Informacija

Putovanje na Island

Obradujte sebe neobičnim i atraktivnim putovanjem-to je putovanje na Island!

Zašto putovanje na Island?

Zato što želite da otkrijete nešto sasvim novo u odnosu na nas. Nove predele, novu klimu, drugačiji način razmišljanja i ishrane, istovremenu toplinu duše i hladnoću tela.... Putovanje na Island će Vam omogućiti da vidite razne kontraste. Na primer vodu u sva tri agregatna stanja na sve strane, lavu, vulkane, duge dane ili noći u zavisnosti od toga kada ćete sebi priuštiti Putovanje na Island. More je gde god da se okrenete, čist i svež vazduh Vas opija i hladi, a ogoljena zemlja i tamno zelena brda Vas ostavljaju zaprepašćenim. Za sve informacije u vezi teme Putovanje na Island možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111.

Kako da kupim karte za putovanje na Island?

Na našem sajtu www.JeftineAvioKArte.rs možete uraditi online rezervaciju karte za Vaše putovanje na Island

Vaše putovanje na Island možete ostvariti i iz Budipešte direktnom avio linijom Buudimpešta-Rejkavik putem niskobudžetne avio kompanije Wizzair. U svakom slučaju nikako nećete pogrešiti ukoliko se uputite u ovu prelepu zemlju.

 

Putovanje na Island informacije i rezervacije:

Low cost avio karte možete platiti:

1. U gotovini kod nas u poslovnici Resavska 11, Beograd.

3. Preko računa banke ili firme - pozovite nas ili pošaljite email na office@jeftineaviokarte.rs kako biste saznali cenu low cost avio karte i dali podatke da bismo Vam poslali predračun za plaćanje

4. Na više rata čekovima gradjana  

Rezervacija low cost avio karata ne postoje,već se karte odmah kupuju. Naše radno vreme sa strankama je: Radnim danima od 09h - 17h, Subotom od 09h -14h.

Saznajte prvi o promocijama i akcijama na Facebooku  Twitteru i Instagramu