Informacija

Kako kupiti jeftine avionske karte?

Dajemo Vam nekoliko saveta kako pronaći najjeftinije avionske karta.

Kako kupiti jeftine avionske karte? 

  1. Prijavite se na naš newsletter . Prilikom promocija avio kompanija bićete obavešteni o promocijama koje su aktuelne. Pratite naš sajt www.JeftineAvioKarte.rs gde ćete imati sve informacije o promocijama i najnižim cenama. Takodje tu je i naš FB.

  2. Budite brzi. Dobre ponude nestaju jako brzo. Ukoliko Vam cena i letovi odgovaraju odmah kupite karte. Ukoliko je vi ne kupite, neko će je drugi kupiti i vi ćete ostati bez iste. Cene jeftinih avionskih karata se menjaju iz minuta u minut.

  3. Datume putovanja, ako ste u mogućnosti, planirajte prema najjeftinijim kartama.

  4. Kupite karte što ranije možete, tako ćete uštedeti najviše novca. Na primer, ukoliko Vam se rođak ženi u Kanadi za godinu dana, već sada kupite avio kartu i uštedećete novac.

  5. Ako ste neopterećen putnik ili idete na godišnji odmor možete uzeti avionske karte u kojima su pauze u presedanjima dan ili dva, takve avio karte su nekada dosta jeftinije. Ako putujete za npr Barselonu, a našli ste odličnu cenu avio karte u kojoj morate prespavati jedan dan u Minhenu, što vam nije problem, a ne remeti vam vaš itinerer, odlično! Iskoristite to vreme za malu posetu Minhenu.

  6. Uvek pravite online rezervacije jer je sajt dostupan 24h. Veoma je lak za snalaženje i u samo par koraka obezbedićete svoje mesto u avionu po ceni koju vidite u datom momentu. Može se desiti da je ostalo 1 ili 2 mesta po odredjenoj ceni i ukoliko ne napravite odmah rezervaciju da se to mesto proda, što ne želite ni Vi ni mi.Želimo Vam uspešnu pretragu letova!