Wizz Air Beograd Memmingen

Molim vas da mi odgovorite kojim danima ima let Wizz Air Beograd Memmingen iz Beograda i koja je najjeftinija cena povratne karte? Išla bih u Minhen u februaru i ostala bih desetak dana pa me zato zanima Wizz Air Beograd Memmingen. Pozdarav od Radmile iz Pudaraca.

Posetilac: Radmila , Pudarci
Datum: 17.01.2018
Grupa: Low Cost avio kompanije

Wizz Air Beograd Memmingen 011/32-23-111

Poštovana Radmila,

Najbolja konekcija za Minhen je avio linija Wizz Air Beograd Memmingen. I najpovoljnija. Što se tiče letova Wizz Air Beograd Memmingen za februar odlasci i povratci su Vam utorkom i subotom. Postoje različite cene karata na letovima Wizz Air Beograd Memmingen, a mi Vam preporučujemo odlazak 10..februara i povratak 20. februara. Cena povratne karte u tom slučaju na relaciji Wizz Air Beograd Memmingen, iznosi 19172 dinara sa svim taksama. Uživajte u Vašem letu, za nove karte nas pozovite na broj telefona 011/32-23-111 i koristite usluge kompanije Wizz Air na svim relacijama pa i na relaciji Beograd Memmingen

Wizz Air Beograd Memmingen informacije i rezervacije:

Hvala Vam na postavljenom pitanju i ukoliko možemo da Vam pomognemo kontaktirajte nas na telefon 011/32-23-111.

Low cost avio karte možete platiti:

1. U gotovini kod nas u poslovnici Resavska 11, Beograd.

3. Preko računa banke ili firme - pozovite nas ili pošaljite email na office@jeftineaviokarte.rs kako biste saznali cenu low cost avio karte i dali podatke da bismo Vam poslali predračun za plaćanje

4. Na čekovima gradjana  

Rezervacija low cost avio karata ne postoje,već se karte odmah kupuju. Naše radno vreme sa strankama je: Radnim danima od 09h - 17h, Subotom od 09h -14h.

Saznajte prvi o promocijama i akcijama na Facebooku  Twitteru i Instagramu

Važna pitanja za avio karte za Memingen

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Memingen?

Iz Beograda za Memingen možete leteti avio kompanijom Wizz Air.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Memingen?

Avio karte za Memingen je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Memingen?

Avio karte za Memingen možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Memingen?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.