• Rezervacija Pegasus avio karte: online na našem sajtu ili putem telefona: 011/32-23-111. Ukoliko Pegasus airlines avio kartu platite Visa ili Master karticom direktno na sajtu, nakon kupovine na email dobićete avio kartu i račun. Ukoliko izaberete plaćanje preko računa Banke, pošte ili u gotovini, nakon rezervacije na email će Vam stići potvrda rezervacije, instrukcije za plaćanje i rok za kupovinu Pegasus airlines avio karte.
  • Rok za kupovinu pegasus airlines avio karte: istoga dana ili maksimalno 24h od uradjene rezervacije ukoliko tarifa koju ste rezervisali to dozvoli. 
  • Plaćanje Pegasus airlines avio karte: u gotovini u poslovnici koja se nalazi u ulici Resavska 11 Beograd, preko računa, kreditnim karticama direktno na sajtu prilikom rezervacije pegasus airlines avio karte, na 10 rata čekovima. 
  • Cene koje dobijete online rezervacijom su ukupne cene sa svim aerodromskim taksama.

Pegasus ručni prtljag

Ekonomska klasa: dozvoljeno je da nosite 1 komad prtljaga maksimalne težine do 8kg dimenzija 55 x 40 x 20 cm. Dozvoljeno je poneti  dodatni predmet - npr. ručna torba, akt tašna, laptop - maksimalne dimezije 40 x 30 x 10 cm.

Biznis klasa: dozvoljeno je da nosite do 12kg prtljaga.

Ako putnik na letovima koji poleću van Turske ima više ručnog prtljaga od gore navedenih propisa (bilo dimenzije i/ili težina) moraće da izvrši doplatu na aerodromu u iznosu od 50 EUR po komadu, i taj prtljag će biti prevožen u prtljažniku. 

Nosiljke ili sklapajuća kolica za putnike koji putuju sa bebom, ili štake ili sklapajuća invalidska kolica za putnike sa hendikepom će biti primljena bez nadoknade i biće prevožena u prtljažnom prostoru aviona (preuzimaju se tokom ukrcavanja i vraćaju prilkom iskrcavanja putnika).

Pegasus bagažni prtljag

 

Na linijama unutar Turske, moguće je besplatno predati do 15 kg prtljaga. Na međunarodnim linijama limit je 20 kg, s tim što možete kupiti avio karte po nižim cenama gde je moguće nositi besplatno samo ručni prtljag do 8 kg. Molim Vas da obratiti pažnju pri kupovini avio karte da li je u cenu uključen bagažni prtljag ili ne.

Pegasus online check-in

Pegasus online čekiranje možete izvršiti 24h pre putovanja

 

Online čekiranje možete uraditi na stranici: Pegasus online check in

Aviokompanija Pegasus Airlines je turska lowcost avio kompanija koja je počela da radi 1990. godine kao čarter avio prevoznik. Kasnije kompaniju preuzima Esas Holding, koji je i jedan od vlasnika Air Berlina. Pegasus Airlines je danas druga po veličini turska avio kompanija koja obavlja uglavnom domaći saobraćaj po low cost konceptu. Pegasus Airlines leti do brojnih evropskih destinacija.

 

 

 

Gde leti avio kompanija Pegasus?

Pegasus leti na mnogo destinacija.Možete pretražiti sve destinacije u rezervacionom sistemu JeftineAvioKarte.rs

Kada mogu kupiti jeftine Pegasus avio karte?

Pegasus avio karte je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim Pegasus avio karte?

Pegasus avio karte možete kupiti online na našem sajtu,u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111.

Kako da platim Pegasus avio karte?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa Banke pošte, kreditnim karticama direktno na sajtu ili do 6 rata čekovima.