kao što je na primer mali ranac, ručna torba ili torba za laptop. Važno je da prtljag ne predje dozvoljene dimenzije 40x20x55cm i težinu do 8kg.

Na svim letovima Air Serbia avio kompanije možete nositi jedan komad ručnog prtljaga koji ne podleže naplati, uz dodatni komad ličnog prtljaga, kao što je na primer mali ranac, ručna torba ili torba za laptop. Važno je da prtljag ne predje dozvoljene dimenzije 40x20x55cm i težinu do 8kg.

Deca mladja od 2 godine nemaju pravo na ručni prtljag, osim sklopivih kolica, nosiljki za bebe u vidu čvrstih nosiljki ili korpi, kao i hrane za bebe potrebne tokom leta. 

Zbog ograničenog prostora u putničkoj kabini aviona ATR 72, može se desiti da posada preuzme Vašu ručnu torbu prilikom ukrcavanja i smestiti je u odeljak za prtljag Air Serbia aviona. To se takodje može desiti i na drugim tipovima aviona ako je prostor za ručni prtljag već popunjen.  

Dodatni ručni prtljag može biti: jedna tašna ili torba za laptop ili akt tašna ili futrola za dokumenta ili mala kamera ili mali ranac ili dvogled ili jedna kesa sa duty free robom ili kutija razumne veličine sa kupljenom robom (npr. par cipela, haljina za posebne prilike ili složena garderoba kao, na primer, poslovno odelo ili venčanica i sl.) 

Dodatne stvari koje se mogu poneti sa sobom nezavisno od dozvoljenog ručnog prtljaga: - Jakna, kaput ili sl. - Sklopiva invalidska kolica, hodalica, štake ili drugo ortopedsko pomagalo - Ukoliko putujete sa bebom, sklopiva kolica ili čvrsta nosiljka ili korpa za bebu, kao i hrana za bebe koja je potrebna tokom leta - Štap za hodanje *mobilni telefoni, tableti, štivo za čitanje i sl. se ne smatraju odvojenim artiklima, ali moraju biti spakovani u glavni ručni prtljag ili dodatnu torbu.

Svako prekoračenje dozvoljenih dimenzija ili kilaže ručnog prtljaga može biti naplaćeno oko 50 EUR na šalteru za prijavu na let na destinaciji (check-in). Nakon te naplate prtljag bi bio tretiran kao predati prtljag i prevožen u odeljku za prevoz bagažnog prtljaga. Spajanje ukupne težine prtljaga za više osoba nije dozvoljeno (npr. situacija gde bi jedan putnik imao ručni prtljag od 13 kg a drugi od 5 kg). Spajanje težine glavnog i dodatnog ručnog prtljaga nije dozvoljeno (npr. situacija gde bi glavni ručni prtljag imao 10 kg a dodatni 3 kg).

Dozvoljena težina besplatnog bagažnog prtljaga varira u zavisnosti od destinaciji na kojoj putujete, klase putovanja i nivoa tarife. 

Pravila dozvoljenog Air Serbia bagažnog prtljaga za letove po Evropi: 

Osnovna ekonomska tarifa je bez uključenog bagažnog prtljaga, dozvoljeno je nositi samo ručni prtljag. Možete doplatiti bagažni prtljag 1 kofer do 23kg. Odredjene destinacije kao što su Tivat, Podgorice, Moskva, Njujork uvek imaju dozvoljeni besplatni bagaž 1 komad do 23 kg - više informacija videćete kada budete počeli da praviti online rezervacije.

Svoj muzički instrument možete nositi kao ručni ili kao predati prtljag. Ukoliko želite možete kupiti i posebno sedište za svoj muzički instrument. Da bi bio u potpunosti zaštićen tokom transporta važno je da svoj instrument spakujete u zastitnu kutiju.  

