Rezervišite online ili pozovite 011/32 23 111

Pretraga avio karata

Povratna   Pravac   Multidestinacije
Poletanje iz *
Polazak *
Sletanje u *
Povratak
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Odrasli
Deca
Bebe
Klasa
Verifikacioni kod *

Korisnički servis

Call centar
+381 11 32 23 111
+381 11 63 03 377
Mob. tel:
+381 62 288 110
Email:
office@jeftineaviokarte.rs

Radno vreme
Pon. - Petak: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 14:00
Nedelja: Neradni dan

Kako kupiti jeftine avionske karte?

Dajemo Vam nekoliko saveta kako pronaći najjeftinije avionske karta.

Kako kupiti jeftine avionske karte?
  1. Prijavite se na naš newsletter . Prilikom promocija avio kompanija bićete obavešteni o promocijama koje su aktuelne. Pratite naš sajt www.JeftineAvioKarte.rs gde ćete imati sve informacije o promocijama i najnižim cenama. Takodje tu je i naš FB.

  2. Budite brzi. Dobre ponude nestaju jako brzo. Ukoliko Vam cena i letovi odgovaraju odmah kupite karte. Ukoliko je vi ne kupite, neko će je drugi kupiti i vi ćete ostati bez iste. Cene jeftinih avionskih karata se menjaju iz minuta u minut.

  3. Datume putovanja, ako ste u mogućnosti, planirajte prema najjeftinijim kartama, a u pretrazi štiklirajte kvadratić +/- tri dana od datuma koji ste odabrali, tada ćete dobiti tabelu sa svim letovima – odlascima i dolascima u tom periodu i moći ćete veoma lako pronaći najjeftiniji dan za let.

  4. Kupite karte što ranije možete, tako ćete uštedjeti najviše novca. Na primer, ukoliko Vam se rodjak ženi u Kanadi za godinu dana, već sada kupite avio kartu i uštedećete novac.

  5. Ako ste neopterećen putnik ili idete na godišnji odmor možete uzeti avionske karte u kojima su pauze u presedanjima dan ili dva, takve avio karte su nekada dosta jeftinije. Ako putujete za npr Barselonu, a našli ste odličnu cenu avio karte u kojoj morate prespavati jedan dan u Minhenu, što vam nije problem, a ne remeti vam vaš itinerer, odlično! Iskoristite to vreme za malu posetu Minhenu.

  6. Uvek pravite online rezervacije jer je sajt dostupan 24h. Veoma je lak za snalaženje i u samo par koraka obezbedićete svoje mesto u avionu po ceni koju vidite u datom momentu. Može se desiti da je ostalo 1 ili 2 mesta po odredjenoj ceni i ukoliko ne napravite odmah rezervaciju da se to mesto proda, što ne želite ni Vi ni mi.Želimo Vam uspešnu pretragu letova!Zaštita Vaše privatnosti

Naši klijenti uživaju potpunu zaštitu privatnosti. Informišite se više o tome ...

Newsletter

Provera avio karte

Proverite status Vaše avio karte za nekoliko trenutaka putem našeg servisa.