Rezervišite online ili pozovite 011/32 23 111

Fly Dubai

Povratna   Pravac   Multidestinacije
Poletanje iz *
Polazak *
Sletanje u *
Povratak
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Odrasli
Deca
Bebe
Klasa
Verifikacioni kod *

Korisnički servis

Call centar
+381 11 32 23 111
+381 11 63 03 377
Mob. tel:
+381 62 288 110
Email:
office@jeftineaviokarte.rs

Radno vreme
Pon. - Petak: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 14:00
Nedelja: Neradni dan

Kako pronaći jeftine letove?

Da biste našli jeftinu avio kartu potrebno je u pretragu ukucati datume putovanja, destinaciju i broj putnika. Sistem će pretražiti najniže cene svih svetskih avio kompanija i ponuditi Vam najniže cene. U samo 2 koraka napravite rezervaciju po internet ceni i birajte način uplate:u gotovini, preko računa, kreditnim karticama, do 6 rata čekovima.

FLY DUBAI KARTE REZERVACIJE - platite do 6 rata čekovima

Avio kompanija Fly Dubai

FLY DUBAI AKCIJA - najniže cene za Dubai, Zanzibar, Puket, Sejšele, Kolombo,Karachi,Bahrain,Kabul, Tehran

Pozovite nas za rezervaciju Fly Dubai cena na 011/32-23-111

Uvek budite prvi informisani za FLY DUBAI PROMOCIJE avio karata.

FLY DUBAI CENA AKCIJA

Dubai od 387 €, Puket od 481 €, Zanzibar od 667 €, Bangkok od 514 €, Sejšeli od 550 €

Cene su informativnog karaktera,svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena bez prethodne najave. Da biste proverili cene na Fly Dubai avio kompaniji potrebno je da kontaktirate naš call centar 011/32-23-111 i mi ćemo se potruditi da Vam nadjemo najbolje cene.

Fly Dubai avio kompanija

 Kod Fly Dubai se sve usluge dodatno naplaćuju kao što je: hrana i piće u avionu (do 28 februara 2015. Godine u cenu karte je uključen obrok do/iz Dubaia), sedište u avionu ukoliko želite odredjeno, gledanje filmova...

Fly Dubai avio kompanija ručni prtljag

Kod Fly Dubai avio kompanije ručni prtljag zavisi od klase u kojoj putujete:

Ako putujete ekonomskom klasom sa sobom u kabinu možete poneti jedan komad ručnog prtljaga. Težina tog prtljaga ne sme biti veća od 7 kg. Dodatno možete poneti i jednu torbu sa laptopom ili ručnu torbicu (maks. dim. do 25 cm x 33 cm x 20 cm) ili jednu kesu iz bescarinskih prodavnica. Svi predmeti zajedno ne smeju prelaziti 10 kg.

Ručni prtljag mora imati dimenzije do 55 cm x 38 x 20 cm, kako bi mogao da se smesti u pregradu iznad glave ili ispod sedišta ispred. Ako je vaš ručni prtljag pretežak ili prevelik, biće tretiran kao predati prtljag, i za njega će važiti limit i eventualne doplate za predati prtljag.

Ako putujete biznis klasom sa sobom u kabinu možete poneti dva komada ručnog prtljaga čija zajednička težina ne prelazi 14 kg. Svaki od tih prtljaga pojedinačno mora imati dimenzije do 55 cm x 38 x 20 cm, kako bi mogao da se smeti u pregradu iznad glave ili ispod sedišta ispred. Ako je vaš ručni prtljag pretežak ili prevelik, biće tretiran kao predati prtljag, i za njega će važiti limit i eventualne doplate za predati prtljag.

Ako putujete sa bebom za nju možete poneti 10 kg predatog prtljaga i 5 kg ručnog prtljaga.

Ručni prtljag mora imati dimenzije do 55 cm x 38 x 20 cm kako bi mogao da se smeti u pregradu iznad glave ili ispod sedišta ispred.

Fly Dubai avio kompanija dozvoljeni prtljag  u avionu

Kod Fly Dubai avio kompanije količina dozvoljenog prtljaga zavisi od klase u kojoj putujete:

- Na ekonomskoj klasi na Fly Dubai avio kompaniji  dozvoljeno je da nosite prtljag težine do 20/30 kg u zavisnisti od tarife. Možete doplatiti kilažu prtljagu do maksimalnih 40 kg, stim što 1 prtljag ne može biti teži od 32 kg maksimalnih dimenzija 75cm x 55cm x 35cm.

- Na biznis klasi na Fly Dubai dozvoljeno je da nosite 40 kg maksimalnih dimenzija u maksimalnih 3 torbi, stom što jedna torba ne sme preći 32kg dimenzija 75cm x 55cm x 35cm.

Fly Dubai avio kompanija Online check in – je dozvoljeno. Nakon online check-ina nije dozvoljena doplata prtljaga. Naplata viška prtljaga se možete doplatiti na aerodromu po aerodromskim cenama. Čekirajte se online od 24 sati do 90 minuta pre leta na Fly Dubai online check-in.

Zaštita Vaše privatnosti

Naši klijenti uživaju potpunu zaštitu privatnosti. Informišite se više o tome ...

Newsletter

Provera avio karte

Proverite status Vaše avio karte za nekoliko trenutaka putem našeg servisa.