Informacija

Air Serbia je otvorila vrata svog Premijum salona za sve goste na aerodromu “Nikola Tesla”

LOKACIJA: Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu

Air Serbia je otvorila vrata svog Premijum salona za sve goste na aerodromu “Nikola Tesla”Kupite pojedinačnu kartu na recepciji našeg Premijum salona, koja prima samo kreditne kartice*.

5 600 RSD (45 EUR) za goste koji putuju Ekonomskom klasom na letovima Air Serbia

6 800 RSD (55 EUR) za goste koji putuju letovima drugih kompanija

*Ulaz zavisi od raspoloživosti. Maksimalno zadržavanje je tri sata. Pravo na ulazak imaju samo gosti sa kartama za let i važećom kartom za ukrcavanje. Stil oblačenja - ležerni poslovni stil tokom čitavog boravka.

Usluge salona gostima su na raspolaganju 24 sati dnevno i uključuju izbor jela à la carte ili švedski sto sa međunarodnom selekcijom jela pripremljenih od prvoklasnih domaćih namirnica. Air Serbia s ponosom nudi prave srpske specijalitete, uključujući ćevapčiće, boemsku mućkalicu i tradicionalne orasnice koje postaju prepoznatljivi dezert naše kompanije. Uz ove specijalitete, nudimo rakiju kao i veliki izbor domaćih i inostranih vina, piva, žestokih pića i sokova.

Premijum salon je otvoren za goste Biznis klase, kao i za članove Air Serbia Etihad Guest Platinum, Gold i Silver kluba koji putuju na letovima kompanija Air Serbia ili Etihad Airways.

PONUDA UKLJUČUJE:

* Restoranski a la carte meni i celodnevni švedski sto sa toplim i hladnim jelima
* Veliki izbor bezalkoholnih pića, kafa 
* Udobni sedeći salon
* Wi Fi konekcija i stanice za punjenje uredjaja
* Televizor sa ravnim ekronom, internacionalne novine i časopisi
* Luksuzne tuš kabine sa kompletnom opremom
* Multikonfesionalne prostorije za molitvu