Rezervišite online ili pozovite 011/32 23 111

Pretraga avio karata

Povratna   Pravac   Multidestinacije
Poletanje iz *
Polazak *
Sletanje u *
Povratak
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Odrasli
Deca
Bebe
Klasa
Verifikacioni kod *

Korisnički servis

Call centar
+381 11 32 23 111
+381 11 63 03 377
Mob. tel:
+381 62 288 110
Email:
office@jeftineaviokarte.rs

Radno vreme
Pon. - Petak: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 14:00
Nedelja: Neradni dan

Važna obaveštenja za putnike za Njujork

Ograničenja za bescarinsku robu na letovima do/iz Njujorka. Budite informisani na vreme.

Ograničenja za bescarinsku robu na letovima do/iz Njujorka

Zbog važećih ograničenja i mera obezbeđivanja koje Er Srbija primenjuje na letovima za Njujork, TSG artikli (tečnosti, sprejevi, gelovi) kupljeni na drugim aerodromima osim na aerodromu Beograd neće moći biti uneti u avion Er Srbije kao ručni prtljag čak iako su upakovani u posebne sigurnosne kese.

TSG artikli (tečnosti, sprejevi, gelovi) mogu se kupiti na Aerodromu Beograd najkasnije do 60 minuta pre poletanja. Ovo ograničenje se ne odnosi na druge artikle. Kupljene TSG artikle (tečnosti, sprejeve, gelove) ostavite na blagajni prodavnice. Oni će vam biti vraćeni na ulasku u avion u skladu sa važećim propisima. Nakon isteka roka za kupovinu TSG artikala (tečnosti, sprejeva, gelova) određene artikle možete kupiti iz našeg asortimana u avionu. Otvaranje bezbednosnih kesa nije dozvoljeno do dolaska na krajnju destinaciju.


Putnici koji nastavljaju putovanje drugim letovima preko Njujorka moraju imati u vidu da TSG artikli (tečnosti, sprejevi, gelovi) kupljeni na aerodromu Beograd ili u avionu Er Srbije neće moći biti uneti u avion sledećeg prevozioca kojim nastavljaju let iz Njujorka kao ručni prtljag čak iako su upakovani u posebne sigurnosne kese. Zbog toga je po preuzimanju predatog prtljaga u Njujorku a pre prijave za naredni let tako nabavljene artikle potrebno prebaciti u predati prtljag jer će u suprotnom biti oduzeti na kontroli ručnog prtljaga u Njujorku.

Zaštita Vaše privatnosti

Naši klijenti uživaju potpunu zaštitu privatnosti. Informišite se više o tome ...

Newsletter

Provera avio karte

Proverite status Vaše avio karte za nekoliko trenutaka putem našeg servisa.