Najjeftinije avio karte za Holandiju

Zanimaju me najjeftinije avio karte iz Beograda za Holandiju. Ne znam da li bih leteo u Ajndhoven ili Amsterdam. Leteo bih u maju. Hvala. Jovan Bjeletić, Beograd

Posetilac: Jovan Bjeletić, Beograd
Datum: 20.03.2018
Grupa: Low Cost avio kompanije

Najjeftinije avio karte

Poštovani gospodine Bjeletić,

Za najjeftinije avio karte iz Beograda za Ajndhoven i Amsterdam najbolje bi bilo da koristite usluge low cost avio kompanija Wizz Air i Transavia. Za kupovinu najjeftinije avio karte bi bilo veoma poželjno da nam se obratite mesec, dva pre putovanja na broj telefona 011/32-23-111 kako bi uspeli da za Vas pronađemo zaista najjeftinije avio karte. Ukoliko kupujete najjeftinije avio karte par dana pre putovanja lako se može desiti da cena avio karte i ne bude tako povoljna kao kada biste ih rezervisali i kupili ranije.

Kako obezbediti najjeftinije avio karte?

Vaše najjeftinije avio karte možete kupiti preko našeg sajta www.JeftineAvioKarte.rs. Kupovinu najjeftinije avio karte možete ostvariti i dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu, ulica Resavska 11 ili pozivom na broj telefona 011/32-23-111. Pored low cost avio kompanija Wizz Air i Transavia povoljnu cenu avio karte, pa čak i najjeftinije avio karte možete ponekad kupiti i korišćenjem usluga redovnih avio kompanija. Za praćenje povoljnih cena i promocija, pa tako i kupovine najjeftinije avio karte bilo bi dobro da pratite promocije na našem sajtu www.JeftineAvioKarte.rs kao i preko društvenih mreža, na našoj Facebook i Twitter stranici. Želimo Vam prijatan let!

Putno zdravstveno osiguranje uz najjeftinije avio karte

Za svako putovanje Vam preporučujemo da za sebe i svoje saputnike obezbedite i kupite po povoljnoj ceni putno zdravstveno osiguranje. 

Kako kupiti putno zdravstveno osiguranje uz najjeftinije avio karte?

Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti KLIKOM OVDE.

Rezervacija hotela u Holandiji:

Rezervaciju hotela možete izvršiti na:


Rezervacija i kupovina najjeftinije avio karte:

Avio karte možete rezervisati:

1.Online na našem sajtu ukucavajući datume putovanja i destinaciju

2. Pozivajući naš call centar 

011/32-23-111

 062/288-110

3. Slanjem emaila na office@jeftineaviokarte.rs

Ukoliko prvi put kupujete avio kartu online, a potrebna Vam je mala pomoć, pogledajte stranicu:

Kako da rezervišem avio kartu?

Na našem sajtu možete uraditi pretragu i rezervaciju i hotelskog smeštaja. Preporučujemo Vam da kupite putno zdravstveno osiguranje. Više možete pročitati na stranici Putno osuguranje.

Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama. Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Sve promocije u vezi letova možete pratiti na našim  Facebook i Twitter stranama.

INFOBOX[1] INFOBOX[78]