•  Rezervacija Belavia airlines avio karte: online na našem sajtu ili putem telefona: 011/32-23-111. Ukoliko Belavia airlines avio kartu platite Visa ili Master karticom direktno na sajtu, nakon kupovine na email dobićete avio kartu i račun. Ukoliko izaberete plaćanje preko računa Banke,pošte ili u gotovini, nakon rezervacije na email će Vam stići potvrda rezervacije, instrukcije za plaćanje i rok za kupovinu Belavia airlines avio karte.
  • Rok za kupovinu Belavia airlines avio karte: istoga dana ili maksimalno 24h od uradjene rezervacije ukoliko tarifa koju ste rezervisali to dozvoli. 
  • Plaćanje Belavia airlines: u gotovini u poslovnici koja se nalazi u ulici Resavska 11 Beograd, preko računa, kreditnim karticama direktno na sajtu prilikom rezervacije Belavia airlines avio karte, na 10 rata čekovima. 
  • Cene koje dobijete online rezervacijom su ukupne cene sa svim aerodromskim taksama.

Belavia airlines ručni prtljag

Ekonomska klasa: dozvoljeno je da nosite 1 komad prtljaga maksimalne težine do 10 kg maksimalne dimenzije 55x40x20 cm ili 115 cm u totalu zbira visine, širine i dužine.

Biznis klasa:dozvoljeno je da nosite 2 komada prtljaga maksimalne težine po prtljagu do 10 kg maksimalne dimenzije 55x40x20 cm ili 115 cm u totalu zbira visine, širine i dužine.

Putnicima je dozvoljeno, uz ručni prtljag, da ponesu i lap top ili neki manji ranac,ženska/muška personalna torba. Taj manji predmet ne sme da prelazi dimenzije od 40x30x10 cm i težine do 5 kg.

Za prtljag koji prelazi dozvoljenu dimenziju ili kilažu putnici će biti u obavezi da plate naknadu predvidjenu za predati prtljag na aerodromu i da ga predaju.

Belavia airlines bagažni prtljag

Kod pravljenja Belavia airline online rezervacije obratite pažnju da li je avio karta koju ste izabrali samo sa ručnim prtljagom ili je uključen ručni prtljag i bagažni prtljag 1 kofer od 23 kg. Ukoliko je uključen samo ručni prtljag na sledećem koraku možete doplatiti 1 kofer do 23 kg.

Putovanje dece Belavia avio kompanijom

Bebe: deca od 0 - 2 godine nemaju svoje sedište i sede u krilu odrasle osobe. Pratnja bebe mora biti osoba starija od 18 godina ili preko 16 godina ako su iz iste porodice. Ako beba napuni 2 godine tokom putovanja, sedište/tarifa za dete mora biti dokupljeno na povratnom letu.

Deca: deca od 2 - 12 godina. Deca koja nisu napunila 5 godina moraju uvek biti u pratnji odrasle osobe. Pratnja mora biti osoba starija od 18 godina ili preko 16 godina ako su iz iste porodice. Deca od 5 do 12 godina moraju uvek biti praćena od strane osobe preko 12 godina. Za dete koje puni 12 godina tokom putovanja treba biti primenjena tarifa za odraslu osobu za celokupno putovanje.

Deca koja putuju sama:

Na zahtev roditelja, usluga za nepraćeno dete se takođe može ostvariti za decu dole navedenih godina:

  • svu decu od 5 - 11 godina koja putuju sama 
  • deca izmedju 12 i 15 godina čiji roditelji zahtevaju pratnju

Nepraćena deca (5-12 godina) plaćaju pun iznos tarife + uslugu pratnje u iznosu od 100 EUR za povratno putovanje, tj. 50 EUR za jedan pravac

Belavia prevoz životinja

Belavia od kućnih ljubimaca prevozi pse i mačke koji moraju biti od minimum 12 nedelja starosti. Možete nositi samo 1 životinju u 1 transporteru.

S obzirom da transporter treba biti smešten ispod sedišta ispred putnika, kombinovana težina životinje i transportera ne sme da prelazi 8 kg, a veličina ne sme da prelazi 115 cm (zbir dužina + širina + visina)

Cena za prevoz životinja u kabini na Belavia avio kompaniji: 50 eura po pravcu.

 

Gde leti avio kompanija Belavia?

Belavia leti na mnogo destinacija.Možete pretražiti sve destinacije u rezervacionom sistemu JeftineAvioKarte.rs

Kada mogu kupiti jeftine Belavia avio karte?

Belavia avio karte je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim Belavia avio karte?

Belavia avio karte možete kupiti online na našem sajtu,u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111.

Kako da platim Belavia avio karte?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa Banke pošte, kreditnim karticama direktno na sajtu ili do 10 rata čekovima.