Informacija

Putovanje na Island

Obradujte sebe neobičnim i atraktivnim putovanjem-to je putovanje na Island!

Zašto putovanje na Island?

Zato što želite da otkrijete nešto sasvim novo u odnosu na nas. Nove predele, novu klimu, drugačiji način razmišljanja i ishrane, istovremenu toplinu duše i hladnoću tela.... Putovanje na Island će Vam omogućiti da vidite razne kontraste. Na primer vodu u sva tri agregatna stanja na sve strane, lavu, vulkane, duge dane ili noći u zavisnosti od toga kada ćete sebi priuštiti Putovanje na Island. More je gde god da se okrenete, čist i svež vazduh Vas opija i hladi, a ogoljena zemlja i tamno zelena brda Vas ostavljaju zaprepašćenim. Za sve informacije u vezi teme Putovanje na Island možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111.

Kako da kupim karte za putovanje na Island?

Na našem sajtu www.JeftineAvioKArte.rs možete uraditi online rezervaciju karte za Vaše putovanje na Island

Vaše putovanje na Island možete ostvariti i iz Budipešte direktnom avio linijom Buudimpešta-Rejkavik putem niskobudžetne avio kompanije Wizzair. U svakom slučaju nikako nećete pogrešiti ukoliko se uputite u ovu prelepu zemlju.

 

Putovanje na Island informacije i rezervacije:

Low cost avio karte možete platiti:

1. U gotovini kod nas u poslovnici Resavska 11, Beograd.

3. Preko računa banke ili firme - pozovite nas ili pošaljite email na office@jeftineaviokarte.rs kako biste saznali cenu low cost avio karte i dali podatke da bismo Vam poslali predračun za plaćanje

4. Na čekovima gradjana  

Rezervacija low cost avio karata ne postoje,već se karte odmah kupuju. Naše radno vreme sa strankama je: Radnim danima od 09h - 17h, Subotom od 09h -14h.

Saznajte prvi o promocijama i akcijama na Facebooku  Twitteru i Instagramu