Rezervišite online ili pozovite 011/32 23 111

Pretraga avio karata

Povratna   Pravac   Multidestinacije
Poletanje iz *
Polazak *
Sletanje u *
Povratak
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Odrasli
Deca
Bebe
Klasa
Verifikacioni kod *

Korisnički servis

Call centar
+381 11 32 23 111
+381 11 63 03 377
Mob. tel:
+381 62 288 110
Email:
office@jeftineaviokarte.rs

Radno vreme
Pon. - Petak: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 14:00
Nedelja: Neradni dan

Prvenstvo pri prijavi na Air Serbia let

Prijavite se za Air Serbia let me─Ĺu prvima uz na┼íu uslugu prioritetne prijave na let.

Kupovinom ove usluge ostvarujete pravo da se prijavite na let na šalteru biznis klase.

Usluga mo┼że da se rezervi┼íe i kupi prilikom pravljenja rezervacije ili nakon kupljene avio karte.

Cena usluge iznosi 15 EUR za tarife T, E, U i V, odnosno Economy Light, i 5 EUR za tarife L, Q, M, K, H, B i Y, odnosno Economy Standard i Economy Comfort.

Usluga je besplatna za: goste koji putuju u Biznis klasi, Er Srbija Etihad Guest Gold i Platinum ─Źlanove

Ukoliko kupujete nakon kupljene avio karte dodaje se taksa u iznosu od 3 eura na cenu usluge.
Er Srbija nudi uslugu prioritetne prijave na let svim Er Srbija gostima (onima koji putuju letovima koje obavlja Er Srbija i koji imaju karte sa JU kodom (karte koje po─Źinju brojem 115), pod uslovom da putovanje gosta po─Źinje letom koji obavlja Er Srbija.

Er Srbija nije u mogu─çnosti da ponudi ovu uslugu gostima koji putuju letovima koje obavlja Er Srbija, ali imaju karte sa k├┤dom druge aviokompanije (karte koje ne po─Źinju brojem 115), niti gostima koji putuju Er Srbija letovima koje obavlja druga aviokompanija, a imaju karte sa JU k├┤dom (karte koje po─Źinju brojem 115).

Usluga prioritetne prijave na let nije u ponudi na svim aerodromima koje Er Srbija opslu┼żuje. Er Srbija zadr┼żava pravo da odlu─Źuje o tome kada i na kojim aerodromima ─çe nuditi ovu uslugu, kao i da promeni spisak istih bilo kad.

Er Srbija ne odre─Ĺuje na kojim aerodromima ─çe ova usluga biti realizovana, s obzirom da o tome odlu─Źuje svaki aerodrom koji Er Srbija opslu┼żuje ponaosob. Uop┼íte uzev, Er Srbija ne nudi pomenutu uslugu kada let obavlja avionima tipa ATR.

Usluga prioritetne prijave na let napla─çuje se po putniku.

U slu─Źaju porodice ili grupe koja putuje zajedno, saputnici putnika koji je platio ovu uslugu ne─çe imati pravo na besplatnu uslugu (usluga se napla─çuje svakom putniku ponaosob).

Cena usluge prioritetne prijave na let ista je za odrasle i za decu (od 2 do 12 godina). Bebe koje ne zauzimaju sedište (do 2 godine) izuzete su od plaćanja ove usluge, pod uslovom da su svi odrasli koji putuju na istoj rezervaciji kao i beba platili uslugu prioritetne prijave na let.

Usluga prioritetne prijave na let je besplatna za Er Srbija goste koji putuju Biznis klasom, kao i za nosioce Etihad Guest Gold, Platinum ili Exclusive kartica i njihovih ekvivalenata u programima Milemiglia i JetPrivilege (odnosno za nosioce kartica - Alitalia Ulisse, Alitalia Freccia Alata, Alitalia Freccia Alata Plus, Alitalia Freccia Alata Plus Per Sempre, Jet Privilege Silver, Jet Privilege Gold, i Jet Privilege Platinum). Odre─Ĺene kategorije putnika su izuzete od pla─çanja usluge prioritetne prijave na let nezavisno od cene kupljene aviokarte. Oni spadaju u "Specijalne kategorije putnika" (SCPS). Odnosno, gosti koji spadaju u kategorije WCHR, WCHS, WCHC, BLND, DEAF, STCR, LEGL, LEGR, LEGB, AOXY, MEDA, UMNR, INF, INAD, DEPA i DEPU.

Kupovinom, odnosno kori┼í─çenjem ove usluge gosti ne sti─Źu Etihad Guest milje.

Gostima koji su se opredelili za ovu uslugu savetuje se da ponesu sa sobom dokaz o plaćanju (u bilo kom obliku - elektronskom ili štampanom).

U slu─Źaju gre┼íke ili pada sistema, Er Srbija ─çe tra┼żiti od gostiju da poka┼żu validan dokaz o pla─çanju, u suprotnom usluga ne─çe biti obezbe─Ĺena.

Dokazom o plaćanju smatra se EMD. Slip o izvršenoj transakciji ne smatra se validnim dokazom o plaćanju.

Gosti koji su platili za prioritetnu prijavu na let mogu koristiti i uslugu prijave na let putem interneta. U tom slu─Źaju, uplatom sti─Źu pravo da svoj prtljag predaju na ┼íalteru za prioritetnu predaju prtljaga.

Šalteri za prioritetnu prijavu na let ne predstavljaju šaltere za ostavljanje prtljaga za goste koji su se na let prijavili putem interneta. Za tu svrhu ga mogu koristiti samo gosti koji su platili za uslugu prioritetne prijave na let. Isto pravilo se primenjuje na svim aerodromima nezavisno od toga da li Er Srbija na njima ima poseban šalter za ostavljanje prtljaga ili ne.

Er Srbija zadr┼żava pravo da isklju─Źivo po sopstvenom naho─Ĺenju obustavi pru┼żanje ove usluge u bilo kom momentu, kao i da odbije da istu proda odre─Ĺenom gostu i da, ukoliko je uslugu prodala, istu otka┼że ili je ne pru┼żi. Er Srbija ne snosi odgovornost za gubitak ili ┼ítetu koje kupac pretrpi usled pomenutog odbijanja, poni┼ítenja ili uskra─çivanja.

Er Srbija zadr┼żava pravo da izmeni Uslove kori┼í─çenja usluge prioritetne prijave na let u bilo koje doba bez prethodne najave odnosno obrazlo┼żenja. Putnici podle┼żu onim Uslovima kori┼í─çenja koji su va┼żili u momentu kupovine usluge, osim ako su dobili obave┼ítenje o izmenama Uslova kori┼í─çenja i iste prihvatili.

Er Srbija će sve izmene Uslova korišćenja objavljivati u pismenoj formi putem airserbia.com.

Zaštita Vaše privatnosti

Naši klijenti uživaju potpunu zaštitu privatnosti. Informišite se više o tome ...

Newsletter

Provera avio karte

Proverite status Vaše avio karte za nekoliko trenutaka putem našeg servisa.