Rezervišite online ili pozovite 011/32 23 111

Pretraga avio karata

Povratna   Pravac   Multidestinacije
Poletanje iz *
Polazak *
Sletanje u *
Povratak
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Odrasli
Deca
Bebe
Klasa
Verifikacioni kod *

Korisnički servis

Call centar
+381 11 32 23 111
+381 11 63 03 377
Mob. tel:
+381 62 288 110
Email:
office@jeftineaviokarte.rs

Radno vreme
Pon. - Petak: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 14:00
Nedelja: Neradni dan

Posetite bajkoviti zlatni Prag na jesen

Ako Vas zanimaju bajke i ako želite da Vaš odmor ili produženi vikend provedete na jednom od najbajkovitijih mesta na našoj planeti onda su Prag i Karlove Vari moja topla preporuka. Pored toliko tekstova i preporuka koje postoje o Pragu ne znam šta bih novo mogao da kažem o ovoj središnjoj evropskoj prestonici, ali ću se ipak usuditi da Vam još jednom preporučim zlatni Prag i bajkovite Karlove Vari. Ovaj put na jesen. Ukoliko želite da sebi obezbedite avionsku kartu za ovo predivno putovanje pozovite nas na broj telefona 011/32-23-111.

Posetite zlatni Prag i otkrijte bajkovite Karlove Vari na jesen

Posle sezone godišnjih odmora i vrelog leta koje polako ostaje iza nas možemo lagano da planiramo i neki izlet u najlepše gradove Evrope. Jedan od tih najlepših gradova (za mnoge i najlepši bez ikakve  konkurencije) je i zlatni Prag. Dok se polako vozite bajkovitim praškim ulicama od aerodroma Vaclav Havel do centra Praga upijajte lepotu ulica, zamkova i ljudi pored kojih prolazite. Pretpostavljam da ćete se smestiti sa desne strane Vltave ( praški aerodrom se nalazi sa leve strane reke i do njega možete stići uz direktan let na liniji Beograd Prag). I tu počinje Vaša prava praška bajka. Toliko katedrala i pivnica na prostoru jednog grada nećete videti nigde na svetu. Centar Praga je svakako Starogradski trg (Staroměstské náměstí). Trgom dominiraju gotička katedrala Marije Device Tinske sa dva tornja, crkva Svetog Nikole i zgrada stare gradske većnice. Pored mnoštva kafića i restorana na Starogradskom trgu gde se možete okrepiti svakako je astronomski sat jedna od glavnih atrakcija trga i celog Praga. Na svaki pun sat se prozori na astronomskom satu otvaraju i pojavljuju se figure Isusa i 12 apostola.


Kada pored crkve Svetog Nikole krenete Pariškom ulicom punom najskupocenijih i najuticajnijih svetskih butika i brendova stići ćete do jevrejskog kvarta Jozefov u kojem se nalaze dobro očuvane sinagoge koje su srećom preživele ratna razaranja, staro jevrejsko groblje i misao da je tim delom Praga šetao i inspiraciju nalazio veliki Franc Kafka, simbol koji zlatni Prag nesebično čuva i gaji. Bajka koju ćete čuti u jevrejskoj četvrti je i o mitskom biću Golemu koje je upravo tu i stvorena

Još jedna od svakako najvećih praških atrakcija i bajki je katedrala Svetog Vida ( St. Vitus Cathedral) do koje ćete doći preko simbola bajkovitog zlatnog Praga, Karlovog mosta. Nalazi se na levoj strani Vltave i jedna je od najmonumentalnijih katedrala u Evropi. 

A šta reći tek o Karlovom mostu, Zlatnoj ulici,  kulinarskim specijalitetima.... Svaka od tih praških priča je posebna bajka koju sami možete doživeti na licu mesta. Za sve informacije u vezi putovanja u zlatni Prag, avionske karte i hotelskog smeštaja u Pragu nas možete pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Odlučite se za svoju prašku bajku što pre!

Način kupovine avionske karte za putovanje u zlatni Prag

www.JeftineAvioKarte.rs

www.JeftineAvioKarte.rs KONTAKT CENTAR:

 • Ukoliko Vam je potrebna pomoć oko online kupovine avio karata možete pozvati naš korisnički centar: 
 • 011/32-23-111 radnim danom od 09h - 17h i subotom od 09h - 14h.
 • +381 62 288 110 mobilni telefon radnim danom od 09h - 17h i subotom od 09h - 14h.
 • +381 62 288 110 - Viber
 • ili poslati email office@jeftineaviokarte.rs
 • Rezervišite najjeftinije avio karte online na našem sajtu www.JeftineAvioKarte.rs i uštedite novac! Ukoliko imate dodatna pitanja ili Vam je potrebna naša pomoć možete nas kontaktirati.
 • Preporučujemo Vam da kupite putno zdravstveno osiguranje. Cene i uslove možete pogledati na stranici Putno osiguranje.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Ukoliko plaćate avio karte iz Srbije možete ih platiti:
 • u gotovini, preko računa, na 6 rata čekovima, Master, Visa ili American Express karticama.
 • Ukoliko plaćate avio karte iz inostranstva možete platiti karte:
 • Master, Visa ili American Express kreditnim karticama ili preko računa Banke.
 • Više informacije o plaćanju možete naći na stranici Plaćanje avio karte
 • Saznajte prvi o promocijama i akcijama na Facebooku i Twitteru 


Zaštita Vaše privatnosti

Naši klijenti uživaju potpunu zaštitu privatnosti. Informišite se više o tome ...

Newsletter

Provera avio karte

Proverite status Vaše avio karte za nekoliko trenutaka putem našeg servisa.