Muzički instrument kao ručni prtljag:

Male muzičke instrumente možete nositi kao ručni prtljag ukoliko su njihov broj, dimenzije i težina,zajedno sa zaštitnom kutijom u skladu sa propisima za dozvoljenu količinu, dimenzije i težinu ručnog prtljaga.

Muzički instrument na dodatnom sedištu: 

Za Vaš muzički instrument možete kupiti sedište po istoj tarifi koliko košta i Vaša avio karta. Ovakav način prevoza savetujemo za instrumente kao što su violončelo, bubnjevi, gitara, harfa, violina.Potrebno je prilikom rezervacije da nas obavestite da želite da kupite dodatno sedište, kao i da nam date informaciju o vrsti, težini i dimenzijama instrumenta. Instrument je potrebno da bude upakovan u zaštitnu kutiju zaobljenih ivica.Manji instrumenti će biti smešteni na dodatnom sedištu,dok će veći instrumenti biti postavljeni na pod ispod sedišta.

На седишту - максимална тежина 75 кгНа поду испред седишта - максимална тежина 75 кг

Тип авиона - макс димензије

 • А330 - 45цм x 50цм x 113,5цм
 • А320/А319 - 38цм x 50цм x 120цм
 • Боинг - 41цм x 45цм x 117цм
 • АТР - 43цм x 50цм x 97цм

Тип авиона - макс димензије

 • А330 - 23цм x 45цм x 160цм
 • А320/А319 - 30цм x 50цм x 160цм
 • Боинг - 22цм x 41цм x 155цм.
  Изузетак за трећи ред, између преграде и седишта - 45цм x 45цм x 160цм
 • АТР - 23цм x 43цм x 155цм

Air Serbia priža uslugu dočeka i asistenciju na aerodromu Meet&Assist koja je idealna za putnike koji retko putuju avionom, starijim osobama ili ne poznaju strani jezik. Doček i asistencija podrazumeva usluge pratioca koji je uz Vas na aerodromu i pomaže Vam sa svim formalnostima u vezi sa prijavom na let ili sa procedurama posle sletanja. 

Ova usluga je moguća samo na odredjenim aerodromima, a cene se razlikuju u zavisnosti od leta. Uslugu je kuputi minimum 48h pre poletanja.  

Neke od cena su: 

Beograd Cirih 85 eur 

Beograd Sank Peterburg 248 eur 

Beograd Frankfurt 78 eur 

Beograd Njujork 36 eur

Deca mladja od 5 godina koja putuju unutar Evrope i izmedju Evrope i Bliskog Istoka i deca mladja od 7 godina koja putuju izmedju Evrope i SAD ne mogu na letovima Air Srbije biti prihvaćena kao deca bez pratnje. Ona mogu da putuju samo sa roditeljem, starateljem, bratom, sestrom ili bili kojom drugom osobom koja mora da ima najmanje 16 godina.  

Deca uzrasta od 5 do 12 godina koja putuju unitar Evrope i izmedju Evrope i Bliskog Istoka i deca izrasta od 7 do 12 godina koja putuju izmedju Evrope i SAD mogu da putuju bez odrasle osobe samo uz dodeljenu službenu pratnju. 

Karte za decu bez pratnje je moguće rezervisati isključivo preko naših agenata. Cene: 

Praćenje jednog deteta po pravcu unutar Evrope i Bliskog Istoka 45 eur 

Praćenje jednog deteta po pravcu izmedju Evrope i SAD 90 eur 

Praćenje više braće/sestara sa istim prezimenom i/ili adresom koji putuju zajedno u okviru iste rezervacije cena po pravcu: 

Unutar Evrope i Bliskog Istoka 45 eur 

Izmedju Evrope i SAD 90 eur

Broj kućnih ljubimac je ograničen na letovima Air Srbije. Prilikom pravljanja rezervacije potrebno je prijaviti da putujete sa kućnim ljubimcem, vrsti, težini kućnog ljubimca zajedno sa nosiljkom i dimenzijama nosiljke. 

Dozvoljeni kućni ljubimci na Air Srbije su pas i mačka.  

