Rezervišite online ili pozovite 011/32 23 111

Pretraga avio karata

Povratna   Pravac   Multidestinacije
Poletanje iz *
Polazak *
Sletanje u *
Povratak
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Odrasli
Deca
Bebe
Klasa

Korisnički servis

Call centar
+381 11 32 23 111
+381 11 63 03 377
Mob. tel:
+381 62 288 110
Email:
office@jeftineaviokarte.rs

Radno vreme
Pon. - Petak: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 14:00
Nedelja: Neradni dan

Kako da promenim ili vratim avio kartu?

Pri svakoj kupovini avionske karte online putnik je duzan da pro─Źita i prihvati  uslove avio prevozioca koji va┼że za odredjenu tarifu koju je rezervisao. Ukoliko putnik ne ozna─Źi da je pro─Źitao i da prihvata uslove promene i refundacije avio karte avio kompanije za svoju tarifu ne─çe mo─çi da uradi rezervaciju online.

Prilikom usmene ili rezervacije avio karata putem emaila agent portala www.JeftineAvioKarte.rs je du┼żan da naru─Źiocu karata po┼íalje na email ili fax rezervaciju avio karata sa svim neophodnim uslovima: termin do kada je potrebno uplatiti avio kartu, koliki je minimum boravka na ┼żeljenoj destinaciji avio karte, kolika je maximalna va┼żnost avio karte, uslovi za vra─çanje odnosno refundaciju avio karte, uslovi za promenu avio karte.

Ukoliko putnik nije u mogu─çnosti da primi potvrdjenu rezervaciju avio karata na email ili fax, prilikom preuzimanja istih, agent ─çe mu pro─Źitati uslove avio kompanije koje stoje na avio karti.Ukoliko je avionska karta kupljena i pla─çena li─Źno u na┼íoj poslovnici putnik je du┼żan da pri refundaciji avio karte u na┼íoj poslovnici, dostavi svoju avio kartu pri refundaciji ili promeni iste.

Reklamacije kupovine avionske karte i povra─çaj sredstava vr┼íe se po uslovima tarife koju sadr┼żi kupljena karta i refundaciji koju odobri aviokompanija. Putnik je pre same kupovine avionske karte upoznat sa uslovima tarife.

Ukoliko ┼żelite da promenite avio kartu ili refundirate kupljenu avio kartu molim Vas po┼íaljite nam zahtev za promenu avio karte sa konkretnim informacijama ┼íta ┼żelite da uradimo.U najkra─çem roku dobi─çete odgovor od na┼íeg agenta.

Pošaljite zahtev za promenu ili refundaciju avio karte ovde

Zaštita Vaše privatnosti

Naši klijenti uživaju potpunu zaštitu privatnosti. Informišite se više o tome ...

Newsletter

Provera avio karte

Proverite status Vaše avio karte za nekoliko trenutaka putem našeg servisa.