Informacija

Niskobudžetne - low cost avio kompanije

Koristite usluge niskobudžetnih avio kompanija!

Niskobudžetne - low cost avio kompanije


Imate puno para? Možete sebi priuštiti šta Vam je volja? Otputovati gde želite kada poželite? Blago Vama! Onda možda ovo i nije pravo rešenje za Vas. Ili ipak jeste? Realno, zašto biste za kartu davali više novca nego što je potrebno kada ga možete potrošiti na, recimo, bolji hotel. Za Vas, kao i za sve nas koji baš i nemamo toliko para www.jeftineaviokarte.rs omogućava putovanje i smeštaj po najpovoljnijim uslovima uz korišćenje niskobudžetne avio kompanije po meri svakog putnika.

Zašto niskobudžetne - low cost avio kompanije?


Zato što želimo da putujemo. Zato što želimo da otkrivamo nove dimenzije života, nove kulture i predele. Zato što želimo da istražujemo. Pored standardnih avio kompanija naši Beograd i Niš nam već nekoliko godina unazad omogućavaju i korišćenje određene niskobudžetne avio kompanije (low cost airlines company) koja može ostvariti našu strast za putovanjem pod povoljnijim okolnostima.

Niskobudžetne - low cost avio kompanije u Srbiji

-Wizz air

-Ryanair

-Easyjet

-Air Cairo

-Pegasus Airlines

-Norwegian Air

-Vueling Airlines

-Germanwings

-Fly Dubai

-Aegean

-Air Berlin….

Neke niskobudžetne - low cost avio kompanije su nam na raspolaganju stalno. Neke periodično u zavisnosti od sezone ,godišnjeg doba ili neke druge pogodnosti i potrebe. Neke ne lete iz Srbije, ali lete iz okruženja. Vaše je samo da poželite, a www.jeftineaviokarte.rs će se potruditi da Vašu želju pod najpovoljnijim uslovima pretvori u stvarnost bez obzira da li su u pitanju low cost ili standardne avio kompanije. Vežite se. Polećemo. Srećan put!