Beograd Frankfurt Wizzair

Dragi moji iz jeftinih avio karata želim Vam pre svega srećne praznike. Da ste živi, zdravi i uspešni kao i do sada. Hteo bih da Vas pitam za povratnu avio kartu na relaciji Beograd Frankfurt Wizzair avionom. Išao bih do Frankfurta u februaru i ostao 4-6 dana da posetim moje. Srdačno Vaš Mile Mitrović

Posetilac: Mile Mitrović, Železnik
Datum: 04.01.2018
Grupa: Low Cost avio kompanije

Beograd Frankfurt Wizzair

Dragi naš Mile Mitroviću,

Pre svega želimo da Vam se zahvalimo na iskrenim čestitkama i da Vam poželimo dobro zdravlje i puno sreće. Kao naš stari putnik znate da se Vaše www.JeftineAvioKarte.rs trude da Vam maksimalno izađu u susret uz najpovoljnije cene i brzu i efikasnu uslugu. Što se tiče povratne avio karte Beograd Frankfurt Wizzair avio kompanijom moramo da Vas obavestimo da uskoro počinje da saobraća direktna linija na toj relaciji. Možemo da Vam preporučimo i relaciju Beograd Dortmund Wizz air kompanijom (razdaljina Frankfurt-Dortmund iznosi 178km) ili Beograd-Karlsrue Wizz air kompanijom (razdaljina Frankfurt-Karlsrue 124km). Relaciju Beograd Frankfurt možemo da Vam organizujemo i preko neke druge avio kompanije. Za bilo koju soluciju nas pozovite na dobro poznati broj 011/32-23-111 ili nam napišite za šta ste se odlučili. Srdačno Vaše www.Jeftine.Avio.Karte.rs


Beograd Frankfurt Wizzair avio kompanijom 

Tako da ako Vam je stalo da sletite baš direktno u Frankfurt i želite da koristite usluge Wizzair avio kompanije možemo Vam pored leta Beograd Frankfurt Wizzair ponuditi i varijantu sa polaskom iz Tuzle i avio kartu Tuzla Frankfurt Wizzair avio kompanijom. Razdaljina između Beograda i Tuzle iznosi 207 km, dok vazdušna razdaljina između Beograda i Tuzle iznosi 143 km.

Hvala Vam na postavljenom pitanju i ukoliko možemo da Vam pomognemo kontaktirajte nas na telefon 011/32-23-111.

Wizzair avio karte

Plaćanje Wizzair avio karte:
 
  • U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima, subotom od 09:00h do 13:30h. 
  • PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.
  • PREKO INTERNETA - plaćanje visa ili master platnom karticom direktno na našem sajtu wizzair online.
  • ČEKOVIMA GRADJANA - na 6 rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Važna pitanja za Wizz Air avio karte

Kako kupiti jeftinu avio kartu za Wizzair?

Pratite promocije na našem sajtu,što ranije kupite avio kartu to bi karta trebalo da bude jeftinija.

Da li moram da se online čekiram za Wizzair avio karte?

Ukoliko Wizzair avio kartu kupite preko nas mi ćemo Vas besplatno čekirati.

Gde mogu da kupim Wizzair avio karte?

Avio karte možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011 32-23-111.

Kako da platim Wizzair avio kartu?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke ili pošte, Vašom platnom karticom na našem sajtu ili na 6 rata čekovima.