Informacija

Važna obaveštenja za putnike za Njujork

Ograničenja za bescarinsku robu na letovima do/iz Njujorka.

Važna obaveštenja za putnike za Njujork


Ograničenja za bescarinsku robu na letovima do/iz Njujorka

Zbog važećih ograničenja i mera obezbeđivanja koje Er Srbija primenjuje na letovima za Njujork, TSG artikli (tečnosti, sprejevi, gelovi) kupljeni na drugim aerodromima osim na aerodromu Beograd neće moći biti uneti u avion Er Srbije kao ručni prtljag čak iako su upakovani u posebne sigurnosne kese.

TSG artikli (tečnosti, sprejevi, gelovi) mogu se kupiti na Aerodromu Beograd najkasnije do 60 minuta pre poletanja. Ovo ograničenje se ne odnosi na druge artikle. Kupljene TSG artikle (tečnosti, sprejeve, gelove) ostavite na blagajni prodavnice. Oni će vam biti vraćeni na ulasku u avion u skladu sa važećim propisima. Nakon isteka roka za kupovinu TSG artikala (tečnosti, sprejeva, gelova) određene artikle možete kupiti iz našeg asortimana u avionu. Otvaranje bezbednosnih kesa nije dozvoljeno do dolaska na krajnju destinaciju.


Putnici koji nastavljaju putovanje drugim letovima preko Njujorka moraju imati u vidu da TSG artikli (tečnosti, sprejevi, gelovi) kupljeni na aerodromu Beograd ili u avionu Er Srbije neće moći biti uneti u avion sledećeg prevozioca kojim nastavljaju let iz Njujorka kao ručni prtljag čak iako su upakovani u posebne sigurnosne kese. Zbog toga je po preuzimanju predatog prtljaga u Njujorku a pre prijave za naredni let tako nabavljene artikle potrebno prebaciti u predati prtljag jer će u suprotnom biti oduzeti na kontroli ručnog prtljaga u Njujorku.