Avio karte

 • Odrasli (25+ god)
 • Omladinci (12 24 god.)
 • Deca (2 11 god.)
 • Beba (0 23 meseca)
 • Plaćanje: preko računa Banke/pošte, gotovina Resavska 11 Bgd, do 6 rata čekovima, Visa ili Master kreditnom karticom
 • Za firme: nakon plaćanja dostavićemo Vam fakturu u SEF.

POZOVITE NAS ZA NIŽU CENU AIR MONTENEGRO AVIO KARTE

Platite karticom, preko računa, gotovinom ili do 6 rata čekovima.

Beogad Tivat Beograd - avio karta od 20.900 rsd 

Beogad Podgorica Beograd - avio karta od 20.900 rsd 

Broj mesta po ovim cenama je ograničen. U pitanju su najniže cene avio karata. Da biste dobili ove cene potrebno je karte kupiti ranje, ili birati datume i vremena na kojima je ostala ne prodata cena.

 • Nova crnogorska avio kompanija Air Montenegro počinje da leti na relaciji Beograd Podgorica Beograd i Beograd Podgorica Beograd od 10 juna 2021. godine
 • Rezervacija Air Montenegro avio karte: online na sajtu ili putem telefona: 011/32-23-111, 062/288-110. Plaćanje Air Montenegro avio karte: preko računa Banke, pošte, u gotovini u Resavskoj 11 Beograd, do 6 rata čekovima gradjana.Nakon rezervacije na email će Vam stići potvrda rezervacije, instrukcije za plaćanje i rok za kupovinu Air Montenegro avio karte.
 • Rok za kupovinu Air Montenegro avio karte: istoga dana ili maksimalno 20h od uradjene rezervacije ukoliko tarifa koju ste rezervisali to dozvoli. 
 • Plaćanje Air Montenegro avio karte: u gotovini u poslovnici koja se nalazi u ulici Resavska 11 Beograd, preko računa, na 6 rata čekovima. 
 • Cene koje dobijete online rezervacijom su ukupne cene sa svim aerodromskim taksama.

Prevoz kućnih ljubimaca u kabini (PETC) Air Montenegro

U putničkoj kabini se mogu prevoziti samo životinje manjih dimenzija (ali ne u staranju nepraćenog djeteta) i to: psi, mačke, male pripitomljene ptice, ili mali glodari (zec, hrčak, morsko prase). Air Montenegro ne prihvata gmizavce na prevoz.
Za prevoz životinje avionom morate obezbijediti odgovarajući prozračni transporter napravljen od čvrstog materijala (plastike, fiberglasa, drveta, metala i sl.), sa nepromočivim dnom, ili kavez sa pokrivačem od tkanine za male ptice (kanarinac, papagaj). Maksimalna težina transportera i životinje je 8 kg, a veličina ne smije da prelazi dimenzije ručnog prtljaga, odnosno 55 x 40 x 20 cm. Dozvoljeno je smjestiti nekoliko istorodnih životinja u jedan kontejner dok god njihova težina ne prelazi maksimalnu dozvoljenu. PETC mora biti jedini ručni prtljag i smješta se ispod sjedišta ispred Vas. Na bezbjednosnoj kontroli životinja se vadi iz ambalaže i prolazi rendgen
mašinu zajedno sa vlasnikom, dok ambalaža prolazi provjeru sa ostalim prtljagom.
Prevoz životinja u kabini se naplaćuje se u fiksnom iznosu, i to: 25 EUR po pravcu.
Prevoz kućnih ljubimaca - potrebna dokumenta Ako planirate da na put krenete sa svojim kućnim ljubimcem (psom, mačkom ili ljubimcem iz porodice kuna), treba da obezbijedite sva dokumenta obavezna po zakonu zemlje opredjeljenja. Potrebne informacije mogu se dobiti u najbližem diplomatsko-konzularnom predstavništvu svake zemlje ponaosob. Jedan od osnovnih kriterijuma za putovanje pasa, mačaka i kuna, koji je zajednički za sve države, jeste da su zdravi i sposobni za putovanje, što se potvrđuje potpisom veterinara u pasošu životinje, zatim da su redovno vakcinisani protiv bjesnila, te da im je ugrađen mikročip ili tetovir broj. Ljubimce treba očistiti od crijevnih parazita i krpelja 24 do 48 časova prije putovanja avionom. Pasoš za životinje je dokument, odnosno knjižica, koju izdaje i ovjerava ovlašćena veterinarska ustanova i u kojoj se navodi:
 datum okota/ starost, rasa, pol i boja krzna;
 broj mikročipa/ tetovir broj, datum obilježavanja i mjesto na životinji na kom se on nalazi;
 datum vakcinacije protiv bjesnila;
 naziv proizvođača vakcine, naziv vakcine i serijski broj;
 datum kada životinja treba da primi revakcinu.
Za prevoz pasa avionom preporučuje se da se pas ne hrani najmanje 6 sati prije leta, i da mu se ne daje voda 2 sata prije polijetanja.