Ukoliko putujete iz Srbije u druge zemlje, potrebno je da se o pravilima o unosu kućnih ljubimaca u zemlju u koju putujete informišete kod konzularnih predstavništva tih zemalja.  

Pravila za nosiljku za kućne ljubimce: 

nosiljka i zivotinja zajedno nisu teži od 8 kg 

dozvoljena je jedna nosiljka po putniku 

nosiljka mora da ima mrežasto platno za ventilaciju 

nosiljka mora da bude adekvatno obezbedjena od otvaranja i potpuno zaštićena od potencijalnog curenja tečnosti i otpada 

glava i ostali delovi tela životinje ne smeju da vire iz nosiljke u toku bilo koje faze putovanja ljubimcu mora biti dovoljno udobrno - da može da ustane, legne i da se okrene u nosiljci 

nosiljka je podložna inspekciji i odobrenju pre prihvatanja na prevoz, biće smeštena ispod sedišta ispred Vas tokom leta tako da menje maksimalne dimezije mogu biti 40x30x24cm.  

Pravila za prihvat Vašeg kućnog ljubimca: 

neophodno je imati dozvolu u ulazak ljubimca u zemlju u koju putujete i ostala dokumenta zahtevana od strane zemalja izlaska, ulaska i tranzita 

uverenje o vakcinisanju protiv besnila i sva važeća zdravstvena uverenja koja su neophodna 

ljubimac ne sme biti opasan, agresivan i neprijatnog mirisa 

u istom kavezu mogu biti smežtene maksimalno dve životinje koje pripadaju istom leglu 

Cene zavise od destinacije na koju putujete: 

Izmedju Srbije i Crne Gore/BIH/Severne Makedonije/Hrvatske/Slovenije 25 eur Unutar Evrope osim prethodno navedenih država 45 eur 

Izmedju Evrope i Bliskog Istoka/Afrike 65 eur 

Izmedju Evrope/Bliskog Istoga i SAD 85 eur  

Nije dozvoljeno putovati sa kućnim ljubimcima od/do Velike Britanije, UAE Prevoz kućnih ljubimaca u prtljažnom delu aviona nije dozvoljen na letovima Air Srbije. Air Serbia nije odgovorna ukoliko je odbijem ulazak ili tranzit životinje kroz bilo koju zemlju zbog neposedovanja gore spomenutih dokumenata i zdravstvenih uverenja. Rizik u vezi sa povredom, bolešću ili smrću je Vaš,osim ukoliko se to desilo zbog nemara ili greške avio kompanije.

Najpovoljnije je da rezervišete dodatni prtljag što ranije kako biste platili dodatni prtljag jeftinije nego na aerodromu. Jedan putnik može da kupi do 5 komada prtljaga. Ukoliko želite da kupite više od 5 komada, ostatak može biti prevezen samo kao cargo. Uslovi refundacije koji se odnosi na rezervaciju dodatnog prtljaga nezavisni su od uslova refundacije karata. Naknada za dokupljeni prtljag nije refundabilna. Za cene o dodatnom prtljagu možete kontaktirati naše agente ili postaviti pitanje na office@jeftineaviokarte.rs

Gde leti avio kompanija Air Serbia?

Air Serbia leti na mnogo destinacija.Možete pretražiti sve destinacije u rezervacionom sistemu JeftineAvioKarte.rs

Kada mogu kupiti jeftine Air Serbia avio karte?

Air Serbia avio karte je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim Air Serbia avio karte?

Air Serbia avio karte možete kupiti online na našem sajtu,u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111.

Kako da platim Air Serbia avio karte?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa Banke pošte, kreditnim karticama direktno na sajtu ili do 6 rata čekovima.

Zaštita Vaše privatnosti

Naši klijenti uživaju potpunu zaštitu privatnosti. Informišite se više o tome ...

Newsletter

Provera avio karte

Proverite status Vaše avio karte za nekoliko trenutaka putem našeg servisa.