Informacija

Otkrijte fantastični Lisabon i čarobnu Portugaliju

Da li ste spremni za putovanje koje ćete pamtiti CELOGA ŽIVOTA?

Da li ste spremni da otkrijete Lisabon, grad  u kojem je nastao fado, grad koji u sebi ima dušu veliku kao Atlantski okean koji ga nesebično zapljuskuje? Ako jeste-hajde da krenemo!

Otkrijte fantastični Lisabon i čarobnu Portugaliju 

Grad pun pozitivne energije i najzapadnija prestonica Evrope su svakako mesto koje jednostavno morate posetiti barem jednom u životu. A kada jednom kročite na kaldrmu Lisabona sumnjamo da nećete poželeti da ga vidite i doživite još mnogo puta. Do Lisabona možete putovati avionom iz Beograda ili Budimpešte što Vam je naravno najudobniji način transporta. Kada dospete na lisabonske ulice i osetite vrelinu portugalskog sunca na svom telu shvatićete da ste odabrali pravo mesto za Vaš odmor. Fantastični Lisabon je prestonica koju karakteriše stara arhitektura, nenarušena svetskim razaranjima iz prethodnih vekova. Lisabon i čarobna Portugalija su dom muzičkog pravca fado koji najbolje opisuje toplu i melanholičnu dušu portugalskog naroda. U tavernama kojima Lisabon obiluje uz čašu fantastičnog portugalskog vina i fado ćete najbolje proniknuti u srž ovog naroda sa Iberijskog poluostrva. Cenama hrane i pića u Lisabonu ćete se prijatno iznenaditi u poređenju sa evropskim, pa i sa beogradskim cenama. Arhitekturu 19. veka ćete upoznati u četvrti Baixa-Chiado koja je srce Lisabona. Ovo je trg do kojeg ćete lako stići metroom koji u ovom gradu odlično funkcioniše. U boemiji Lisabona možete uživati u četvrti Bairo Alto dok ćete najbolju panoramu moći da vidite iz lifta Santa Justa. Na samom vrhu lifta se nalazi i kafić odakle na miru možete posmatrati čarobni Lisabon. U svakom slučaju, ukoliko Vam Fantastični Lisabon bude izbor za Vašu sledeću destinaciju javite nam se na broj telefona 011/32-23-111 da za Vas izaberemo najbolju i najpovoljniju opciju putovanja. Srećan put!


Način kupovine avio karte za Lisabon

Važna pitanja za avio karte za Lisabon

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Lisabon?

Iz Beograda za Lisabon možete leteti avio kompanijom Wizz Air i Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Lisabon?

Avio karte za Lisabon je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Lisabon?

Avio karte za Lisabon možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Lisabon?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 6 rata čekovima.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Portugal-Lisabon

Ukoliko želite da posetite Fantastični Lisabon Lisabon i čarobna Portugalija bilo bi pametno da za sebe i saputnike obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti NA OVOM LINKU.