Informacija

Gde putovati u doba korone?

Kada će ovo sa koronom već jednom da se završi?!?

Sve što se radi ove godine predstavlja pre svega zdravstveni, finansijski i ko zna kakav još rizik. Ipak i u takvoj situaciji mora da se živi, radi, rađa, raduje, putuje... Ovde smo da Vam predložimo nekoliko zemalja i destinacija do kojih najlakše i najpovoljnije možete doći u doba korone. Za većinu njih je potreban PCR test od uslova za ulazak. Naravno sve je u ovo ludo vreme podložno promenama, pa je tako najpametnije da se pre željenog putovanja obavestite o uslovima ulaska u određenu zemlju.

Gde putovati u doba korone?

Evo nekih predloga gde biste mogli u ovo vreme korone najlakše da putujete, da se nadišete (makar i pod maskama) svežeg vazduha, da se dobro odmorite i da barem na neko vreme zaboravite na brige i probleme. Za sve informacije nas možete pozvati na broj telefona 011/32-23-111 ili nas posetiti u našoj poslovnici u Beogradu, u Resavskoj 11.


5 predloga za putovanje u doba korone

1. Putovanje u Tursku

Trenutno bez dodatnijh uslova možete putovati u prelepu Tursku sa raznolikom i širokom turističkom ponudom. Cena POVRATNE avionske karte Beograd Istanbul Beograd sa svim taksama po putniku i uključenim ručnim i bagažnim prtljagom (na kompaniji Air Serbia do 23kg, na Turkish Airlines-u do 30kg) iznosi od 19.000 dinara u zavisnosti od termina putovanja i popunjenosti aviona. Istanbul Vam nudi zaista mnogo mogućnosti za odmor, šetnju, kulturu, šoping, zabavu... Sve u zavisnosti od Vaših afiniteta. Naravno kada ste već u Turskoj možete otići i do nekog popularnog letovališta, poput Antalije, Alanje, Kušadasija, Marmarisa... Odmor za pamćenje!

2. Putovanje u Egipat

Lako možete otići i do Egipta, do Crvenog mora, Kaira, piramida. Sigurno će Vam odgovarati topli morski vazduh i jedna prastara kultura koju Vam Egipat nudi. Cena POVRATNE avionske karte Beograd Hurgada Beograd sa svim taksama po putniku i uključenim prtljagom do 20kg iznosi od 28.000 dinara, što je sasvim pristojna cena za tako atraktivnu destinaciju kao što je Egipat. Najpovoljniji avio prevoznik za Hurgadu je trenutno Pegasus Airlines.

3. Putovanje u Crnu Goru

Svakako najbliža i finansijski najpristupačnija destinacija za naše putnike Cena POVRATNE avionske karte na relaciji Beograd Podgorica Beograd ili Beograd Tivat Beograd  preko kompanije Air Serbia iznosi od 11.000 dinara, tako da sebi, uz za sada obavezan test na koronu, možete priuštiti barem jedan lep produženi vikend.

4. Putovanje u Dubai

Za putnike sa malo dubljim džepom preporučujemo odlazak u Dubai, jednu od najatraktivnijih svetskih destinacija. Cena POVRATNE avionske karte na relaciji Beograd Dubai Beograd je trenutno najpovoljnija preko kompanije Fludubai i iznosi od 53.000 dinara po osobi sa svim taksama i uključenim prtljagom do 20kg. Posetite Burdž Al Arab i Burdž Kalifu i osetite sa kao pripadnik svetskog džet seta.

5. Putovanje na Kipar

Jedna od retkih zemalja EU u koju možemo trenutno ući uz pcr test je Kipar. Preko kompanije Wizz Air sa uključenim samo ručnim prtljagom na relaciji Beograd Larnaka Beograd cena iznosi od 9.500 dinara. Sjajna destinacija, sunčana i pristupačna tokom cele godine.

Nadamo se da smo Vam barem donekle zagolicali maštu i naveli da planirate odmor u doba korone.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u doba korone

Svojim cenjenim putnicima uvek preporučujemo da za sebe i saputnike obezbede putno zdravstveno osiguranje, a posebno sada kada nam je zdravlje zaista na prvom mestu. Kod nas se možete osigurati i za (ne daj Bože) slučaj korona virusa. Uslove putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati NA OVOM LINKU.