Letovi iz Kraljeva

Air Serbia letovi iz Kraljeva

Rezervišite online avio kartu na stranici Air Serbia letovi iz Kraljeva ili pozovite 011/32-23-111.
Platite: u gotovini, preko računa Banke ili pošte, kreditnom karticom ili do 6 rata čekovima gradjana bez kamate.
Prtljag: u cenu Air Serbia avio karte za letove iz Kraljeva je uključen samo ručni prtljag do 8 kg - moguća je doplata za kofer.

DestinacijaCena u Eur odRed letenja
Let Kraljevo - Solun - Kraljevo60utorak,četvrtak,subota-trenutno nema letova
Let Kraljevo - Beč - Kraljevo75utorak,četvrtak, subota- trenutno nema letova
  Let -Beograd-Istanbul-Beograd     80                          sreda,subota

Uslovi za letove iz Kraljeva: 

Broj mesta je ograničen. Letovi ne saobraćaju u toku cele godine. U cenu su uključene sve aerodromske takse. osim takse za izdavanje elektonske takse. U pitanju su cene povratnih Air Serbia avio karata iz Kraljeva. Da biste dobili ove cene, porebno je da karte kupite na vreme, kako biste uspeli da dobijete promotivni cenu Air Serbia letova iz Kraljeva.

Ručni prtljag za letove iz Kraljeva:

U avion možete besplatno da unesete komad ručnog prtljaga, bilo da je to ranac, mala torba ili kofer. Vaš ručni prtljag će biti obeležen plavim priveskom, a nakon ukrcavanja je potrebno da ga smestite u odeljak za prtljag iznad svog sedišta. Važno je samo da ne prelazi dozvoljenu težinu i dimenzije.

Deca mlađa od 2 godine nemaju pravo na ručni prtljag, osim sklopivih kolica ili nosiljki za bebe u vidu čvrstih nosiljki ili korpi, kao i hrane za bebe potrebne tokom leta.

Biznis klasa

12+ godina

2-12 godina


1 torba (max)
 
2 torbe (max)
Maksimalni zbir dimenzija prtljaga
(uključujući ručke, džepove i točkove)
40 × 23 × 55 cm (dužina x širina x visina)

Dodatni ručni prtljag za letove iz Kraljeva:  

Na let možete da unesete još jedan dodatni mali komad prtljaga ili predmet koji može da se smesti ispod sedišta iza kojeg sedite.

Ovaj komad prtljaga može da bude: tašna ili torba za laptop, futrola za dokumenta ili akten tašna, mali ranac,kesa sa duty free robom, mala kamera, dvogled, kutija sa stvarima.

U avion takođe možete da unesete i jaknu ili kaput, sklopiva invalidska kolica i ostala ortopedska pomagala, sklopiva kolica ili nosiljku za bebu, kao i hranu i piće koje vam je potrebno za bebu tokom leta,štap za hodanje.

Artikli kao što su fascikle, tablet uređaji, mobilni telefoni i smart telefoni, kao i druga i dodatna kesa sa duty free robom, novine, knjige i drugo štivo za čitanje ne smatraju se odvojenim artiklima i moraju biti upakovani u ručnu torbu ili u dodatni komad prtljaga.

U avion ne smete da unesete Samsung Galaxy Note 7 telefone, ni kao deo ručnog ni kao deo predatog prtljaga, pošto su u nekima od ovih telefonskih aparata ugrađene neispravne litijumske baterije koje predstavljaju rizik od samozapaljivanja i požara.

Kako kupiti jeftinu avio kartu?
Pratite promocije na našem sajtu, što ranije kupite avio kartu to bi karta trebalo da bude jeftinija.
Kako da rezervišem jeftinu avio kartu?
Rezervaciju možete uraditi online na JeftineAvioKarte.rsili pozivajući naš call centar 011 32 23 111.
Gde mogu da kupim jeftine avio karte?
Avio karte možete kupiti online ili doći u Resavsku 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011 3223111.
Kako da platim avio karte?
Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd,kreditnim karticama,preko računa Banke ili pošte ili do 6 rata čekovima.