Jeftine avionske karte

Zanimaju me jeftine avionske karte iz Niša za Nemačku. Puno hvala. Boban Stojković, Niš

Posetilac: Boban Stojković, Niš
Datum: 10.03.2018
Grupa: Low Cost avio kompanije

Jeftine avionske karte

Poštovani gospodine Stojkoviću,

Iz Niša jeftine avionske karte možete kupiti korišćenjem usluga niskobudžetnih avio kompanija Wizz Air i Ryanair. Da bi bili veoma zadovoljni cenom i da bi avionske karte zaista bile jeftine avionske karte predlažemo Vam da jeftine avionske karte kupujete na vreme, tj mesec-dva pre planiranog putovanja. Tako ćete u najvećem broju slučajeva dobiti povoljne i jeftine avionske karte. Cenu za jeftine avionske karte možete svakodnevno pratiti na našem sajtu www.JeftineAvioKarte.rs ili preko naše Facebook i Twitter stranice. Za dodatne informacije za jeftine avionske karte možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111 ili nas posetiti u našoj poslovnici u Resavskoj 11 u Beogradu.

Jeftine avionske karte iz Niša za Nemačku:

Vaše jeftine avionske karte iz Niša za Nemačku možete kupiti korišćenjem usluga niskobudžetnih avio kompanija Wizz Air i Ryanair. Low cost avio kompanija Wizz Air iz Niša leti za dva Nemačka grada-Dortmund i Memingen/Minhen zapad. Low cost avio kompanija Ryanair iz Niša takođe leti ka dva Nemačka grada- ka Berlinu i Dizeldorfu. Ukoliko Vam je potrebna još neka informacija u vezi jeftine avionske karte iz Niša možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Srdačan pozdrav!

Putno zdravstveno osiguranje uz jeftine avionske karte iz Niša

Uz jeftine avionske karte Vam najiskrenije preporučujemo da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje po veoma povoljnoj ceni.

Kako kupiti putno zdravstveno osiguranje uz jeftine avionske karte?

Vaše putno zdravstveno osiguranje uz jeftine avionske karte iz Niša možete kupiti KLIKOM OVDE.

Hotelski smeštaj u Nemačkoj:

Rezervaciju hotela možete izvršiti na:


Rezervacija i kupovina jeftine avionske karte


Avio karte možete rezervisati:

1.Online na našem sajtu ukucavajući datume putovanja i destinaciju

2. Pozivajući naš call centar 

011/32-23-111

 062/288-110

3. Slanjem emaila na office@jeftineaviokarte.rs

Ukoliko prvi put kupujete avio kartu online, a potrebna Vam je mala pomoć, pogledajte stranicu:

Kako da rezervišem avio kartu?

Na našem sajtu možete uraditi pretragu i rezervaciju i hotelskog smeštaja. Preporučujemo Vam da kupite putno zdravstveno osiguranje. Više možete pročitati na stranici Putno osuguranje.

Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama. Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Sve promocije u vezi letova možete pratiti na našim  Facebook i Twitter stranama.

INFOBOX[1]