Air Serbia letovi iz Niša

Air Serbia letovi iz Niša 

Rezervišite online avio kartu na stranici Air Serbia letovi iz Niša ili pozovite 011/32-23-111.
Platite: u gotovini, preko računa Banke ili pošte, kreditnom karticom ili do 6 rata čekovima gradjana bez kamate.
Prtljag: u cenu Air Serbia avio karte za letove iz Niša je uključen samo ručni prtljag do 8 kg.

Air Serbia za letove iz NišaCena povratne karte u Eur odAvio Kompanija
Bolonja88Air Serbia
Fridrikshafen102Air Serbia
Geteborg85Air Serbia
Frankfurt94Air Serbia
Hanover102Air Serbia
Karlsrue/Baden Baden98Air Serbia
Ljubljana90Air Serbia
Nirnberg103Air Serbia
Rim110Air Serbia
Salzburg100Air Serbia
Tivat86Air Serbia

Uslovi Air Serbia letovi iz Niša

Broj mesta je ograničen. Letovi ne saobraćaju u toku cele godine. U cenu su uključene sve aerodromske takse. osim takse za izdavanje elektonske takse. U pitanju su cene povratnih Air Serbia avio karata iz Niša. Da biste dobili ove cene, porebno je da karte kupite na vreme, kako biste uspeli da dobijete promotivni cenu Air Serbia letova iz Niša.

Ručni prtljag za Air Serbia letove iz Niša:

U avion možete besplatno da unesete 1 komad ručnog prtljaga, bilo da je to ranac, mala torba ili kofer. Vaš ručni prtljag će biti obeležen plavim priveskom, a nakon ukrcavanja je potrebno da ga smestite u odeljak za prtljag iznad svog sedišta. Važno je samo da ne prelazi dozvoljenu težinu i dimenzije.

Deca mlađa od 2 godine nemaju pravo na ručni prtljag, osim sklopivih kolica ili nosiljki za bebe u vidu čvrstih nosiljki ili korpi, kao i hrane za bebe potrebne tokom leta.

Na let možete da unesete još jedan dodatni mali komad prtljaga ili predmet koji može da se smesti ispod sedišta iza kojeg sedite.

Dodatni ručni prtljag za Air Serbia letove iz Niša:  

Ovaj komad prtljaga može da bude: tašna ili torba za laptop, futrola za dokumenta ili akten tašna, mali ranac,kesa sa duty free robom, mala kamera, dvogled, kutija sa stvarima.

U avion takođe možete da unesete i jaknu ili kaput, sklopiva invalidska kolica i ostala ortopedska pomagala, sklopiva kolica ili nosiljku za bebu, kao i hranu i piće koje vam je potrebno za bebu tokom leta,štap za hodanje.

Artikli kao što su fascikle, tablet uređaji, mobilni telefoni i smart telefoni, kao i druga i dodatna kesa sa duty free robom, novine, knjige i drugo štivo za čitanje ne smatraju se odvojenim artiklima i moraju biti upakovani u ručnu torbu ili u dodatni komad prtljaga.

U avion ne smete da unesete Samsung Galaxy Note 7 telefone, ni kao deo ručnog ni kao deo predatog prtljaga, pošto su u nekima od ovih telefonskih aparata ugrađene neispravne litijumske baterije koje predstavljaju rizik od samozapaljivanja i požara.

Gde mogu leteti Air Serbiom iz Niša?

Iz Niša možete leteti avio kompanijom Wizzair, Ryanair i Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije karte za letove iz Niša?

Letove iz Niša je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim Air Serbia letove iz Niša?

Letove iz Niša možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte iz Niša.

Kako da platim Air Serbia avio kartu iz Niša?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa firme ili do 6 rata čekovima.