Rezervišite online ili pozovite 011/32 23 111

Pretraga avio karata

Povratna   Pravac   Multidestinacije
Poletanje iz *
Polazak *
Sletanje u *
Povratak
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Odrasli
Deca
Bebe
Klasa
Verifikacioni kod *

Korisnički servis

Call centar
+381 11 32 23 111
+381 11 63 03 377
Mob. tel:
+381 62 288 110
Email:
office@jeftineaviokarte.rs

Radno vreme
Pon. - Petak: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 14:00
Nedelja: Neradni dan

Otkrijte fantastični Lisabon i čarobnu Portugaliju

Da li ste spremni za putovanje koje ćete pamtiti CELOGA ŽIVOTA? Da li ste spremni da otkrijete Lisabon, grad u kojem je nastao fado, grad koji u sebi ima dušu veliku kao Atlantski okean koji ga nesebično zapljuskuje? Ako jeste-hajde da krenemo!

Otkrijte fantastični Lisabon i čarobnu Portugaliju 

Grad pun pozitivne energije i najzapadnija prestonica Evrope su svakako mesto koje jednostavno morate posetiti barem jednom u životu. A kada jednom kročite na kaldrmu Lisabona sumnjamo da nećete poželeti da ga vidite i doživite još mnogo puta. Do Lisabona možete putovati avionom iz Beograda ili Budimpešte što Vam je naravno najudobniji način transporta. Kada dospete na lisabonske ulice i osetite vrelinu portugalskog sunca na svom telu shvatićete da ste odabrali pravo mesto za Vaš odmor. Fantastični Lisabon je prestonica koju karakteriše stara arhitektura, nenarušena svetskim razaranjima iz prethodnih vekova. Lisabon i čarobna Portugalija su dom muzičkog pravca fado koji najbolje opisuje toplu i melanholičnu dušu portugalskog naroda. U tavernama kojima Lisabon obiluje uz čašu fantastičnog portugalskog vina i fado ćete najbolje proniknuti u srž ovog naroda sa Iberijskog poluostrva. Cenama hrane i pića u Lisabonu ćete se prijatno iznenaditi u poređenju sa evropskim, pa i sa beogradskim cenama. Arhitekturu 19. veka ćete upoznati u četvrti Baixa-Chiado koja je srce Lisabona. Ovo je trg do kojeg ćete lako stići metroom koji u ovom gradu odlično funkcioniše. U boemiji Lisabona možete uživati u četvrti Bairo Alto dok ćete najbolju panoramu moći da vidite iz lifta Santa Justa. Na samom vrhu lifta se nalazi i kafić odakle na miru možete posmatrati čarobni Lisabon. U svakom slučaju, ukoliko Vam Fantastični Lisabon bude izbor za Vašu sledeću destinaciju javite nam se na broj telefona 011/32-23-111 da za Vas izaberemo najbolju i najpovoljniju opciju putovanja. Srećan put!Rezervacija hotelskog smeštaja u Lisabonu

Rezervaciju hotela možete izvršiti na:


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Portugal-Lisabon

Ukoliko želite da posetite Fantastični Lisabon Lisabon i čarobna Portugalija bilo bi pametno da za sebe i saputnike obezbedite i putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti NA OVOM LINKU.

Zaštita Vaše privatnosti

Naši klijenti uživaju potpunu zaštitu privatnosti. Informišite se više o tome ...

Newsletter

Provera avio karte

Proverite status Vaše avio karte za nekoliko trenutaka putem našeg servisa.