Informacija

Niskobudžetna avio kompanija Rajaner

Irska niskobudžetna avio kompanija Rajaner - unos prtljaga u avion.

Niskobudžetna avio kompanija Rajaner


Niskobudžetna avio kompanija Rajaner će od 15.januara uvesti nova pravila za unos prtljaga u avion.
Naime, putnici koji imaju 'priority' ukrcavanje moći će da u putničku kabinu unesu dva prtljaga i to kabinski prtljag i malu torbu.
Putnicima niskobudžetne avio kompanije Rajaner koji sebi nisu obezbedili priority ukrcavanje moći će da unesu malu torbu. Kabinski prtljag će se ostavljati prilikom izlaska iz gejta da bi se odložio u prtljažnik aviona besplatno.

Zašto niskobudžetna avio kompanija Rajaner uvodi novitet?


Razlog zašto niskobudžetna avio kompanija Rajaner uvodi ovaj novitet je čekiranje većeg prtljaga. Zbog toga se nadaju da će biti umanjena ili sprečena kašnjenja ili odlaganja letova niskobudžetne avio kompanije Rajaner. Sve u cilju rentabilnosti i zadovoljstva putnika.Low cost avio karte možete platiti:

1. U gotovini kod nas u poslovnici Resavska 11, Beograd.

3. Preko računa banke ili firme - pozovite nas ili pošaljite email na office@jeftineaviokarte.rs kako biste saznali cenu low cost avio karte i dali podatke da bismo Vam poslali predračun za plaćanje

4. Na čekovima gradjana  

Rezervacija low cost avio karata ne postoje,već se karte odmah kupuju. Naše radno vreme sa strankama je: Radnim danima od 09h - 17h, Subotom od 09h -14h.

Saznajte prvi o promocijama i akcijama na Facebooku  Twitteru i Instagramu