Informacija

Transavia Low cost avio karta za Amsterdam - trenutno ne leti iz Beograda

Avio karte za Amsterdam možete kupiti po ceni od 56 eura za jedan pravac.

Low cost avio karta Beograd Amsterdam od 56eur u jednom pravcu -  trenutno ne leti iz Beograda

Želite da platite Transavia avio karte za Amsterdam u gotovini ili preko računa ?

PLAĆANJE LOW COSTAVIO KARTE ZA AMSTERDAM:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan.

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. ČEKOVIMA GRADJANA - na 6 rata čekovima. Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

IV Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

REZERVACIJA LOW COST AVIO KARTE ZA AMSTERDAM:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju Transavia ne postoji, već se karte odmah kupuju.

Red letenja low cost avio karta za Amsterdam:

Beograd-Amsterdam - Beograd

Trenutno ne leti iz Beograda

* Cena se odnosi na putovanje u jednom pravcu. U cenu su uračunate sve takse, osim takse za izdavanje karte

PRTLJAG:

Ako je veličina vašeg  ručnog prtljaga max. 45 x 40 x 25cm ili manja do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Transavia-e. Prtljag mora da stane ili ispod sedišta ispred vas .

Ako je veličina Vašeg ručnog  prtljaga max. 55 x 40 x 25 cm do 10kg, koji ide u pregradu iznad sedišta možete  uneti sa sobom u avion besplatno pod uslovom da ima slobodnih mesta u odeljcima za prtljag u kabini aviona. Ukoliko se u avionu nalazi veliki broj kabinskih torbi, moze Vam biti zatrazeno na aerodromu prilikom cekiranja da malu kabinsku torbu cekirate bez ikakvih nadoknada.

Za svaki komad prtljaga koji ide u bagaž, naplaćuju se dodatne naknade. Cene za doplatu prtljaga zavise od plana putovanja.

Važne informacije kod Transavia low cost avio kompanije za Amsterdam:

- rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju Transavia ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun;

- plaćanje avionskih karata se vrši u dinarima po prodajnom kursu Unicredit Banke na dan izdavanja karte;

- Service taksa za izdavanje elektronske karte iznosi od 2.000 rsd po karti;

- ručni prtljag dimenzija do 45 x 40 x 25cm se ne naplaćuje;

 - provera viza za putovanje je Vaša ovaveza. Provera svih putnih dokumenata je Vaša obaveza Ukoliko putnik poseduje srpski pasoš on mora trajati minimum 6 meseci od originalnog datuma povratka na karti.

Sva plaćanja od strane nas ka Transaviji se obavljaju kompanijskom kreditnom karticom, te će uplata biti obradjena preko medjunarodnog sistema za obradu plaćanja karticama. U slučaju kada je Transavia navela finalnu cenu u nekoj drugoj valuti  osim EUR, GBP naplaćeni iznos će se razlikovati od finalne cene u potvrdi rezervacije koja nije prebačena u valutu EUR, GBP zbog razlike o konveriziji valute koje potiču od medjunarodnog sistema za obradu kartica. Da bi se izbegle ove neprijatnosti, Iz tog razloga sve cene je potrebno prebaciti u Eure.Obično, što se ranije obavi kupovina, to će cena biti niža, medjutim Transavia zadržava pravo uvodjenja promotivnih cena izmedju datuma vaše rezervacije i datuma Vašeg putovanja (takve promocije mogu uticati na rutu za koju ste obavili rezervacviju pre datuma dočetka takve promocije). Uvodjenje promotivnih cena Vam ne daje pravo da trazite povraćaj razlike izmedju ukupne cene koju ste platili za rezervaciju i ukupne promotivne cene. Portal JeftineAvioKarte.rs je internet portal za prodaju avio karata turističke agencije VDV d.o.o. Resavska 11, Beograd, PIB: 100831771, OTP 612/2010, IATA 95201901. Prilikom pravljenja rezervacije avio karte Ugovor o putovanja sklapate sa Transaviom, dok je VDV d.o.o. Posrednik. Transavia je low cost avio kompanija osnovana 1965. Transavia je deo AirFrance KLM grupe.